canımsın ya deme öleee allah büyük hiç birimizi çaresiz bırakmasın en umadığımız zamanlarda kapılar açsın en umadığımız yerlerden inş
Amin canım arada bi depresif takılıyorum neyseki kısa sürüyor
2 tüp bebek denemem 2 defa negatif sonucum var. Benim 2. evliliğim bir tane kızım var. Eşim azosperm. Malisef eşlerden birirnin çocuğu olduğu için devlet bize destek vermiyor. 3. denemeye gideceğiz daha 2 sinin borcunu ödeyemedik. Eşimin ne suçu günahı var şimdi. ona bir evlat verip mutlu etmek istiyorum Hayata küsmüş durumda. Ne yazacağımı bilemiyorum.
üstteki liste benim maddeler halinde yazdıklarım
allatakilerde senin açıklamalı yaptıkların..
kök hücre ile ilgili kızlar geri dönmediler canım bide pgt ile ilgili sana bi örnek vermiştim onu acıklamalar arasına yazacakmısın?*
son halini yayınladım az önce çok detaya inmek asıl hedefimiz olan rapor sayısı,yaş ve embriyo sınırlaması gibi konuların daha az önemsenmesini sağlar gözden kaçan taleplerimiz olmasın diye daha sade tuttum görüşme gibi bir imkan oluşursa geri kalanları o zaman ifade ederim...teşekkürler maddeler için
ne demek canım ben sadece başlıca maddeleri yazdım açıklayan sensin ben sana teşekkür ederim
şimdi ki hedef ne artık neler yapılacak süreci biliyomusun
ilgili makama öncelikle mail atılacak sonra gelecek cevaba göre hareket edilecek.
peki kazen beyle bu imza kampanyası işini görüştünüzmü canım??öyle bişede yapabiliyomuyuz
onlar sonraki aşamalar aracı bir unsur şimdilik kullanılmayacak önce yüzyüze görüşme ortamı olsun sonra gereken desteği veririz.önemli olan bir görüşebilmek derdimizi dosya ve sözle anlatabilmek...diğer talep şekiller bugüne kadar hep uygulanmış dilekçe,mail,imza gibi ama pek geri dönüş olmamış en güzeli önce aracısız bu işi ilk elden halletmek.sonrasına bakcez
tamam canım hayırlı haberlerle dönülür inşallah...
egunal sağlık bakanlığının twitter hesabı 'da var oraya da yazsanız bir şeyler benim hesabım yok belki işe yarar:26:
hadi bakalım yeni umutlara merhaba diyelim inşaallah....arkadaşlar altı tane tüp bebek hikayemizi Kazen'e yolladım,emeği geçen herkese çok teşekkürler.güzel sonuçlar almak dileğiyle :)
Amin canım arada bi depresif takılıyorum neyseki kısa sürüyor