cnm.. iade etseler deyince kendimden birsey anlatayım dedim yine..
her tüpte hani, opu olmaya girmeden önce iki işlem için para alıyorlar ya hani ? hatta bu sonkinde, dediler çarsamba opu olucak tmm dedik.. eve dönerken eşim dedi ki, parayı heralde opu islemi sırasnda alıcaklar bnden, bugün bisey demediler dedi.
opu islemi için evde hazırlıyorum ben.. telfn. geldi.. sekteretrde ki bayan kaçıyomuşuz gibi ?!
--- hanfendi, işlem ücretini ödememişsiniz, islem için geldiğiniz gibi önce ücreti ödeyin ....
şeklinde bir cvp aldım..
bnde dedim ; dün geldiğimizde birsey söylemediniz siz, bizde opu günü alıcaksınız heralde diye, birsey demedik..
----ama hanfendi diyo, bu sizin kaçıncı tüp tedaviniz, bu prosedürü bilmeniz gerekiyor...
dedim ; biz siz ne derseniz onu yapıyoruz...!
birde azar, birde fırça yiyoruz yani ..
opu için gititğimiz gibi, eşim ödedi hemen..
ve sonrasında 2gün sonar transfere giremedim, 2 bölünmeden öteye gidemediği için, transfer islemim iptal edildiydi..
---bana embriyolog transfer islemiz iptal demesini biliyo o sabahı ?
---sekreterde ki bayan azarlamayı biliyo, ücreti ödememişsiniz diye ?
Allah'tan görümcem gelmisti bizimle opu islemi için o günü.. transfer iptal oldu haberini alınca.. dedi, yapmadıkları işlemin ücretini geri vermiyolar mı ?
--aaa abla dedim iyi ki dedin.. bi soralım..
yine onu da ben sordum.. ağlamaklı bi sekilde..
tmm hanfendi veriyoruz transfer islemi 900küsürlü bi rakamdı..
asıl ücret opu isleminde ve sonrasında yapılanlar için oluyormus..2000 e yakın olan ücret..
yani toplam 3000 bide 30 tl si vardı
---yani o kadar onların yaptığı gibi fırçayı hakediyolar ki.. arayıp dicektim de.. o anda zaten içime bi yangın düşmüşş..
--- siz ücreti isterken istiyosunuz da, yapmadığınız islemin parasını neden geri veriyoruz diye aramıyorsunuz ???? diceksin aslında.. yani demesem hiç bisey diyecekleri yok.. üstüne konacaklar ...zaten neyimiz var, neyimiz yok ortaya koyuyoruz bir evlat için.. onlara göre hersey olmuş PARA ..!!!!
YANİ BİR ANNE BANA OLABİLMEK İÇİN TELEF OLUYORUZ PARASAL YÖNDEN , YETER Kİ GÖZÜMÜZ GÖNLÜMÜZ Bİ RAHATA ERİŞSİN DİYE...ONDA DA YİNE YOK.. YİNE YOKK !!!