o kadar üzerine vazife olmayan işlere karışan bi başbakanımz varkı bu konuda bizden 3 cocuk isterken bile kendiyle çelişiyor...evde zorla tuttuğu %50 nin hepsi çatır çatır doğuruyor heralde.ya da çok zenginler :) allah havale ediyorum..onların arası iyi hesabını ona versin.
benim adım kazen :)
ve olacaklardan sorumlu değilim : )
biz bir dönem çok uğraştık ama olmamıştı hatta çider derneğide desteklemişti bu gişimi ama sonucu değiştirmek bir yana etkileyemedik bile
bence ülkenin yaşlanmasını istemeyen birileri başımızdayken, hazır destek veriyorlarken, evladı olsun olmasın herkes bu çalışmaya destek olsun. Kimse için değil, kendimiz için...
.............
aynen canım 3 çocuk üzerinden yola çıktık 3 değil 4 doğuralım yeterki yardım edin diyoruz...
Merhaba Sayın Başbakanım,
Bizler 3 değil bir tane bebeği yıllarca uğraşmamıza rağmen bulamayan anneleriz. Infertilite çağımıza damgasını vurmuş ve en azından çözüme sahip bir rahatsızlık. Çözüme sahip dedim ama çözüm derken de bunun ciddi bir maddi ve manevi yük olduğunu ifade etmeliyim. Devletin bu konuda destekleri yadsınamaz ama
şeklinde oldukça sınırlıdır. Bu keyfe keder yapılan bir uygulama olmayıp tamamen bizlerin anne olma yolunda bizi maddi olarak oldukça yoran bir uygulamadır.
Bu konuda nasıl bazı sektörlere kaynak ayrılıyor ise bizler içinde bir kaynak ayrılması bizleri oldukça sevindirecektir. İşin bu kısmı sizin sorumluluğunuzda biz sıkıntılarımızı tek tek sizlerle paylaşacağız.
Bizler kaynak konusunda fikirler ortaya koyarız ama bunun en doğrusunu gene işin uzmanları yapacaktır.
Bizim tek bildiğimiz konu anne olma isteğimizdir.
Bu konuda desteğinizi bekliyor, bizi önemsediğinizi düşünerek en kısa sürede cevap vereceğinizi umuyoruz.
Not : Yazıyı sizlerin dilinizden yazmaya çalıştım, tamamen şablon bir yazıdır ama ekleme düzenleme her türlü değişikliği yapıp son haline getirip gerekli yerlere ulaştırmak benim sorumluluğumdadır.
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...-bebek-islemlerinde-devlet-katkisi-46302.html
hatırlatırım bak bunu !
Çok bir fikrim veya önerim yok bu konuyla ilgili, ilk 4 5 sayfayı okudum, takdir ettim öncelikle Kazen'i ve yardımcı olabilecekleri.. Umuyorum ki hepinizin sesi duyulur, ilerleyen yıllarda en tatlı bebek resimlerinizi bizimle paylaşırken buluruz sizi :)
Bu başlık sosyal medyada da paylaşılmalı mı daha çok ilgi görmesi için?
Bir de sorum var..
Teorik olarak tüp bebek yönteminde bebeğin cinsiyetini seçmek mümkün, ama yasal olmadığı için hala imkansız mı?
tüp bebekle birlikte uygulanan pgt denilen bir yöntem var yani genetik tanı yöntemi ve bu yöntem ile cinsiyet de belirlenebiliyor ama türkiye de kişi isteğine bağlı olarak uylanmıyor bu yöntem.yani cinsiyet seçmek isteğe bağlı değil hala.
Çok bir fikrim veya önerim yok bu konuyla ilgili, ilk 4 5 sayfayı okudum, takdir ettim öncelikle Kazen'i ve yardımcı olabilecekleri.. Umuyorum ki hepinizin sesi duyulur, ilerleyen yıllarda en tatlı bebek resimlerinizi bizimle paylaşırken buluruz sizi :)
Bu başlık sosyal medyada da paylaşılmalı mı daha çok ilgi görmesi için?
Bir de sorum var..
Teorik olarak tüp bebek yönteminde bebeğin cinsiyetini seçmek mümkün, ama yasal olmadığı için hala imkansız mı?
sağlıklı olsun da, o yeter .
bu sorunun cevabı aklıma takılmıştı gün içinde, cevabın için de teşekkürler canım. .
bir de kazen'in bir kaç yerde 'kız çoçuk yapıcam' dediğini okuyunca, bizde de yasallaştı sanmıştım
güldencim rapor konusuna ikinci evlilik durumunuda ekleyelim... eşlerden birinin önceki evliliğinden çocuğu varsa rapor şansı yok... ama bu durumda çocuğu olmayanın günahı ne diye sormak lazım
canımız yanıyor içimiz acıyor en yakınlarımız bebek beklerken bile nefsimiz ağır basıyor kıskanabiliyoruz... sağlıklı bir bebek umudu hep var ama nezamana kadar yaş gitti 40 a dayandık .bunu nasıl başarabildiklerini nasıl planladıkları tarihte gebe kaldıklarını asla bilemiycem ben asla onlardan biri olamadım olamıycam.çooook üzgünüm çok