- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
tamamdır hemen notlarımın arasında yerini aldı teşekkür ediyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/584495-sevgili-gunluk-2013-a-144.html#post30887397 KADESA ; Bu ,annelik özlemiyLE yanıp tutuşan benden bir yazı......ben de tam bunun duyurusunu yapmıştım Kazen bey :)
evet arkadaşlardan bu konuda da katılım bekliyoruz.eğer buradan yazmak istemeyen çekinen olursa özelden de yazabilirler değil mi?
sanki daha fazla takıldığımız nokta vardı bugün beynim durdu resmen haydi kızlar düşünün
sunulacak dosyada taleplerimiz dışında sizce neler olmalı
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/584495-sevgili-gunluk-2013-a-144.html#post30887397 KADESA ; Bu ,annelik özlemiyLE yanıp tutuşan benden bir yazı......
ÖZLemimin sadece çok küçük bi kısmı......
BUraya anlattıklarım kadar ,, anlatamadIKLARIM da vaR....
DİLE geTİRMEK isteyip de ,,, KELİmlerle anlatamadIĞIM çoK büyük Bİ özlEM benimkisi.....
Şİmdi zamanım kısıtlı olduğu için bunu paylaşabildim ancak.....
AMA açtığım konulara bakarsanız daha fazlasını görürsünüz.....
NEyse şimdilik benden bu kadar.....
ŞU an TÜP BEBEK için şehir dışındayım....EVimden ayrıyım maalesef.....EN kısa zamanda yine GELİCEM.....
YAZdıklarımı değerlendiriseniz seviniriM...
UMUDA YOLCUYUM ,,, Dilerim MUTLU SONLA BİTER....
ben DE çok teşekkür ederİM.....canım bende tam kimse yazmıyor diye hayıflanıyordum sen yazmışsın,teşekkürler..canım fırsat bulunca biraz daha ayrıntlı yazarsan çok iyi olur ama bu yazdıkların bile duygularmızı çok güzel ifade ediyor zaten..hayırlı haberlerle gel İnşallah.
taleplerimiz,beklentilerimiz en önemlileri ama yaşadıklarımız yani hikayelerimiz de olmalı ama daha yazan kimse yok..
200 yılmı saklanabiliyormuşo nasıl bir dondurucuysa artık
nfy_9185 maddeleri toparlıyordu sayfa sayfa geçerek aynı şekilde devam edebilirse sevinirim.
egunal fiyat aralığı zaten sendeydi birde daha önceki girişiminizde nası lbir mektup yazmıştınız nerelere ulaştınız ? En öenmlisi bu yazacağımız maili kaleme alırsan da sevinirim.
böyle bir iş bölümü yapmak çok daha organize etmemizi sağlayacaktır.
Önerileriniz varsa lütfen paylaşın
evet canım..röportajını okudum ve izledim.fox haberede cıkmış bu konu hatta.
en çok fox haber veriyo zaten böyle şeyleri ben tüp bebekle ilgili bir sürü haber hatırlıyorum yaptıkları...
daha neler öğrencez duyacaz valla bilmiyorum artık son 2-3 yıldır hayatım değişti tamamen
egunal biliyomusun bi yerde karşılaşmıştım bi kadın şöyle demişti bana çok dokundu "bazı kadınları anlamıyorum çocukları aman oğlum evi dağıtmayın,aman yavrum vazo'yu kırmayın,keşke bizimde çocuklarımız olsa da heryeri dağıtsa"diye hüzünlenmişti çok üzülmüştüm o yüzden rabbim şimdiye kadar vermedi ama en sağlıklısından en tatlısından verir inşaallah.
egunal biliyomusun bi yerde karşılaşmıştım bi kadın şöyle demişti bana çok dokundu "bazı kadınları anlamıyorum çocukları aman oğlum evi dağıtmayın,aman yavrum vazo'yu kırmayın,keşke bizimde çocuklarımız olsa da heryeri dağıtsa"diye hüzünlenmişti çok üzülmüştüm o yüzden rabbim şimdiye kadar vermedi ama en sağlıklısından en tatlısından verir inşaallah.
daha önceki girişimlerimizde hem başbakanlığa hem de cumhurbaşkanımıza mesaj attık toplu halde bir arkadaşımız bize bunun için link verdi belirli bir metin belirlemedik aslında o dönem düşündüm ama mesajlarımızı attığımız linkte mesaj kutusunda karakter sınırlamasına takıldık herkes kendini duygularını kısa bir mesajla bildirdi özellikle 3 çocuk istiyorsunuz ama biz 1 tane bile doğuramıyoruz şartların iyileştirilmesini istiyoruz gibi mesajlar oldu...uzun bir metin hazırlamak bu döneme nasip olcak tabii çok farklı bu asla diğer başvurularla kıyaslanamaz...her türlü notu tutuyorum ben gözden kaçan birşey olmasın diye..en sonunda güzel bir metin hazırlarım inşallah ilk sayfadaki yazından kopya çekcem çok beğendim çünkü
3 e tamamlamak lazım ama malum kampanyaya destek için yola çıktık