Biyoloji ogretmeniyim, embriyoloji uzerine calistim sorularinizi alablrm

canm son durum nedr kesen gozuktu mu

Ca
merhaba ay çok sevindim senin toppiğini görünce.hayırlı olsun toppiğin.bebeğini de sağlıcakla Allah kucağına almayı nasip etsin.ben geçen sene 8 haftalık ikiz bebeklerimi kalp atışlarını hiç duymadan kaybettim kürtaj oldum .sonra hormon falan bakıldı haşimato hastalığı çıktı ama ilaç vermedi dr ilaç kullanmana gerek Yok dedi ikiz diye düştüler dedi.ekim ayında tekrar hamile kaldım.bu sefer den 13 haftalık bebeğimi 3 hafta önce kalbi durdu ve normal Doğum la düşürdüler.erkek miş.şimdi eşim le ben genetik için kan verdik.ben pıhtılaşma için verdim bebeği de genetiğe gönderdik sonuçlar çıkmadı daha.haşimato yapmaz dediler bi daha bakmadılar.doktor bana bir adetten sonra korunmayı bırak dedi zaten o zamana kadar sonuçlarda çıkar dedi.kafam çok karışık tekrar hormon yaptırsam mı endokrin e gitsem mi bidaha.başka test yaptırmama gerek var mı?bana bir yol göstersen allak bullak kafam tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum bu arasa 5 yaşında bir kızım var çok şükür

canm evladini allah bagislasin, korkmakta haklisin ben olsam ben de korkardm. Yasadklarn cok zor.
Bence doktorunu degstr biraz ozensiz heldi bana. Dusukten sonra gecrdgn gebelikte ilac kullanman gerekiyordu, gebelikte pihtilasma sorunu yasayan cok var hemen kontrol altina aliyorlar gebe kalir kalmaz.
Benm de tavsiyem bikac ay dinlen, ruhen de fiziken de.
Rahmin de bir toparlansin hem. Kolay degl gebelign 3de birini gecrmssn cnku

Çok saol canım cevap verdiğin için. haşimato için mi ilaç kullanmam lazım dı?yanlış ifade ettim sanırım pıhtılaşma olup olmadığı belli değil sonucum çıkmadı daha.ilk düşükte pıhtılaşma ya bakmadılar çocuğum olduğu için 2.düşüğü yapınca baktılar ama sonuç çıkmadı hala.bende acaba doktor ihmali var mı acaba dedim

canm anlattiklarn pihtilasmaya benziyor pihtilasmada 7 8. Haftadn itibaren kalp durmasi sebebyle dusuk olur ve ilac kullanman gerekir.
Hashimoto da da ilac kullaniliyor tiroid ilaci. Ama gebeyken kullaniliyor mu emn deglm canm

Canım iyi akşamlar kendim de konu açtım ama belki bilirsin diye sana da sormak istedim. Benim gebeliğimin başından beri sağ kulağımda nabız sesi kalp sesi gibi bi ses var son bir haftadır çok rahatsız ediyor. Bu durumum hamilelikle bi ilgisi olabilir mi? Doktor randevumd soracağım bunu zaten ama bilen ya da benzerini yaşayan var mı diye merak ettim.

canm anlattiklarn pihtilasmaya benziyor pihtilasmada 7 8. Haftadn itibaren kalp durmasi sebebyle dusuk olur ve ilac kullanman gerekir.
Hashimoto da da ilac kullaniliyor tiroid ilaci. Ama gebeyken kullaniliyor mu emn deglm canm
Anladım canım çok teşekkürler.Ben bi başka doktora gidim bakalım.

ben bunu yasayan birini gormustum.
Hamile degldi tabi yetiskin bir erkekti. Doktor da bunun normal olmadgni ama yaygin olabldgni soylemisti.
Normalde agriyan aciyan yerlerde nabiz sesi duyulur. Belki bir yaran vs vardir

ben bunu yasayan birini gormustum.
Hamile degldi tabi yetiskin bir erkekti. Doktor da bunun normal olmadgni ama yaygin olabldgni soylemisti.
Normalde agriyan aciyan yerlerde nabiz sesi duyulur. Belki bir yaran vs vardir
Teşekkür ederim en kısa zamanda doktorumla görüşeceğim bu konuyu. O olmazsa kbb ye giderim artık.

Merhaba tek.İkili tarama testi beta hcg ve papa değerlerim 2,50 çıktı 11+4 de bu değer normal mi?ikili tarama kağıdım da yaş riski dışında riskli başka durum görünmüyo fakat bu hcg ve papa normal değerleri kaç olmalı bu beni endişelendiriyor

bHCG deger araliklari bunlar ama acikcasi diger degerin rakamsal araliklarini bilmiyorum, uzgunum

Eklentiler

• 20160824_131611-1_1.jpg
    39,7 KB · Görüntüleme: 157
Merhabalar ben geldim tekrar bir şey sormak istiyorum çünkü çok korkuyorum belki fikriniz yoktur ama yşne de danışmak istedim bir umut!
2 li tarama yaptırdım, temiz çıktı maşallah dedi doktor. 3 lü tarama için tekrar gittim kan verdim kafa çapı 38 mm ama düşük ue3 şüphelidir diye bir yazı karşıma çıktı ve oran 1/250 olması gerekirken benim 1/255 çıkmış. Doktor sıvı aldırabilirsin ama 2li temiz çıktığı için çok da sorun değil yine de istemezsen aldırmak sıvıyı imza at dedi. Bende istemediğim için attım. Zaten aldırmak aklımdan geçmemişti sıvıyı ama yine de korkuyorum bu oran çok mu kötü?

Ayrıntılıda inceler doktor tarihi kaçırma dedi ve gönderdi beni. Şimdi ben korkmalı mıyım yoksa rahatlamalı mı? Bu doktor bana iyi mi dedi kötü mü dedi? Nolur siz bari bir şeyler söyleyin çok korkuyorum.

Lutfen hocam banada cvp verirmisin.6 ay once karnimdaki bebegimin kalbi durdu. 6 ay sonra tekrar hamile kalabildim.
betahcg 802.8 di bugun dr gittim.karindan gormedi vajinal ultrasyonla gorurz dedi ama gerek yok dedi .1hafta daha beklemeliyiz ,bu rakama gore yanilmiyoosan 5 haftanin referans araligi icinde ama dr daha kucuk dedi haftasini bille soylemedi takip kartima da E=15 mm yazmisss acaba kimyasal olabilirmi lutfen cvp verin hocam. orda yazan E=15 mm teriminide cok merak ediyorm

Ovulasyon kanaması dogurganlığın fazla oldugunu gösteriyormuş.Bebek düşünen kişiler için çok önemli bi işaret dyr.Lh hormonu yükseldiğinde,folikülde yırtılma oluyormuş ve bu sayede yumurta fallop tüplerine hızla ilerliyrmuş.Bu günleri ve sonrasında bi kaç günü de değerlendirin dyr okudugum yazıda.Benim de gecen ay oldu ama tutmadı maalesef.İnş.seninki tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…