Biyoloji ogretmeniyim, embriyoloji uzerine calistim sorularinizi alablrm

Ay süper laboratuarda çalışmanız ben de bir soru soracağım cevaplarsaniz çok memnun olurum şimdi ben 26.12.2016 tarihinde tamamen tesadüf olarak ilaçlı serum almadan önce tedbir amaçlı bi idrar testi yaptım şu erken gösterenlerden. Çift çizgi çıktı sonra serumu almadan kan testi yaptırdım 35.12 çıktı doktor a gösterdim yumurtalarima baktı ultrasonda iyi gorunuyorlar dedi sonra 2 gün sonra yani bugün tekrarlamami istedi sonuç 64.86 cikti sonucu gösterdim gebelik yonunde dedi ama biraz düşük dedi sizce de dusukmu 2 testi başka hastahanelerde yaptırdım cihazdan cihaza degisirmi? şimdi cuma günü de yapmamı istedi aklıma takıldı

Ay süper laboratuarda çalışmanız ben de bir soru soracağım cevaplarsaniz çok memnun olurum şimdi ben 26.12.2016 tarihinde tamamen tesadüf olarak ilaçlı serum almadan önce tedbir amaçlı bi idrar testi yaptım şu erken gösterenlerden. Çift çizgi çıktı sonra serumu almadan kan testi yaptırdım 35.12 çıktı doktor a gösterdim yumurtalarima baktı ultrasonda iyi gorunuyorlar dedi sonra 2 gün sonra yani bugün tekrarlamami istedi sonuç 64.86 cikti sonucu gösterdim gebelik yonunde dedi ama biraz düşük dedi sizce de dusukmu 2 testi başka hastahanelerde yaptırdım cihazdan cihaza degisirmi? şimdi cuma günü de yapmamı istedi aklıma takıldı
Ben sizi hatırladım☺ başka topikte bana bugün yazmistiniz herkese soruyorum napıyım çok üzüldüm çünkü labaratuvardan labaratuvara değişir mi ama bunu merak ediyorum

İdrar sonucuma bakar mısınız? Enfeksiyon var mı?

Eklentiler

• IMG_3798.PNG
    IMG_3798.PNG
    75,8 KB · Görüntüleme: 65
Merhaba size bir sorum olacak fsh 10 bnm bu ay asilama yapicaz nasipse bu degrle asilama tutma ihtimali ve ya ilk asilamada tutanlar varmidir ?

doktorunuz en mantıklısını yapıyor. bHCG 2 günde bir otalama iki katına çıkar. şimdilik güzel gidiyor. cuma günü 150ye yakın bir sonuç alırsanz heveslenebilirsiniz :)

Merhaba size bir sorum olacak fsh 10 bnm bu ay asilama yapicaz nasipse bu degrle asilama tutma ihtimali ve ya ilk asilamada tutanlar varmidir ?
fsh için 10 fena bir değer değil. İlk aşılamada tutabilir tabi aşılama demek spermlerin fallopi tüpündeki yumurtaya ulaşıncaya kadarki ara yolları aşıp direk yumurtayla buluşması demek. normal doğal yolla birlikteliğe göre en az %50 şansınız artmış oluyor.

Ben sizi hatırladım☺ başka topikte bana bugün yazmistiniz herkese soruyorum napıyım çok üzüldüm çünkü labaratuvardan labaratuvara değişir mi ama bunu merak ediyorum
olabilir konuşmusuzdur belki. hamilelik forumu küçük bir kasaba gibi. illa ki bir konuştğmzda başka bir başlıkta karşılaşabiliyoruz. acaba hangi konuydu :)

Asimisa Asimisa bak canm bu sitede her hormonun deger araligi var.http://www.doktornevra.com/kisirlik/hormon_tetkikleri_profili.asp
Adetinin 3.gununde bakldysa folikuler evredesn demektr zaten tek yuksek deger cikan o olmus ben bi sorun goremedm ne icn tedaviye baslycak doktor acaba
Dr değerlere üstün körü bakıp tedavi uygulayalım diyor tüp bebek vb tedaviler öneriyor ben de o böyle söyleyince durum umutsuz herhalde diye üzülüyorum. Hemen tedaviye başlamak istemiyorum

Dr değerlere üstün körü bakıp tedavi uygulayalım diyor tüp bebek vb tedaviler öneriyor ben de o böyle söyleyince durum umutsuz herhalde diye üzülüyorum. Hemen tedaviye başlamak istemiyorum
peki yasinz kac, kac yildr deniyordnz

C Canimsinsen
Merhaba canim, benm sat 28 kasimdi.
22aralikta bHCG 87 cikti.
26 aralikta 775 ckti.
Dun yani 30 aralikta 4+4de keseyi gorduk vajinal muayeneyle.:anneadayı: Ben goremeyecegmzi dusunuyodm ama cok sukur gorebldk.:nazar:
Ne zaman doktora gidiyorsun?

X