- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.480
- 33
smdi madem acikca konusuyoruz soyle bir tavsiye vereym. Bu is icn yaplms ozel yaglar var. Ayni zamanda spermlerin daha uzun yasamasini sagliyor. İlk sayfada yazmstm yanls hatrlamiyorsam, preseed ismi. Hem cinsel iliskiyi kolaylastiriyor, hem de vajinanin asiditesini onluyor.Öncelikle çok teşekkür ederiz hocam ne kadar faydalı bir topic olmuş. Benim de kafama takılan bir şey var, internetten biraz araştırdım ama çok tatmin edici bir cevap bulamadım. Bizim yaklaşık bir yıldır bebeğimiz olmuyor üstelik doktora gittik hormonlar temiz bütün testler yapıldı yumurta kontrolleri her şey yolunda. Ancak biz ilişki sırasında bebek yağı kullanıyoruz başka türlü çok denedik ama asla olmuyor maalesef şimdi kendimi çok huzursuz hissediyorum, her şey normal olduğuna göre bebek yağı olabilir mi diyorum döllenmeye engel? Eşim de 'saçmalama yağ spermlere hiç değmiyor ki' diyor. Siz ne dersiniz hocam?
Bu olay icin yaplms urunler haricurun kullanmanizi tavsiye etmemm vajinanin cokk hassas bir ph i vardir. Bebe yagi bile olsa ph i etkileyeblr. Bu da en basidinden mantar ve enfeksiyon hastalklarina neden olur.
Preseed biraz pahali 100 lira civari ama uzun sure gidiyormus ve kullananlar memnun
Bir arastrn istersenz