Biyoloji ogretmeniyim, embriyoloji uzerine calistim sorularinizi alablrm

michie canım bir şey daha sormak istiyorum. sanırım sende folic plus trio kullanıyordun,sen günde kaç defa içiyorsun.
doktor ne kadar kullanacağımı söylemedi eczaneci de istediğin zaman kullan dedi (böyle bir tabir yok yani) o an işe geç kaldığım için üstelemedim. Propektüsünde günde 3 defa alınacak yazdığı için 3 kere içiyorum. 11 gündür böyle kullanıyorum.
şimdi sorum şu son 4-5 gündür sabahları ve akşamları mide bulantısı ve baş dönmesi yapıyor.Sende de böyle yapıyor muydu.
Bugün tekrar başka bir eczaneye danışacağım.Bazı sitelerde hamile olmayanlar 1 tane içecek yazmışlar.Hangisi doğru bilemedim.
teşekkürler

canim soyle ki gunde ihtiyacmz olan folik asit miktari 200 mg civari.folik trionun 1 hapi 170 mg yaklasik.
O yzden gebe deglsen ama hazrlaniyosan 2 tane ic derm. Ben oyle yaptm.
Gebeligm onaylan8nca da 3e cikardm. Cnku hamileyken ihtiyac duyulan folik asit miktari 400 mg. Oluyo. O yzden 3 tane iciyorm.
İstersen ayri ayri da iceblrsn ben 3unu bir gece yatmadan iciyorm cok istah yapiyoms bazilarnda da degn gbi mide bulantisi. O yzden gece yatmadan iciyorm ki bu yan etkilerden etkilenmiym diye

ayyy çok sağol,bende dediğin gibi yapayım ozaman.

michie

Merhaba bende birşey sormak istiyorum 2 . Düşüğüm olduğu için Ünv hastanesine pıhtılaşma vb testler için gitmemi söyledi dr um ama 3 ay sonra git 3 ay korun dedi 8 gün oldu düşük yapalı kanamam bugün bitti 1 adet geçmesini beklemelimiyim bu testler için yoksa biran önce gitsem mi çok kafam karışık

merhaba, dusuk sonrasi rahmin toparlanmasini, kan degerlernin duzelmesini bekledgi icn araya zaman koymustr doktorunuz bence de hemen gtmeyn
Bu testler kulfetli. Tam kapsamli bakilacak. Zamanini beklesenz daha iyi en azndan 2 ay

merhaba, dusuk sonrasi rahmin toparlanmasini, kan degerlernin duzelmesini bekledgi icn araya zaman koymustr doktorunuz bence de hemen gtmeyn
Bu testler kulfetli. Tam kapsamli bakilacak. Zamanini beklesenz daha iyi en azndan 2 ay

Anladım tşk ederim bende bir an önce tedavisine başlamak istiyorum sorun neyse pıhtılaşmaysa ilaca yada eşimin de siperm kalitesini ölçtürün dedi sorun oysa onun çözümüne bakalım istiyorum biraz sabır gerekli ama bu aralarda bende hiç yok. Başka şeylere kendimi versem iyi olcak ozaman 1 adetgeçmesi zaten 40 günü bulur sonra gideyim en iyisi

Anladım tşk ederim bende bir an önce tedavisine başlamak istiyorum sorun neyse pıhtılaşmaysa ilaca yada eşimin de siperm kalitesini ölçtürün dedi sorun oysa onun çözümüne bakalım istiyorum biraz sabır gerekli ama bu aralarda bende hiç yok. Başka şeylere kendimi versem iyi olcak ozaman 1 adetgeçmesi zaten 40 günü bulur sonra gideyim en iyisi

michie tebrik ederim cok sevindimsaglikla kucagina alirsin insallah..benim sorum kaset tipi testlerle yumurtlamayi takip etmek istedim gecen ay ama tam beceremedim sanirim koyu cizgiyi hic yakalayamadim.nette arastirmalarim sonucu tukurukten ovulasyon testi aldim onu kullaniyorum simdi adet bitiminden bu yana kullaniyorum bugun reglin 10.gunu egrelti seklini yakaladim kasiklarimda da hafif adet sancisina benzer bir agri var birde seffaf akinti diger reglime 16 gun felan var yani bu durumda yumurtlama olabilir aslinds buraya kadar hersey normal ama merakimdan birde su kaset tipi olanlarla bir onaylayayim dedim iki farkli markadan test yaptim ikisi de cok silik pembe cikti haliyle kafam karisti tabi pipiriklendim yumurtlamayla alakali bir sorun mu yasiyorum acaba sence endiselenmeli miyim ?

bence kesinlikle endişelenmemelisin canım.
ama kaset tipi olanlar daha güvenilir geliyor bana.
yarın sabah ikinci idrarınla fazla sıvı tüketmeden yine yap bence kaset tipi testlerden ben ilk seferde tutturdum çünkü. onlar daha güvenilir. hatta erken gebelik testlerine göre kaset tipi testler de daha güvenilir.erken ovülasyon olmuş olabilir. diğer ay reglin bitince hemen başla. ben çok şaşrdm ama 10.günde ovülasyon olmuştu. belki de sen testi yapana kadar ovülasyon kaçtı. bir de testleri atma. karşılaştırırsın buraya atarsan birlikte de yorumlarız.
bana gelince :)
inan hala inanamıyorum, keseyi görüp, kalp atışını duyana kadar da rahatlayamam. dua et de her şey yolunda gitsin olr mu
korkularım var çünkü
allah en yakın sürede anne olmayı nasip etsin dileyen herkese

Amin canim cumlemize insallah dua ederim tabiki Rabbim gonlunun muradini versin yazdiklarini deniyecem tesekkur ederim

Meraba bütün bilgileriniz için teşekkür ederim bende bişe sormak istiyorum benim bi kızım var 2. Çocuk bizi biraz zorladı pco lu olduğumu öğrendim 2 senede 3 düşük yaşadım 1 ay yumurta takibi yaptırdım yumurta olusmadi 2. Ay Klomen içtim 10. Gun yine yumurta yoktu bu süre erkenmi daha sonra olusma ihtimali warmi bide doktor bidahaki ay iğne tedawisine baslayalim dedi daha erkenmi biraz daha ilaç tedawisine dewam etsemmi bilemedim yardimci olurmusunuz bilginiz varsa?

Doktorun ilac tedavisi tavsiye etmesi normal cnku dusuklernz de olmus, bence baslayin aksatmayin.
İnsallah fazla prosedurle ugrasmadan kolayca hamile kalabilirsnz.
Diger evladinizi da allah bagislasn,moral bozmayin sakin demekki evlat sahibi olmanzda sorun yok.
İncir yumurtaliklari cok guzel calistirir. İsterseniz kürünü uygulayin

Çok teşekkür ederim... evet Rabbim bu duyguyu isteyen herkese yasatsin inşallah.. ilaç tedavisi 1 ay kullandım bu ay olmazsa diğer ay iğne tedavisi dedi bu yumurta uyarıcı iğnelerden tüp bebek tedawsinde de kullaniliyomus acaba diorum igneye hemen gecmesemmi ama doktorun da bi bildiği vardır hakkımızda hayırlısı olsun tekrar teşekkür ederim..

Hocam bu ay işk denemeniz iydi yoksa geçen ayda denemişmiydinizz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…