kalp atisini duydunuz mu bu sefer gttgnzdeAz once doktordan geldim normalde 6+1 haftalik gebeyim yanlis hatirlamiyorsam doktor 5+5 dedi yalniz bn 3 ay once kalp atisini alamadigimiz icin kurtaj olmak durumunda kaldim. doktor bugun yine oyle olursa kan sulandirici igne kullancz dedi neden bole bisey dedi acaba bi problem mi var yine ultrason goruntusunu yorumlayabilir msn ölçümleri
gebelige engel olmaz,sadece hamilelign ilerleyen aylarnda tasgdnz yukten dolayi agrilarnz artar. Zor bir hamilelik olurBel fıtığı bel agrısı yada herhangi bir bel problemi hamile kalmaya engel olur mu?Artık kendi vucuduma taktım kafayı şurda bideee psikolog olsa ne iyi olurdu
yasim 27, dusunuyorm tabiki ama dusunmekle olmuyor. Veren allah.hep herkese yardımcı oluyorsunuz sizin yaş kac heralde sizde hamilelik düşünüyorsunuz kendinizden hiç bahaetmediniz
ben de ayni fikirdeym 9.haftaya kadar kalp atisini duyamayan var. Ama tedbir amacli boyle konusuyor muhtemelen. Hic Genetik testler yapildi miHayir 5+5 daha kucuk dedimichie
doktorunuzla gorusseniz muadilini vereblr ilaci birakmayin bence kisisel karariniza goreMerhaba, bizleri yanıtsız bırakmadığınız için teşekkür ederim.
Gebeliğimde 11. Haftanın içindeyim. Doktorum decavit isimli bir vitamin verdi. Fakat ben bu ilacın kokusuna bile dayanamıyorum. İçince 10 dk içinde çıkartıyorum. İlacın faydasını görmüyorum sanırım. Ne yapmalıyım?
İlacı kafama göre bırakmam tabiki. İçmeye devam ediyorum.doktorunuzla gorusseniz muadilini vereblr ilaci birakmayin bence kisisel karariniza gore
evet bu sekilde gebeligini ogrenen cok var. Bence bir kan testine gidip onaylatablrsn. Allah gonlune gore versin canim.@michie selam canım bişi sormak istiyorum dün gebelik testi yaptım ilk 15 dk negatifti işe geç kalıcam diye lavaboya bırakmıştım akşam eve geldiğimde 2.çizginin koyu bir pembe renkte çıktığını gördüm.böyle birşey olabilir mi.
Bu sabahta karnımın alt kısmında biraz ağrım var adet ağrısı gibi ama değil gibide ve çok az miktarda pembe kan geliyor ayrıca adetime daha 4 gün var.Adet oldum desem daha önce hiç erken olmadım genelde stresli olduğum zamanlar hep 1-2 gün ileri oynar.
ve her okuduğum yerde göğüs hassasiyetinden bahsedilmiş benim hiç olmadı bu zamana kadar bu ay sadece sürekli uyuyasım geliyor ve arada kasık ağrım oldu.
inşallah hamileyimdir ve Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.
yasim 27, dusunuyorm tabiki ama dusunmekle olmuyor. Veren allah.
Elimden geleni yapiyorm,bekliyorum
Sizlere yardmci olup oyalanmaya calisiyorm. 4 yillik evliym ben. Kimyasal gebelikler gecrdm. Sorun bulunmadi. Son 4 aydir korunmuyoruz. Adetlermde duzenszlk var. Bu sebeple ovulasyon testlerine basladm. Bakalim umarim fayda eder[/QUOTEsenin yasındayken ben 1.5 yıllık evlıydım hamile kalabildiğine göre olacaktır mutlaka sabır aslında ama oda biraz zor ya bu bele yakı yapanlar var bebek tutsun diye bu doğrumu acep
Kan pihtilasmasi yani hemofili genetik bir rahatsizliktr. X kromozomu uzernden tasinir.kadinlarda XX erkeklerde XY seklinde kormozomlar gorulur. Bu hastalikta Eger ki baba saglikliysa anne hemofili olsa bile kiz bebekse tasiyici olarak saglikli dogabilir ama erkek bebek olursa XY krozomu tasiyacaktir, y kromozomu babadan gelir x ise anneden. Dolayisiyla iki x de de hastalik faktoru oldgu icin erkek cocuk hasta olacak ve tehlikeye girecektir.
Eger ki bir kez hemofili teshisi koyulduysa dogal gebelik denemeyi birakmalisinz. Tup bebek ile genetik hasari olmayan sperm veya yumurta tespit edileblr boylece saglikli evladnz olablr
aslnda var da doktor bile muayene ederken anlamlandiramdysa ben ne yazkki burdan yorum yapamamCanım ben yine bu günümde regl oldum yani dün.
Ovülasyon cizgisinde koyuyu yakaladigim günden 14 sayiyorum hep ve o gün oluyorum oysa prolaktinim yüksek çıkmıştı.
Doktor göğüs muayneside yaptı hiç süt gelmedi hatta dün dedi ki yumurtan çatlamamış ve kist e çevirmiş bugün adet günüm diyosun ama rahim duvarin öyle demiyor birkac güne anca demisti
Rahim duvarim kalin değilse ve ben yumurtlamadiysam niye günü gününe adet oluyorum hemde prolaktinim yüksekken.
Bunyemmi bana oyun oynuyor yada doktorlarmi bilemiyor hic anlamadim şu işi.
Yarin gidip o catlamamis dediği yumurta kiste çevirmiş ya sözde regl iken atabilecekmiyim ona bakacak sencede bende gariplik yokmu
aslnda var da doktor bile muayene ederken anlamlandiramdysa ben ne yazkki burdan yorum yapamam
Kendi dedigimi baltalamis olmuyorum cevaplarin buyuk bi kismini okudugum icin bu sekilde yazdim su verdiginiz cevaplarla kendiniz bi yere varamamis gibisiniz. Kendi yazdiklarimi baltalama fikrini dayatarak isin icinden cikiyorsunuzburda gebelik testleri konusulmuyor ovulasyon testi konusuluyor.
Gebeligi ogrenmenin en kesin yolu kan testidir zaten. Kurdugunuz "Ovulasyon testleri cok iyi olmayabilir ama gebelik testleri de net sonuc vermiyor" onermesinin anlami yok.
Yine kendi fikrinizi baltalamis oluyorsunuz, is dedgme geliyor
hanimefendi 3 gunde bir gelip cevap yazip gidiyorsunuz allah askina artk alintilamayinKendi dedigimi baltalamis olmuyorum cevaplarin buyuk bi kismini okudugum icin bu sekilde yazdim su verdiginiz cevaplarla kendiniz bi yere varamamis gibisiniz. Kendi yazdiklarimi baltalama fikrini dayatarak isin icinden cikiyorsunuz
canim pko tanisi, kan degerleri ve ultrasonografi ile koyuluyor. Bunlar daha once yapilmistr sana olsaydi cikardiAslında en çok korktuğum bir gün bir doktor sende polikistik over filan var dicek. Ama düzenli adet olan birinde olmaz herhalde ya ne bileyim durdukça kuruyorum kafamda