smdi madem acikca konusuyoruzÖncelikle çok teşekkür ederiz hocam ne kadar faydalı bir topic olmuş. Benim de kafama takılan bir şey var, internetten biraz araştırdım ama çok tatmin edici bir cevap bulamadım. Bizim yaklaşık bir yıldır bebeğimiz olmuyor üstelik doktora gittik hormonlar temiz bütün testler yapıldı yumurta kontrolleri her şey yolunda. Ancak biz ilişki sırasında bebek yağı kullanıyoruzbaşka türlü çok denedik ama asla olmuyor maalesef şimdi kendimi çok huzursuz hissediyorum, her şey normal olduğuna göre bebek yağı olabilir mi diyorum döllenmeye engel? Eşim de 'saçmalama yağ spermlere hiç değmiyor ki' diyor. Siz ne dersiniz hocam?
bHCG duraklamis. Eger doktor sorun yok dediyse duraklamayi kafaniza takmayin derdim. Ama anladgm kadaryla doktor da olumsz konusmus.michie
Merhaba,
6+4 - 92.000 2 gün sonrası 94000 size ne düşündürüyor bu durum.
Son adet tarihim 10 eylül
kese 5100 de göründü
ultrasona göre 6+4 - kalp atışı görünmedi
Hiç ihtimal yokmu acaba
bHCG duraklamis. Eger doktor sorun yok dediyse duraklamayi kafaniza takmayin derdim. Ama anladgm kadaryla doktor da olumsz konusmus.
Doktorunz devletteyse bir de ozeli deneyin. Ozel hastanelerde daha donanimli ultrason cihazlar var.
Aslnda kalp atisinin 8 9 haftaya kadar yolu var.
Ben bu sitede kurtaja giderken son anda kalp atisi duyan da okudum.
Emin olana kadar bekleyin, en azndan 1 hafta.
Allah yardmcinz olsn, insallah yuzunz guler
canim uzulme, vardir bu iste de bir hayir insallah haftaya gorursun.doktorum özel de hatta ilk doktorum cuma günü rahimde kanama var kese cok büyük embriyo cok kucuk düşük yapıyorsun dedi ancak başka daha tecrubelı bir doktora gittim o 1 hafta bekleyelim beta hcg ye de bakılsın net kalp atısı yok ama belli belirsiz birşey de var kan pıhtısı da olabılır dedi. kese normal problem yok ama bebek 7MM bu hafta kesin benim cihazımla görünmesi gerek dedi. yarın tekrar kontrolüm var.
Geçen yılda 13 haftalık kalbi durduğu için kaybettim.
Bir önceki düşükte eşim ve benim genetik tahlillerimiz yapıldı sorun yoktu,canim uzulme, vardir bu iste de bir hayir insallah haftaya gorursun.
Allah korusun yine dusuk olrsa muhakkak genetik testler yaptr. Kan pihtilasmasi sorunu olablr.
2.doktor daha guven verici konusmus sanrm ondan devam etmen daha hayrli olr.
Anladım araştıracağım. Çok teşekkürler :)smdi madem acikca konusuyoruzsoyle bir tavsiye vereym. Bu is icn yaplms ozel yaglar var. Ayni zamanda spermlerin daha uzun yasamasini sagliyor. İlk sayfada yazmstm yanls hatrlamiyorsam, preseed ismi. Hem cinsel iliskiyi kolaylastiriyor, hem de vajinanin asiditesini onluyor.
Bu olay icin yaplms urunler haricurun kullanmanizi tavsiye etmemm vajinanin cokk hassas bir ph i vardir. Bebe yagi bile olsa ph i etkileyeblr. Bu da en basidinden mantar ve enfeksiyon hastalklarina neden olur.
Preseed biraz pahali 100 lira civari ama uzun sure gidiyormus ve kullananlar memnun
Bir arastrn istersenz
oncelikle akliniza gelen sey degil korkmayin.Emeginize saglik guzel bir paylasim olmus. Ben de delu gibi saga sola sorup duruyrm durumumu ins. Yardimcj olursunz. 3 gun Once agrili bi adetimde sancim gwcsn diye civanpercemi ictm kesildi ara ara vurdu yine aksam tekrar basladi agri kesici ictm. 1 saat sonra wc de pecetede kirli ten rengi seffaf kati jel gibi neyaz fasulye buyuklugnde bisj dustu sanki icinde minicik bi kilcal damar gibi bisi vardi yaninda da tavuk derisi gibi bisi ne olabilir? Adetm 4 gun once basladi pembeyle sinra kahverengi leke surdu bikac gun sonrada bu olay? Cok tsk ederim cvplarsanz sevinirim.
estagfurullah,dilim dondgnce yantlym;Bir önceki düşükte eşim ve benim genetik tahlillerimiz yapıldı sorun yoktu,
pıhtılaşma testleri de yapıldı problem çıkmadı. yine her ihtimale karşı dr coraspin vermişti.
pco var aynı zamanda 2 sefer de adet düzensizliği geç yumurtlama ile oldu.
Bundan sonraki aşamada dr şeker ilaçlaarı ile tedaviyi deneyelim dedi.
Birşey daha sorsam progestan kullanımına devam ediyorum, doktorum öyle söyledi.
Bebeğin gelişimi dursa göğüs hassasiyetim giderdi diye düşünüyorum. Daha önceki düşüğümde göğüs şişliğim acıması geçmişti ve uykularım kaçmıştı.
Ancak suan hala göğüslerim şiş ve bır kaç gündür damarlar belirmiş ve sürekli uyku istedği devam ediyor. Progestan sebep olabilir mi ?
çok sordum sanırım :)
canim buraya her zaman vaktim varmichie bakabilirsen diye yazıyorum malum meşgulsün artık :) bugün hormon testi yaptırdım sonuçlarım e2 60 fsh 15.53 lh 5.12 prolaktin 14.04 Dr bu sonuçları görünce tedaviye başlayalım der ama ben merak ediyorum bunlar ne anlama geliyor tek tek ve asıl olmaları gereken değerler nedir? Yardımcı olabilir misin?
Anladim cnm tskleroncelikle akliniza gelen sey degil korkmayin.
Regl kanamasinda dollenmis yumurtayla kalinlasan rahim duvari bir miktar kanla atiliyor. Soncta bunlar doku. Acik renkli. Kandan dolayi kirmizi gozukuyor. Siz civanpercemi ictgnZ icn sokturmus.tavsiyem bebek dusunuyosanz evvela bi sogan kuru uygulayn, rahimde artk doku,polip,miyom varsa temizlensin.
canm adetinin 3.gunu bakldi degl mi degerleremichie bakabilirsen diye yazıyorum malum meşgulsün artık :) bugün hormon testi yaptırdım sonuçlarım e2 60 fsh 15.53 lh 5.12 prolaktin 14.04 Dr bu sonuçları görünce tedaviye başlayalım der ama ben merak ediyorum bunlar ne anlama geliyor tek tek ve asıl olmaları gereken değerler nedir? Yardımcı olabilir misin?
yok canim korkma. Ucaga bile bineblrsn diyor pek cok doktor.michie canim bu gun acilen 5 saatlik otobus yolculuguna cikmam gerekti maalesef yarim saat once yola ciltim ama icim icimi yiyo bi sorun olur mu diye bi yandan da mecbur kaldim anne annem rahatsizmis yilbasindan sonra hastaneye falan yatacakmis bi gidip gormek istedim dunya hali sonucta ama iste 5 saat yol bi de yarin kalip obur gun donmem lazim bu sıklıkla bu kadar yolun bi sakincasi olur mu sence canim?
Sagol canim, icimi rahatlattin valla.yok canim korkma. Ucaga bile bineblrsn diyor pek cok doktor.
Otobusten ne olacak. Molada bi iner dolasrsn.
Cok gecms olsn