- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
merhaba canim, oncelikle uzulme. Sende bir sorun yok hemen olmamasi cok normal.michie günlerdir beklediğim gün bugundu ve hastalndim, 1aydir korunmuyoruz, korunmayı bırakınca hemen olur sanıyordum ama heyecanla bekledgmz bebegimiz henüz bizimle aile olmaya hazır değil galiba gelmedi bir turlu sende durum ne? Inş. Senden gusel bi haber alırım cnku çok üzüldüm bugün
merhaba,oncelikle gecmis olsun.Merhabalar. Bana hasimato teshisi kondu. 6 aydir gebelik istiyoruz ancak olmuyordu. 3 ay once tsh 4.88 cikti ve 25 mg ilaca basladim degerim bir ay sonu 3.67ye dustu ancak antikorlar cok yuksek cikti. gebelik icin 2.5pnin altina düşmesi gerekiyormus. Dun yaptigimiz olcum sonucu tsh 2.67 cikti. Doktorum ilac dozunu yukseltti ve korunmaya devam edin dedi. Ama 2.67 2.50ye cok yakin bi deger oldugu icin hem ilacimi icmeye devam edip hem bebis calismalrina baslamak istiyorum. Sizce dogru mu. Aslinda doktorun dediginden cikmam ama bir yil once dusuk yaptim ve artik gercekten cok istiyorum anne olmayi
Cok tesekkur ederim. Sizin adiniza cok cok sevindim. Allah saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin. Darısı isteyen herkese nasip olsun insallahmerhaba,oncelikle gecmis olsun.
Sizdeki hashimoto tirodi normal hipertiroid gibi degil, bu yuzden doktor temkinli yaklasiyor olabilir.
Normal tiroidde mdtabolizmayi duzene soktgnzda tekerlek gbi yuvarlaniyor.
Hashimotoda sistemsel bir hata oluyor. Vucudunuzun kendi bagisiklik sistemi hucreleri tiroid ile ilgilenen kisimlara saldiriyor. Ve hangi ilaci kullanirsanz kullanin bu aktiviteyi kontrol esemiyorsnz. Sizin vucudnz icn normali bu cnku. Pcnin virus yerine kendi dosyalarini silmesi gibi...
Antivirusu kaldirsaniz sorun cozulur ama vucudun antivirusunu kaldiramiyorsunuz, kaldirirsanz daha kotu aids hastalarinin olme sebebi zaten budur bagisiklik sisteminin cokmesi.
Bu sebeple doktorunuzn temki.lnli yaklastgini dusurebldgm kadar dusureym diye dusundgnu varsayiyorm. Durumun tekrar etme ihtimaline karsin kontrol amacli yapiyor bunu.
Siz de bu ayi folik asit kullanarak bitkisel kurler pekmezler yiyerek gecirin vucudunuzu iyice kuvvetlendrin ki yavrunuza hazrlk olsn
allah sifa versin,en yakin surede hayallerinze kavusmanz dilegyle
aslnda yumurtlama ile gazin direkt bir baglantisi yok ama her kadinin vucudu farkli tepki veriyor bende asiri bir cinsel istek ve nese oluyor yumurtlama gunlerinde mesela, anlamsz amaMerhaba,
Yumurtlama doneminde çok aşırı gaz normal mi ? Her ay aynı şeyi utanacak derecede yaşıyorum maalesef, karnımdan filanda aşırı ses geliyor eşimin alay konusu oldum "doğru söyle canavar mi var icinde" diye sorup duruyor o kadar ses çıkıyor karnımdanve sürekli istemsiz gaz çıkarıyorum utanıyorum artık esimden
diktim kiz diktimCok sevindim terzi kendi sökugunu dikebiliyormus meger:) saglikli bir gebelik gecirmen temennisiyle ve yumurtlamayimi kullandin yada brlurtin falan oldumu canim
merhaba, benm de bu ay sadece 3 kez iliskim oldu ve belirtim yok onceki mesaja bakrsanizmrb benim adetime 3 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu hamile olma ihtimalim var mı
kistler her adetle biraz daha kuculuyor gebelikte ise buyuyebiliyor. Cok buyuk degl endiselenmeyn. İlac kullandgnzda ve adet gordgnzde kuculp yok olacagni dusunuyorm. Muhakkak bitkisel kurleri deneyin. Cok fayda goren var.Bende 3.23mm sag tarafimda kist var adetimle 20mm kuculdu 3 cm kaldi tabi adetin2.gunu bakti doktor dogum kontrol hapi verdi ben cocuk dusunuyorum diye kullanmadim.kist gitmeden cocugum olmazmi yrni evliyim yardimci olursaniz srvinirim.
Aslında seninki gayet yumurtlama belirtisi kadının cinsel isteği akması zevk sıvısının gelmesi,rahimdeki dış dudakların tövbeeee kendiliğinde acılması falannn bu istekler oldugu zaman yumurtlama evresimine yaklaitın demektiraslnda yumurtlama ile gazin direkt bir baglantisi yok ama her kadinin vucudu farkli tepki veriyor bende asiri bir cinsel istek ve nese oluyor yumurtlama gunlerinde mesela, anlamsz ama
gaz icin onereblcgm kuru kahveye limon sikmaniz veya nane limon icmenz olablr
Cevabiniz ve tavsiyleriniz icin tesekkur ederim :) Cinsel istek bendede oluyo ama bu gazı çözemedim hala Rabbim bu yardımlarınızı karşılıksız bırakmasın inşallah Allah razı olsun ❤aslnda yumurtlama ile gazin direkt bir baglantisi yok ama her kadinin vucudu farkli tepki veriyor bende asiri bir cinsel istek ve nese oluyor yumurtlama gunlerinde mesela, anlamsz ama
gaz icin onereblcgm kuru kahveye limon sikmaniz veya nane limon icmenz olablr
Napiyosum canim burda da karsilastikCevabiniz ve tavsiyleriniz icin tesekkur ederim :) Cinsel istek bendede oluyo ama bu gazı çözemedim hala Rabbim bu yardımlarınızı karşılıksız bırakmasın inşallah Allah razı olsun ❤
Napim kuzum abuk subuk hallerimle uğraşıyorum :) sen napiyosun
Napiyosum canim burda da karsilastik
mesaji okurken kahkaha attim allah da seni guldursunAslında seninki gayet yumurtlama belirtisi kadının cinsel isteği akması zevk sıvısının gelmesi,rahimdeki dış dudakların tövbeeee kendiliğinde acılması falannn bu istekler oldugu zaman yumurtlama evresimine yaklaitın demektir
laboquick canim. Ben coklu almistm 50li falan yaninda da gebwlik testi cikmisti bes alti tane. Allah biliyo ya ilk aydan olmaz diyodm bikac ay da ovulasyon testleriyle ugrasirm diyodmovulusyon testinin markasunı ne canım