Eğer olmazsamkana aslında 10 günden itibaren geçiyor ama 2 gün sonra bir daha teste gidin derim ben
Ah insallah yeterki hamile olalim paylasmaz miyimAraligin ilk haftası bayağı bereketli geçmiş anlaşılan, :) herkes calismalar damichie @Onyedikasim @senilk Zega , inşallah bu sabırsız bekleyislerimiz güzel haberlerle sonuçlanır, aynı dönemlere denk gelmisiz hamilelik dönemimizde destek oluruz birbirimize, güzel haberi ilk alan paylassin, ben de 25 araliga kdr test yapmicam die tutuyorum kendimi :) minicik bebeklerimiz olsun... Aslında ikizlerim olsun çok istiyorum ama sonra sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun diye değiştiriyorum dua mi
sümüksü şeffaf akıntı ve kasıkların sızlamasıSlm yumurtanın çatladığına dairr nir belirti varmı acep
adetsümüksü şeffaf akıntı ve kasıkların sızlaması
adetim dun bitti bugun sol kadığım agrıyor be dediğiniz yumurta akıbgibi bşey geldi bunu ne zaman değerlendireyimsümüksü şeffaf akıntı ve kasıkların sızlaması
merhaba canim,michie cnm tekrar merhaba bu ay reglime bi kaç gün kala dr yumurtladıgımı soylemişti hatta iki keremi yumurtladım demiştim şimdi reglim gecikti bugün 4 gün gecti test negatif gec yumurtlamadan dolayı gecmi regl olacagım bu normalmi
iki kez yumurtlama durumu nadirdir ama belki olablriki kez yumurylsma oluyormu cunku benım hesaplamamda 25-26 gozukuyo
smdi regl sonrasi vucut kendini de twmizliyor olablr ovulasyon da olablr. Ovulasyon icn erken bir tarih. Keske su testler ile takip etsen daha kolay olradet
adetim dun bitti bugun sol kadığım agrıyor be dediğiniz yumurta akıbgibi bşey geldi bunu ne zaman değerlendireyimAyy hiç utanma kslmadı tövbe ya
bu çok iyi haber, çok sevndm canım, gözün aydın. haberdar ettiğin içn teşekkürler.michie canim testlerle her sey yolunda cikti hem 2 duzey bakan doktora hem de kendi doktoruma ugradim ikiside daha once ya bu hastaliklari gecirmissin ya da asisini olmussun vucudun ikisine de bagisiklik kazanmis dedi korkulacak bisey yok dediler canim cok sukur :)
Ya önumuzdeki ay alcam ilçedeyim ve buraya kargo gelmiyor merkeze gidip Olabilirmi yani ne nileyim bende şaşırdım ama bu ay bayağı bir temizlendiismdi regl sonrasi vucut kendini de twmizliyor olablr ovulasyon da olablr. Ovulasyon icn erken bir tarih. Keske su testler ile takip etsen daha kolay olr
Rica ederim canim ilgilendigin icin ben tesekkur ederim Allah senden razi olsun.bu çok iyi haber, çok sevndm canım, gözün aydın. haberdar ettiğin içn teşekkürler.
evet, diger basliga yazdim canimmichie testini tekrarladınmıııı? :)