Biyoloji ogretmeniyim, embriyoloji uzerine calistim sorularinizi alablrm

Ah insallah yeterki hamile olalim paylasmaz miyim

michie cnm tekrar merhaba bu ay reglime bi kaç gün kala dr yumurtladıgımı soylemişti hatta iki keremi yumurtladım demiştim şimdi reglim gecikti bugün 4 gün gecti test negatif gec yumurtlamadan dolayı gecmi regl olacagım bu normalmi

merhaba canim,
Gec yumurtladgn icin dongun kaymis. Gebe degilsen bile gec adet olacaksin bu sebebple

adet

adetim dun bitti bugun sol kadığım agrıyor be dediğiniz yumurta akıbgibi bşey geldi bunu ne zaman değerlendireyimAyy hiç utanma kslmadı tövbe ya
smdi regl sonrasi vucut kendini de twmizliyor olablr ovulasyon da olablr. Ovulasyon icn erken bir tarih. Keske su testler ile takip etsen daha kolay olr

michie canim testlerle her sey yolunda cikti hem 2 duzey bakan doktora hem de kendi doktoruma ugradim ikiside daha once ya bu hastaliklari gecirmissin ya da asisini olmussun vucudun ikisine de bagisiklik kazanmis dedi korkulacak bisey yok dediler canim cok sukur :)

bu çok iyi haber, çok sevndm canım, gözün aydın. haberdar ettiğin içn teşekkürler.

smdi regl sonrasi vucut kendini de twmizliyor olablr ovulasyon da olablr. Ovulasyon icn erken bir tarih. Keske su testler ile takip etsen daha kolay olr
Ya önumuzdeki ay alcam ilçedeyim ve buraya kargo gelmiyor merkeze gidip Olabilirmi yani ne nileyim bende şaşırdım ama bu ay bayağı bir temizlendii

Bel fıtığı bel agrısı yada herhangi bir bel problemi hamile kalmaya engel olur mu?Artık kendi vucuduma taktım kafayı şurda bideee psikolog olsa ne iyi olurdu

Az once doktordan geldim normalde 6+1 haftalik gebeyim yanlis hatirlamiyorsam doktor 5+5 dedi yalniz bn 3 ay once kalp atisini alamadigimiz icin kurtaj olmak durumunda kaldim. doktor bugun yine oyle olursa kan sulandirici igne kullancz dedi neden bole bisey dedi acaba bi problem mi var yine ultrason goruntusunu yorumlayabilir msn ölçümleri

Eklentiler

• 20161221_091339-1.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…