Biyoloji ogretmeniyim, embriyoloji uzerine calistim sorularinizi alablrm

aynen benimki de aynı tarihler şüpheli ilişkim ve daha 5 gün var adetime dayanamayıp idrar testi yaptım sonuç negatif,çok zor sabretmek en iyisi gerçekten adetin gününün geçmesini beklemek.

Yarin bat gunum bugunde gebelik testi yaptim ne bi cizgi ne bi pembelik ne de golgelik oldu olsa simdiye cikmaz miydi? Bir haftadirda adet olcakmisim gibi agrim vardi cikaracagim bir suru belirti var ama testte bisey yok boyle olupta sonradan hamile cikmis olan var mi? Hala umit arayisindayim

Amin insallh.bnm durumumda olan arkadaslar yazabilirmi?cok yabanci oldugum 1 konu hala şokundaym daha yeni yeni arastrmaya basladim

12+4 um ben canim bu gun 2 duzey ultrasonda bakilacak ikili test ucin belli olir mu sence cinsiyet?

geç döllenme ise idrarda çıkmaz, hatta kanda bile çıkmayabilir. ovülasyon zamanlarınızı bilyor musunz ? şüpheli ilişki üzerinden kaç gün geçti

12+4 um ben canim bu gun 2 duzey ultrasonda bakilacak ikili test ucin belli olir mu sence cinsiyet?
bir hafta daha geç olsa belli olablr derdim ama erken daha canım ya. çünkü 4ayda cinsiyet organları ancak gelişiyor. ama erken döllenme olduysa bi ihtimal

geç döllenme ise idrarda çıkmaz, hatta kanda bile çıkmayabilir. ovülasyon zamanlarınızı bilyor musunz ? şüpheli ilişki üzerinden kaç gün geçti
Ben birşey sormak istiyorum canım michie :) ben 2 Aralık'ta hasta oldum 6 Aralık'ta bitti ovulasyon testi ilk defa kullandım bu ay zaten yeni evliyim ilk denememiz çocuk. Neyse. Uzatmayayim 15 Aralık da yumurtladim ovu testi aşırı koyu çıktı onceside sonrasida denedik hatta adet biter bitmez hergun oldu halada oluyor diyebilirim yeni evli olduğumuz için ama dün goguslerimin yanları koltuk altına doğru olan taraf yan yani elleyince çok acıyor olabilir mı sizce ?

15 aralık çizgi koyu çıktıysa 16 aralıkta ovülasyon gerçeklemiştir. yani tuttuysa tahminim o gün tutmuştur daha bikaç gün olmuş aslnda belirti için erken bence

15 aralık çizgi koyu çıktıysa 16 aralıkta ovülasyon gerçeklemiştir. yani tuttuysa tahminim o gün tutmuştur daha bikaç gün olmuş aslnda belirti için erken bence
Bana da erken geldi anlayamadım acaba önce tutmuş olabilir mı adetten sonra falan adetten iki gün sonra ovu testi yapmıştım sanki iki güne yumurtluycak kadar koyu çıktı 3 gün sonra falan yumurtladim bilemiyorum ki

Adetten iki gün sonra ilk yaptım ovu testi dedim ki herhalde yeni yumurtladim az da olsa koyu yada iki güne yumurtlarim ama üç güne yumurtladim

Araligin ilk haftası bayağı bereketli geçmiş anlaşılan, :) herkes calismalar da michie C Canimsinsen senilk Zega , inşallah bu sabırsız bekleyislerimiz güzel haberlerle sonuçlanır, aynı dönemlere denk gelmisiz hamilelik dönemimizde destek oluruz birbirimize, güzel haberi ilk alan paylassin, ben de 25 araliga kdr test yapmicam die tutuyorum kendimi :) minicik bebeklerimiz olsun... Aslında ikizlerim olsun çok istiyorum ama sonra sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun diye değiştiriyorum dua mi

İnşallah canım aynen valla herkes harıl harıl çalışmış dersine bakalım hakkımızda hayırlısı benim bat 30 Aralık Rabbim isteyen herkese sonra da bana nasip etsin o muhteşem duyguyu aminnnnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…