Biyoloji ogretmeniyim, embriyoloji uzerine calistim sorularinizi alablrm

Hayit aslan pencesi tarzi otlar onerdiler bu seklde dusuren varmis basladim bakalim .yarin rahmi filmi cekilicem dr la konuscam
Dr ultrasonda folukil var 5 6 tane sknti yok dedi ama bnm iicm rahat etmiyr fsh yukselirse die stres olmak istemiyrm ek tedavi yontemlrine baslanmasi gerekiyorsa baslayalim dcem

Hocam merhabalar ben de bir öğretmenim ve 1 yıl iki aydır bebek sahibi olmak istiyorum 5. Ayımda doktora gittim herşey normal 1 yıl korunmasız ilişki yasa dedi doktor sonra 1 yılı geçince geçen ay tekrar gittim ve pko olduğumu öğrendim dünyam başıma yıkıldı fakat adetlerim düzenli jmhirminlarim normal çıktı sadece prolaktin im biraz yüksek çıktı doktor da com yüksek değil dedi neyse yumurta takibi yaptı doktor ve yumuram kendiliğinden 20 mm e ulaşınca catatma iğnesi yaptı doktor bugün iğnenin 11. Günü. Pko u çok okudum çok araştırdım ben yılda iki üç kez adet görenlere oranlar daha şanslıyım sanırım adetlerim düzenli olduğu için pko hakkında bir bilginiz var mı ve benim bel ağrılarım ve adet olacakmış gibi kaşık ağrılarım başladı ara ara bu belirtilere rağmen hamile olma ihtimalim var mı

merhaba sevgili meslektasim,
tabiki duzenli adet goruyorsaniz duzenli yumurtlama oluyor demektir. Hatta catlatma ignesine bile gerek kalmadan kendilignden bebek sahibi olmanz cok dogal. Ilac tedavisinden once bi sogan kuru deneyin derim o kurle pco yu yenen cok var.
Pko lular cocuk sahibi olamiyor diye bi kaide yok, sorun menstruasyon evresinin dengesizligi.
Istersenz ovulasyon testleri ile yumurtlama gununuzu takip edin bikac ay. O sekilde hamile kalan da cok var.

evet testere disli arslan pencesini ben de gordm arastrmalarm sirasnda.
Rahim filmi(hsg) sonrasi hamile kalan cok fazla, bir iki ay icinde cektirenlerin cogu hamile kaliyor.o islem sancili ama rahimdeki tum tikanikliklari actgi icn gebe kalma sansini arttiyor.
Tabi stres olmayin, yukselecegi yoksa da yukselir bu sefer. Gecmis olsn

Hocam ben 1 yıldır her ay ovulasyon testleri ile yumurtlama günümü belirliyorum generde adetim in 15. Yada 16. Günü oluyor bazen de 21. Gün ama hep degerlerdirdik bir kere de soğan kürü denedim olmadı. Adetim 1 hafta var bakalım ne olacak peki gebelik varsa idrar testinde ne zaman çıkar bugün yaptım negatif çıktı

Anestezili cekilicem.cok tesekkr ederm.drla da knusucam yarin bakalim ne onerecek cunku internette 10 ustu tup bebek yapilmasimlazm.diyormrisk almak da ne kdr dgru bilmiyrm

Mrb lar.. Benim de bi sorum olacak size.. Şuan 2. Gebeliğim 16.haftamdayım ve hiç kilo almadım. Bu bebeğin gelişimin de sıkıntı yaratır mı? Normal duzeyde yiyorum ara öğünler meyve yoğurt gibi. Ekmek çok yemiyorm sadece kahvaltı da.
Oğlum da bu haftalar da 4 5 kilo çoktan almıştım. Bu konu da aydınlatır mısınız. Az kilo alıp sağlıklı bebişi olanlar da yorum bekliyorum.

idrara supheli iliskiden 14 gun sonra geciyor ancak

endiselenmeyn bebek 4.ayina kadar disaridan bile belli olmaz ebat olarak.hamilelikte Kilo almanizin sebebi ya vucudunzn su toplamasi ya da aserme sonucu cok yemenizdir.
Her gebelik kendine munhasirdir, ornegn bazi gebelklerde cok bulanti olurken ayni anne 2.gebeligini bulantisiz atlatabiliyor.
O yzden endiselenmeyn muhtemelen 1 ay icnde kilo almaya baslarsnz,sizinkisi en sagliksi su an

Çok sağolun hocam içim rahatladı gerçekten. ☺ moral bozucu bayanlarla muhatap olmak istemiyorum çevremde . Karnın yok bebiş Sağlıksız küçük gibi yorumlar cidden hamile bi bayan için çok can sıkıcı.

Negatif
negatif yorumlari kulak asmayin, saglikla kucagnza almanz dilegyle

Mrb hocam yine ben :)en son cuma günü yumurtalarıma bakıldı ve 20 mm olmus dedi doktor cuma cumartesi pazar üst üste sonra gün aşırı
ilişki verdi bizde cumartesi pazar oldu ilişki.. Şimdi okuldan gelince kontrol ettim de vajinamda yapışkan şeffaf o uzayan akıntıdan vardı 16. Günüm daha çatlamam olmadı mı demek oluyor o bugünü de mi değerlendirsem üst üste bi faydası olur mu

michie Canim bu gun ilk defa kan verdim yarisi hazir degil bazilari persembe cikacak sonuclarin doktora ancak cuma gidebilecem sen bi bakabilirmisin anormal bisey var mi sence bazilari kiril alfabe canim cok ozur dilerim kisaltmalarinda anlarsin belki bilmiyorum ama cok merak ediyorum sonuclari

Eklentiler

• 20161219_155358.png
    196,5 KB · Görüntüleme: 50

ama akintinin enfeksiyonla direkt baglantisi olmayablr o yuzden bidaha kandan bakmalari lazm.
Bir de tabi zararli ama bakteriler daha zararli
Ne olur bana yardımcı ol bu ne demek ben anne olamayacakmiyim
Ben hic adet duzensizligi yasamam herseyim cok normal sanirdim buda nereden çıktı

Eklentiler

• 2016-12-19 18.22.26.png
    162,2 KB · Görüntüleme: 40
Ne olur bana yardımcı ol bu ne demek ben anne olamayacakmiyim
Ben hic adet duzensizligi yasamam herseyim cok normal sanirdim buda nereden çıktı
lutfen uzulme,prolaktin cok yuksek sadece. Ilac kullanacaksn dusecek. Sonra da ovulasyon dengeye girecek

olur tabi bugunu veya yarini da degerlendrmeye gayret edin muhtemelen ovulasyob gerceklesti veya gerceklesmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…