Biyoloji ogretmeniyim, embriyoloji uzerine calistim sorularinizi alablrm

zaten doktorunuz duruma en uygun antibiyotigi verecektr, verirse icmemezlk etmeyin,onun vucudunda sizdeki gbi bagsklk yok. Onu da dusunmeli Korumaya gayret etmenz gerekir. Merak etmeyin. İnsallah enfeksiyon yoktur
ben başta sormuştum normal demişlerdi 10 haftalıkken kan verdim bu gebeliğin başında yapılan testler için herhangi bi hastalık enfeksiyon var mı diye doktor gayet güzel sonuçların dedi ki o zmn da vard bu akıntım.. valla anlamıyorum bu doktorları.. bi de antibiyotik bebeğe zararlı değilmi cnm

ama akintinin enfeksiyonla direkt baglantisi olmayablr o yuzden bidaha kandan bakmalari lazm.
Bir de tabi zararli ama bakteriler daha zararli

ama akintinin enfeksiyonla direkt baglantisi olmayablr o yuzden bidaha kandan bakmalari lazm.
Bir de tabi zararli ama bakteriler daha zararli
anladımm çok teşekkürler olmadı pzt bi sağlık ocağına da giderim doktor randevum cuma beklemiym o kdr

Merhaba gunaydn bir soru m olacakti size.fshm 10.19 cikti 2 /3 ay once 9 civarydi dr ultrasondan bakti yumrta duruminun iyi oldugunu soyledi ama bi kac ay sonra yine cikar diye korkuyrm ne yapmami onerirsnz

Merhaba gunaydn bir soru m olacakti size.fshm 10.19 cikti 2 /3 ay once 9 civarydi dr ultrasondan bakti yumrta duruminun iyi oldugunu soyledi ama bi kac ay sonra yine cikar diye korkuyrm ne yapmami onerirsnz
Gunaydin, yasinizi ogreneblrmym acaba ona gore bir degerlendrme yapalm

Merhaba,benim de bir sorum olacak.
Spermler vajina icinde ne kadar süre yasar?? adetlerim son aylarda duzensizlestigi icin tam hesabını yapamiyorum.her gün duş alan biriyim.acaba sıcak sudan spermlerin ömrü kısalıyor mu??? hamile kalmak istiyorum.birliktelik.3.güne bir oluyo.bu sure içinde spermler canlı kalir mi

Faydalı buldum teşwkkürler

merhaba,
Spermlerin 72 saate kadar yasadklari gorulmustr. Ama bu kural degl genelde 2 gun civari omurleri var. Ve daha yumhrtaya ulasamadan cogu oluyor. Ancak dollenme dakikalar icersnde oluyor yani cinsel iliskiden sonra kalkp banyoya gidinceye kadar dollenme gerceklestyse zaten gerceklesmstr. Bir de sicak suyu sonucta rahminzn icine temas ettrmiyormsnz degl mi orada faydali bakteriler yasiyor.onlari sicak su ile oldurursenz vajinanin pH i degisir baska hastalklara davetiye cikarms olrsnz. Ama normal disardan yikadgnzda spermler bundan etkilenmez. Cok kalin bir kas tabakasinda gerceklesiyor dollenme. Eger tutarsa bebegn yasamasini saglayacak kadar kalin ve guvenli

Yani spermlerin 48 saatlik bir ömrü var anladığım kadarıyla .teşekkür ederim yardımcı olduğunuz icin

Canım bisey sorcaktim sana ben hamileliğin ilk 12. Haftasına kadar coraspirin kullandım bibaktim mı gebelik grubu d imiş prospektuste ise ilk altı ay kullanılacaksa doktor kontrolünde kullanılmalıdır son 3 ay kullanılmamalı demiş çok endişelendim

doktorunuzn haberi yok muydu ilaci kullanrken hamile oldugunzdan coraspin kan sulandirici bir ilac. Riskli gebeliklerde, yani pihtilasma sorunu olan gebeliklerde ozellikle veriyorlar. Yani hamilelikte kullanilmaz diye bir kural yok. Ama kasitli kullanmda bile genelde 7aydan itibaren yavastan ilac kesiliyor bebekte dogustan kalp soeunu yasanmasn diye.
Size tavsiyem en yakin surede doktorunza durumu anlatn. Bi kan testine kapsamli ultrasona alsn.

Gunaydin, yasinizi ogreneblrmym acaba ona gore bir degerlendrme yapalm
merhaba tekrardan yasnz geregi yumurta kalitesi ve rezervi git gide dusecektir.hepimizin basina gelecek olan bu dogurganlgmz her sene azaliyor. Fsh degernz normal korkmayin 16lara falan cikarsa o zaman endiselenebilrsnz. Boyle durumlarda hem vakit kaybetmemek hem de yuksek fsh riski almamak icn genelde tup bebek oneriyorlar, muhtemelen doktorunz bi sure denemenzi olmuyorsa tup bebek veya asilama yapmanizi onerecektr. Benm bildgm yuksej fshi dusurme yontemi, bitkisel tedavisi yok.ama.bir arastiralim.faydali biseyler bulursam sizi etiketlerm tekrar

Benim bikaybim var zaten canım ozamanda beri yani 6 ay boyunca kullandım hamile olunca doktorum devam et dedi 12. Haftaya kadar devam ettim kendisi söyledi canım kullanmami ben doktor hatasıyla bebeğimi kaybettigim için yaptıkları verdikleri herşeyi sorguluyorum

anliyorum,ama doktora guvenemeyecekseniz kime guveneceksinz ki?
Yasadklarnz icn uzgnm. Umarm yeni doktorunzla iletisiminz iyidir

Merhaba tekrardan. Embriyo tutununca akıntı olur mu? Oluyorsa neden akıntı olmakta? Yumurtlama dönemini biliyorum ama embriyo varken neden akıntı olduğunu anlamadım.
Ha bir de regl öncesi akıntı oluyor mu? aynı şekilde oluyorsa neden olur?
Ben sadece yumurtlama dönemi olur sanıyordum çünkü.
Teşekkür ederim şimdiden :)

Aynı şeye şaşıyorum

Gebelikte artan östrojen hormonunun etkisinden dolayı vajinal akıntıda artış olması normal. Ama her vajinal akıntı normal gebeliğe bağlı akıntı olmayabilir. Gebeliğe bağlı görülen normal akıntı kokusuz, beyaz akışkan kıvamda, ince bir akıntıdır. Mel0d1 EosAna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…