Biyoloji ogretmeniyim, embriyoloji uzerine calistim sorularinizi alablrm

Bilgileriniz için cok tesekkurler emeğinize sağlık :) bende ilk kez regl gecikmesi ile pco oldugunu öğrendim şaşırdım kilo aldığın için olmuştur dedi ve kilo vermek zor oldugu için matofin verdi kullanıyorum 17 gündür regl olayım diye tarlusal verdi onu da kullandım soğan suyu da içtim 4 gün oldum regl oldugum da 4. Günüm soğan kürü uygulamak istiyorum cunku bebek istiyoruz sizce hemen etki eder mi ve lh hormonu bu ilaç sayesinde düşer mi? Düşmüş müdür? Hayıt tohumu buna etki eder mi? Cok konustum saygılar :)

estagfurullah, bilgm dahilindeEyanitlamaya calisayim. Sogan kurune baslayacaksanz ideal zamanlardasnz regl bitisinde baslaniyor cnku pko ya da iyi geldgini duydum. Sonucta dogal bir kür size zarari olmaz muhakkak deneyin. Ne yazkii pkolu bayanlarn kilolarina dikkat etmesi gerekiyor. Umarm yakn zamanda zayflayablrsnz tarlusal ilacini hic begenmiyorm. Birkac kez kullandm ise yaramadgna sahit oldm. Onun yeribe adet oldgnzda ve sokulmuyorsa,hamile olmadgnzdan da eminsenz civan percemi cayi iciniz, vucudnza kimyasal grmeden rahat bir adet gecirirsnz.
Sogan kurunub asil gorevi hormon duzenlemek degl kist ve miyomlari rahimden temizlemektir. Lh i dengelemek icn ayrica kur veya ilac kullanmanz lazm.
Hayit tohumu ise dogurganligi arttiriyor, lh etkisi var mi emin deglm bi arastrym.
Kilo vermeniz icn sabahlari bir bardak suya limon sknz, ve de yogurta bol pul piber karstrp yiyinz,ayni zamanda yesil cay da kilo verdirir. Ama uykusuz da yapar, yesil cayin kafein orani cok yuksej

cok tesekkur ederim, yardmci olabldysem ne mutlu bana. Oncelikle CA testinden bahsedeym.kanser antijeninin bas harflerinden alinms bir test ve yuksek denilmesi icn 35 ustu olmasi lazm sizinki 25de k yzden korkmayin derm.bir de adet doneminde,karaciger rahatszlklarinda,rahim iltihaplarnsa kist,miyom veya pko sorunu varsa hatta hamilelikte de yuksek cikablr. Evet tumorlesme icn bakiliyor ama Tek basina kanser ayiraci olamaz. Oncelikle sunu bilmemiz lazm ailenizde kanser oykusu var mi?doktor bu teste neden ihtiyac duydu.

Diger sorularinza gelnce ben de test yapablmek icn adet tarihini bekliyorm, inanin beklemek cok zor farkndaym :)
supheli cinsel iliskideb 10 gun sonra kana 12 gun sonra idrara gecer bHCG bu sayede anlasilablr tabi bunlar minimum gun sayilari. Daha da artabilir. Ozellkle gec dollenme ise daha gec netleseblr.
En iyisi adet gununuzu beklemek veya adet gunune yakin kan testine gtmek.

merhaba oncelikle umarim sonclarnz tamamlandgnda kotu bir haber almazsnz.
Cumleyi okudgmda ozel bir doku sorgulamasi yapilmasi icn kulturde yetistirlmesi sonucu her hangi bir sorun cikmadgni anliyorm ama sanrm eksik yazmissnz veya rapora eksik yazlms yorum yapablmek icn cok kucuk bir bilgi

Elinize sağlık yalnız SOĞAN küründe soğanların kabukları soyulmuyor.direk 4-5e bölüp kaynatmak gerek belki düzeltmek istersiniz

Lh tohumu çay şeklinde içince hormonları dengeleyici.diye duydum şuan kaç oldugunu bilmiyorum ilaç kullandığım için en son 16 idi ama 3 kilo verdim ilaç sayesinde ayrıca tarlusal ilk kez kullandım ve oldum regl ama 3-4 gün ayrıca soğan kürü de yaptım onla beraber belki de o sebep oldu bilemiyorum ama şükür ki ağrılı Vs olmadı :)

Elinize sağlık yalnız SOĞAN küründe soğanların kabukları soyulmuyor.direk 4-5e bölüp kaynatmak gerek belki düzeltmek istersiniz
evet cok haklsnz. Ben de o sekilde yapmistm tuketrken ama direkt ibrahim saracoglunun sitesinden kopyaladgm icn kontrol etmemisim. Hemen duzeltiyorm. Fark ettnz icn cok tesekkrler

Çok teşekkürler cevap için evet sabretmek çok zor.
Ailemde kanser yok doktor bişi sormadı hatta şöyle ki ben kan testi verdiginde sandım ki normal degerlerime bakacak test sonucunu alınca sadece kist için test istemiş zaten bir daha ona giymeyi düşünmüyorum çünkü hamilelik düşünüyorum deyince genel bir kan testi yapması gerektiğini düşünüyorum sizce de öyle olması gerekmiyor mu

her gebelik dusunene kan testi yapmiyolar ayrntili testleri 1seneyi askin cocugu olmayanlara yapiyolar oyle bile once ultrasona bakiyorlar.
Icnze snmedyse bence de degstrn hekimi. Sagliktan onemlisi yoktur

Bende bir soru sorayim o zamanbugun hsg sonucunda((dis gebelik gecirdim ekim kasim ayinda sürdü)) tek tüpün tıkalı olduğunu ((soltupum))sag tupun ise acik olduğunu söyledi ve direk TÜP BEBEK yapalim dedi ve cok şaşırdım hsg de birazcik kendimi kasmistim acaba ondan kapali görünmüş olabilir mi diye suphe uyandi içimde.Simdi asıl sorum şu?Tek tuple hamile kaldigimi varsayarsak yine dis gebelik geçirme durumum olabilir mi yani sol tupte gecirdim zaten sag tup acik acik olan yerde gecirebilir miyim daha dogrusu kapali olan tup faal olur mu yoksa tekrardan kapali olan sol tupe yerleşme ihtimali olabilir mi??umarim karisik anlatmadim o kadar kafam doluki

tekrardan merhaba bişey sormak istiyorum
hamileliğin başından beri akıntım var başlarda çok oluyordu rengi açık sarı ve koyu sarı gibi değişiyor artk daha az miktar olarak ama hep böle.. ayrıca kaşıntı yada idrarda yanma falanda yok bazı yerlerde sarı akıntı enfeksioyon diyor fakt bende enfeksiyon gibi değil
sizce normal mi bu yoksa gerçkten enfeksiyon mu var ?

Aklima gelmisken ben bu ay cok kan kaybettim ve coook afedersiniz buyuk buyuk parca ile kan oldu bu neden olur

Merhaba gerçekten d vitamini engel mi gebeliğe? Benim çok çok düşük çıktı doktor iğne verdi korktum vurduramadim bende kırıp içtim eczacı önerdi ( 2 ampuldü..
Ins biraz artmistir ya
önemli tabiii... gebeliği engelliyor eksikliği

şaka yapıyor olmalısın. folık asit almamak mı ! 3 doğum yapıp folik asitin ne olduğunu bilmemek mi ! yorum yapmayacağım daha fazla .

erkeklerde folik asit kullanır mı ? michie

Benim yine aklıma takılan bişey var geçen gün doktor euromag diye bir hap verdi magnezyum ve her hap 5mg b6 vitamini ve peptin di galiba içeriyor yazıyor internette çoğu yerde gebelerin günlük b6 vitamin ihtiyacı 2mg yazıyor fazlası zararlıymış galiba bana doktor o hapı günde iki kez verdi 10 mg yapıyor çok takıldı kafama ne dersiniz

Hocam merhabalar,
Benim cok garip seyreden bir gebeligim var. Ilk ogrendigim gunlerde değer 2 gune 3 kat arttı ve en son 3000 civarında doktorum 5 gun sonra gel keseyi görürüz dedi. Gittim kese minik de olsa görüldü fakat beta hcg degerim3000lerde kalmıştı. Bos gebelik denildi iğneler ilaçlar bıraktım (kan sulandirici igne, progestan,coraspin, crinone jel)
Daha sonra degerim 2800lerde çıktı sonra 2900 en sonunda 4100çıktı ve doktorum yeniden ultrasona aldiginda kalbi ve bebegi gördü. Hemen ignelere basla dedi.. Bu durumne kadar sağlıklı yada hcg nin bu artışı ne kadar normal sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…