Biyoloji ogretmeniyim, embriyoloji uzerine calistim sorularinizi alablrm

Evet iyiymiş çok şükür neden olduğunu bilemediler herhalde normal bişey zaten çok azdı beş on gün ilişki yasakladı vajinal yoldan bişey yazdı o kadar
tamam, cok sevndm. Kendinize dikkat edp dinlenin insallah kesilecektr herhalde progestan turu bir sey verdi

Canım birde incir kürler hakkında kafama takılan bişey var..
Aslında benim bi sıkıntım yok kullanmayı düşünmüyordum da ama kuru incir yiyorum. ama prolaktini yükseltiyormuş.
yani normal olanıda mı yükseltiyor yoksa Prolaktini yüksek olanları daha mı yüksek yapıyor.
Çünkü Prolaktin yüksekliğide gebeliği engelliyor. incir yiyorum ama yemesem mi?

Evet canım bende var.arada kahverengi akıntı oluyo

merhaba yanne ben incir kurunun kimyasal etkisini arastrcgm ve kesn donus yapacgm su an net bilgm yok

doktor biraz ayıp etmiş o şekilde konuşmakla. Verdiği ilaç euthyrox olmalı ben de Mayıs'tan beri kullanıyorum çok iyi bir ilaç hemen düzenliyor triodi. Doktorum bana da aynı vitamini ve bu vitamini verdi. İlaçlara başladıktan sonraki bir iki ay içerisinde hamile kaldım. Ben tiroid ve vitamin değerlerim düzenlendiği için olduğunu sanıyorum. Üstelik jinekolog bana gebelik için tedavisiz olmaz derken oldu. İlaçlarını dikkatli kullan bence inşallah başka sorun yoksa yakında bebeğin gelir :)

denk gelmis de olablr veya ilac icerigi sizi etkilemstr.
Arkadasm da bu sebepten vitaminleri birakti midemi kotu yapiyor dedi.devam et nasilsa bulanacak miden dedm beni dinlemedi smdi cocugm cok ufak diyor
haftaya detaylı ultrasona gidicem şu ana kadr bebeğin gelişimi gayet normaldi yine sorucam bakalm sadece mide bulantısı olsa bende razıyım kullanmaya ama kramplar ve kusma çok fenaa

ovulasyon testleri hamileleigi gostermiyor adet oldgm ve oncesi gunde yapmis oldgm ve gayet keskin pozitif cikms 3 ovulasyon testi var elmde ve hamile deglm.
Ben hamile deglken pozitif gosteriyorsa o test benm icn belirtec dgldr, olmamalidir
Bi cok arkadasim bu yontemi denedi ve hepsi hamile. Ben hamile degilkende adetim 7 gun gecmisti ama ovulasyonda cift cizgi kesinlikle yoktu.

Bi cok arkadasim bu yontemi denedi ve hepsi hamile. Ben hamile degilkende adetim 7 gun gecmisti ama ovulasyonda cift cizgi kesinlikle yoktu.
ben de israrla bunun bir gebelik belirteci olmayacagini soyluyorum.
Siz pozitif ornek verdnz ben negatif ornek verdgm anda hipotez coker.
İstisnasiz dogruyu isaret etmesi lazm ki gebelik icin kullanilabilir diyelm.
Kaset idrar testleri asil gebelik hormonu olan BhCg yi olcmesine ragmen kesin isaret olarak gorulmezken, ovulasyon testleri nasil kabul edilebilir?
Ama tabiki siz isterseniz kullanablrsnz.
Ama bu baslik bilimsel bilgiler isignda donuyor Luteinlestirici hormon ile reaksiyona giren testten bHCG cikarimi yapmak da dogru degil.
İyi geceler

en son 4 kasım da adet oldum ve şuan hala adet olmadım 2 farklı marka gebelik testi aldım ucuzlardan ama negatif cıktı. Gögüslerimde hafif kararma var ama fazla hassasiiyet yok son iki gündür sabah kaltıgımda cok hafif bi mide bulantısı var. kasıklarım da hareket ederken ve durup dururken bi batma ve agrı var belimde agrıyor beyaz akıntılar geliyor ara ara. Bundan tam hatırlamıyorum 4-5 gün önce 3 gün boyunca leke seklinde kahve lekeler ve çamur gibi şeyler geldi önemsemedim ama adet olamıyorum sonuçta negatif acaba kist mi var kan testi yaptırmalı mıyım yardım edin lütfen ilk defa bu kadar gecikme oldu korkuyorum da biraz

slm hocam nasilsiniz cok sukur ben duzeldim antibiyotik haric diger ilaclar kullaniyorum.Her sey saglik ya baska ötesi yok

Yabanci ulkelerdeki makalelere bakarsaniz anlarsiniz. Testi yapip yanlis sonuc alan kimse yok tanidiklarimdan . Sizede iyi geceler

Yabanci ulkelerdeki makalelere bakarsaniz anlarsiniz. Testi yapip yanlis sonuc alan kimse yok tanidiklarimdan . Sizede iyi geceler
simdi tam amac ne basligi mi baltalamak?
Gelip de makale okuyun turevi yorumlar yapiyosunuz makalesi yayinlanan bir insana... Bilimsel yorumun kriterleri siz ve tanidiklarnzn yasadklari olamaz. Bilgi objektiftir. Herkeste ayni sonucu vermelidir. Vermiyorsa gecerli degildir.burda en buyuk sorun eksik bilgi ile yargic rolune burunmek. Daha fazla yanit vermezsenz sevnrm ki okuyan ve bilneyenlerin kafasini karistrmayin. Zaten Bu konusma bi yere gitmiyor.
İyi gunler

oncelikle kan testine gitmelisinz gec dollenme olablr bu durumda idrarda cikmayabiliyor.
Bunun disinda hasta olablrsnz usutmus olablrsnz kist olablr.
Gebelik yoksa da kapsamli bir tetkik de yapilir. Sonucu bana haber verirseniz durum neyse uzernden biseyler dusunurz.

Merhaba hocam,
ben nub teorisi ni sormak istiyorum, bi tahmin yapmak mümkün müdür?
Hangi haftalar arasında tahmin yapılır, doğruluğu var mıdır?

Merhaba hocam,
ben nub teorisi ni sormak istiyorum, bi tahmin yapmak mümkün müdür?
Hangi haftalar arasında tahmin yapılır, doğruluğu var mıdır?
merhabalar,
Adi ustunde teori :) yasa veya kanun degil yani aksi ispatlanabilir ama guclu kanitlari oldugu icin uzernde calismalar devam ediyorsa o teori olur.
Tahminlerinz tutma ihtimali yuksek sebep de nub dan cinsiyet tahmini yapanlarin genital tuberkulden yola cikarak tahmin yapmasi ve gercekten cinsel organlar o kisimdan meydana gelecek.
Ben %100 yanlis veya dogru diyemem arastrdm konu uzernde ispati yapilmis calismalar yok ama yuksek tahmin sonucu verdgi icin bu kadar populer oldu

Merhabalar 16 Kasımda kalp atışı durması sebebiyle ikiz gebeliğim sonlandırıldı.. Bebebkler genetik analiz için gönderildi.. Tıbbi genetik analiz raporunda şunlar yazıyor lütfen yorumlar mısınız?

Gönderilen materyalden kollagenaz tip II muamelesi sonrası 2, normal uzun dönem kültür için mekanik parçalama ile 1 flaska ekim yapılmıştır. Rutin kültür takiplerinde yapışma ve çoğalma gözlenmemiştir.

Öncelikle çok tebrik ederim,herkese yardımcı olduğun için.
ben gebelik düşündüğüm için doktora gittim,sağ tarafımda 20 mm kist buldu CA-125 testim 25 u ml çıktı,sadece şuan için takibe aldı. İnternetten bakınca da kanser falan yazınca bir tırstım. Sence nedir ne değildir.
buarada en erken gebelik testi ne zaman yapılır çok merak ediyorum adetime 7 gün var daha.
teşekkür ederim,Allah sağlıklı,hayırlı evlatalr nasip etsin herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…