Biyoloji ogretmeniyim, embriyoloji uzerine calistim sorularinizi alablrm

Anladim canim cok tesekkur ederim cevabin icin..ben normalde folbiol kullaniyodum ama burda yazilari okuyunca icerigi de daha kapsamli geldi bunu kullanmak istedim insallah faydasini gorurum

Anladim canim cok tesekkur ederim cevabin icin..ben normalde folbiol kullaniyodum ama burda yazilari okuyunca icerigi de daha kapsamli geldi bunu kullanmak istedim insallah faydasini gorurum
bu arada nickinzdeki cizgi film favorimdir. Masa ile Ayi

Evet kuzenlerim ikiz. Babamın ikinci evliliğinden de ikiz kardeşlerim vr. Neden sordunuz
muhtemelen sizin de ikizlerinz olacak :)
normalde her ay birinin sizlamasi lazm sizde her ay ikisi de calisiyor biri kolay calisiyor digeri nispeten zorlaniyor birinin calstgni anlamiuorsnz bile digeri hissettiriyor.insallah nasip olrsa cift yumurta ikizlernzn olacagini dusunuyorm

Mrb iyi geceler 12. Günümde 16 mm yumurtam var cok mu küçük klomenle bile bukadar oldu bi defasında ovi testinde 16. Günde yakalamıştım çatlamayı acaba o zamana kadar büyür mü

Mrb iyi geceler 12. Günümde 16 mm yumurtam var cok mu küçük klomenle bile bukadar oldu bi defasında ovi testinde 16. Günde yakalamıştım çatlamayı acaba o zamana kadar büyür mü
aslnda yaklask 20mm olmasi lazm 12.gun erken olablr demekki siz gec yumurtluyorsnz

Inşallah Allah nasip ederse :) ama bu aydan umutlu konuşmadı doktorum benim yine sol tarafta yumurtamın büyüdüğünü söyledi ki bende ağrıdan fark ettim ve adetimin 16. Günü yumurta akı kıvamında akıntı oldu şimdi 1 gün gecikti ara ara bacaklarıma kramplar giriyor acaba kist mi oluştu doğrusu merakım o

hemen gebelk dusunmuyosanz bu ay sogan kurune baslayablrsnz erken kistleri ve miyomlari temizliyor

ama şöle bi durum var bende kansızlık yoktu herkese veriyorlarmış ama kullanamıyorum gebeliğim boyunca hiç kusmadım ama o ilaccı kullandığım gün karnıma kramplar girdi 5 saat çektim kustumm ilk defa bi yan etkisi oldu sanırım bana eşim çok kızdı zatnn ben bebeğe bişey oldu bile sandım

Ovulasyon testleri hamileligi gosteriyor. Internet uzerinde arastirma yaparken denk gelmistim gosterdigine dair bi yaziya. Hamile kalldigim ay ovulasyon testi almistim elimde bi kac tane kalmisti diger ay tekrar yaparim diye. Adetimin uzerinden 3 gun gecmisti bende ovulasyon testiyle hamilemiyim degilmiyim bakmak istedim aksam saatleri olmasina ragmen cift cizgiyi gordum ertesi sabah gebelik testi yaptim sonuc su an 6 aylik hamileyim.

kanamaniz devam ediyor mu su an cok gec gordum yazdgnizi
Yok zaten iki damla kadar dı çok sıvı da değil di sarı yapışkan gibi akıntının kırmızısıydı elime geldi sadece sonra kahverengi ye dönüştü ve sabaha karşı geçmiş galiba doktoruma söyledim gel bi bakalım dedi

Meraba canim bende gebe kalmayi düşünüyor dum doktora gittim troidlerimin hiç çalışmadığını öğrendim bana ömür boyu kullanmam için hap verdi. Bide devit 3 diye dvitamini damlasi verdi.1.5 ay boyunca kullan kesinlikle hamile kalma çocuğun gerizekali olur dedi.çünkü vucudunda troid olmadigi için cocugun zekasi gelisme z dedi. Simdi ilaclarimi kullanıyorum fakat korkuyorum hamile kalabilirmiyim diye

o nasil laf ya
Cocugn gerizekali olr vs
O ilaclar sayesnde tiroid olmasi gerektgi seviyeye gelecek. Tiroid bezleri TSH salgilar ve bu da metabolizma hizini ayarlar. Hamilelik icn onemli TSH tamam da bu kadar negatif konusmalari cok cirkn

ovulasyon testleri hamileleigi gostermiyor adet oldgm ve oncesi gunde yapmis oldgm ve gayet keskin pozitif cikms 3 ovulasyon testi var elmde ve hamile deglm.
Ben hamile deglken pozitif gosteriyorsa o test benm icn belirtec dgldr, olmamalidir

denk gelmis de olablr veya ilac icerigi sizi etkilemstr.
Arkadasm da bu sebepten vitaminleri birakti midemi kotu yapiyor dedi.devam et nasilsa bulanacak miden dedm beni dinlemedi smdi cocugm cok ufak diyor

Sogan kuru demisken size bir sorum daha olacak bu kuru uygularken korunmali miyiz
alsnda ibrahim saracoglu oyle bir sey demiyor, korubmamiz gerekiyor dedgni hc duymadm ama mantiken o ayi korumali gecrmenz daha saglkli olr. Cunku sogan kuru cok akinti yapiyor sebebi de vucudu temizlemesi.

merhaba doktora gorundnz mu ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…