Bittim tükendim yardım edin. :((

Aklin varsa onunla evlenmezsin. Adam bile diyemeyecegim, daha bir cocuk bence.

Ayrica baska bir ülkeye gitmissin, asil onun seni merak etmesi gerekli. Bu kiz baska bir yere gitti, baska bir hayata basliyor, yeni insanlar, yeni ortam diye dusunup, meraktan ve kiskancliktan delirmesi gerekliydi bence.

Burda kime ayril desek, bildigini okuyor. Sonra aldatildim diye konu aciyor. Sen neyi bekliyorsun, buyuk bombayi patlatip canini daha fazla yakmasini mi? Eminim cok guzel ve akillisindir. Aklini kullan.

Son düzenleme:
ayrılık çanları çalıyor cnm .sen bıtırmezsen bu ılıskı kendılıgınden bıtecek gorunuyor

ayrılık çanları çalıyor cnm .sen bıtırmezsen bu ılıskı kendılıgınden bıtecek gorunuyor

bitirdim kızlar çünkü olmadı dayanamam artık.
çok zor geliyor kabullenmek ama evet bencede aklını meşgul eden birileri başka şeyler var bensiz de bir mutlu hayatı var bu yüzden ben umrunda degilim.
ailesi falan da biliyor beni istiyor belki ondan kendi bitti diyemedi böyle süründürdü beni..
belki de istedigini sundum ama rabbim içimdeki acıyı dindirsin..
acıyı çekiyorum acımı çekmeliyim.. çünkü ben gerçekten sevdim ne olursa olsun değer verdim ona ben dün bile değerli idi benim gözümde..
ama bugün kabullendim sevmiyor sevse bunları yapmazdı
evet umrunda degilmişim onun umrunda olsam arardı halimi sorardı..
evet merak etmiyor beni çünkü aklında başka şeyler var...
evet uzaktayım ve bu hale geldim..
geçecekk elimdeki aşımı işimi gelecegimi iki ay önce geldim buraya iki aydır engelliyor..
dilerim bu saatten sonra rabbim bana sabır güç verir de bende başarılı olurum yeniden..
ondan tümden umudumu kestim şunu da istemiyor degilim..
bir gün gelsin anlasın benim kıymetimi acı çeksin ve beni de arasın meraktayım ben desin üzülüyorum desin..
yüce rabbim onun da acı cektigini bana göstersin...
o bensiz çok iyi umrunda degilim kapıda paspasım ama yine de umut ediyorum ki rabbim bir gün onun da acı cektigini bana göstersin...

evet kızlar bu sabah tr saati ile öglene denk geliyor
üç kere aradı uyanma saatimde açmadım!!!

şu kuantumun gözünü seveyim

güzel başlangıç:112: şimdi yapacağın şey şu: hiçbir şey yapmamak

yine arayacak, açma.

10 dan fazla kez ararsa, eh açabilirsin o zaman ama dediğim gibi, özlem ve sevgi kelimeleri olmayacak, bir arkadaşınla konuşur gibi konuşacaksın, sitemsiz ve son derece rahat. sonra bize yaz gelişmeleri

Telefonunu kapat bence
Simdi sen yumusar barisirsin konusunca,
ama bu adam degismez
aci cekeceksin, baska bisey degil yani,
enerjini aliyor tüketiyor bu adam

Adam seni umursamıyor açıkçada söylüyor..
Ne uğraşıyorsun ki?
Boşver bu adamı.

vhalla kuantum değil de ne? kızcaz 2 gün sonra aramasını beklerken dün gece yaydığı enerji sayesinde öğlen üstüste aranıyor ....muhtişşşşş

hahaha hic birinde acmadim canim arasin dursun derste iken aramazdi derste oldugum haklde bile aradi
toplam sekiz kez falan aradii olalalaaa:))acmadim bakarsin sonra acarimama ben aramammmm ins.
yok yok ozleme dair gram bir sey olmayacak..
oyle de mutlu konuscam hem deee :)))

Telefonunu kapat bence
Simdi sen yumusar barisirsin konusunca,
ama bu adam degismez
aci cekeceksin, baska bisey degil yani,
enerjini aliyor tüketiyor bu adam

canim telefonumu kapatamam ailem icin gerekli uzaktayim telasa kapilirlar canim..
enerjimi aldi tuketti ama dun vben yeniden yukledim o enerjiyi kendime zamanla cook daha da guzxel olacagim insAllah psikolojik olarak
yiprandim ama duzelcemm onla duzelmek de istemiyorum bana yasattiklarini yasasin istiyorum ceksin acilarimin aynisi oda

ayrıl canım ilgisiz bi adamla nasıl ilişki yürütüosun anlamıyorum.belki kızan olcak ayrıl dediğim için ama arkadaşlarında dediği gibi bu ilişkide hayır göremiyorum böyle bir insana boşuna senlerini verceğine kıymetni bilenle ol bence sabret emin ol ilerde çok pişman olursun yaşamış biri olarak söylüyorum cnm

vhalla kuantum değil de ne? kızcaz 2 gün sonra aramasını beklerken dün gece yaydığı enerji sayesinde öğlen üstüste aranıyor ....muhtişşşşş

vala ben inanirim kuantuma enerjye falan kostumpesinden surekli uzul agla adam tinlamadi
simdi psikolijk olarak daha mutlu hissediyorum kendimi umursamiyorum adam iki gun yerine sabahin korunda bni aradi
ve haala da devam etti aramasi
arka arkaya da degil araliklarla ariyor...
en son sekizinciyi saydim aramasi olarak
aradigi an siliyorum kayitlari ki kalmasin goremmeyim numarasini diyeeeee
harikaaa sukurler olsunnn daha cok aci cekecek o

bu yazdiklarim son bir haftada olanlar daha onceleri anlatsam ohooo vben fenasabirliyim fena kanmisim..
yok kizmazlar canim bu iliskide olumlu bir sey yok olumlu tek tarafli degildir iliski ise karsilikli olmasi gerekir..
cabaladim o yuzden icim daha rahat...
yurtuttugumun adi iliski de degildi son zamanlarda....evet cnm mutlu olmayi istiyorum ins.

tabii jnmmm...cevap verceksen de nie açmadın die hesap sorarsa ee canım özgürdük yha vaktim yoktu de....bi önceki msjda da söledim kendine bi hava kat mutlu konuş umursamaz ol ...aslında bakarsan ben olsam hiç cvp vermezdim hemde hiç bundan sonra ...çünkü o senin sesini konuşmanını bile hak etmiyo....

aaa evet canim kesin sorar niye acmadin diye bu cevap super...
mutluyuu sukur hicc hemen de kaaptcam teli acarsam da oyle dakikalar ayirmicam arkadaslar bekliyor hadi by
evet asla beni de hak etmiyor gram emegi de sesimi de

mutluyuu sukur hicc hemen de kaaptcam teli acarsam da oyle dakikalar ayirmicam arkadaslar bekliyor hadi by

canım sabahtandır okuyorum bende bi sebebi olduğunu düşündüm öyle davranmasıın ve sende trden gitmeni istemediğini söyledin şimdi söyleyeceğim şu eğer onun değecek biri olduğunu düşünüyorsan yada bunu bile düşünemeyecek kadar nötrsen bikere daha ara onu ve trye dönmeye karar verdiğini söyle(tabi bu senin düşünmüş olduğun bişi olsun blöf yapıp denemek için değil) bak bakalım ne dicek ve eğer hayatında onu kaybetmeye ve böyle bi riske yer vermiyorsan bunu göze alıp dön inan ben üniv okuyacağım zaman hayatımı paylaşacağım insanı bulduğuma inandığım için risk alıp şehir değiştirmedim ve şimdi çok mutluyum çünkü değiyor sende buna karar vermelisin..
görünce yazmak istedim birden bu benim aklıma gelendi hayat senin canını çok sıkma arkadaşım herşey güzel olur inş..

ooo ya ben buraları okumamışım bak sen iyi süründürmeye başlamışın ben iyimser baktım olaya ne sular akmış meğer canım hadi kolay gele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…