canım sabahtandır okuyorum bende bi sebebi olduğunu düşündüm öyle davranmasıın ve sende trden gitmeni istemediğini söyledin şimdi söyleyeceğim şu eğer onun değecek biri olduğunu düşünüyorsan yada bunu bile düşünemeyecek kadar nötrsen bikere daha ara onu ve trye dönmeye karar verdiğini söyle(tabi bu senin düşünmüş olduğun bişi olsun blöf yapıp denemek için değil) bak bakalım ne dicek ve eğer hayatında onu kaybetmeye ve böyle bi riske yer vermiyorsan bunu göze alıp dön inan ben üniv okuyacağım zaman hayatımı paylaşacağım insanı bulduğuma inandığım için risk alıp şehir değiştirmedim ve şimdi çok mutluyum çünkü değiyor sende buna karar vermelisin..
görünce yazmak istedim birden bu benim aklıma gelendi hayat senin canını çok sıkma arkadaşım herşey güzel olur inş..
canim tr ye donecegim kismetse egitim bitince belki uc ay dort ay sonra donecegim ama yeniden bir yil daha egitim surecek ins. bir kac ay tr de kalip yine gelecegim yurt disina kismetse...
ben gelcem deem kosar havaalanina canim geleyim istiyor evlenelim istiyor bunu hep diyor...
ben gelirsem oraya burdaki egitimi birakip hayat bana cok daha olur canim bnm ins bunu tamamlamak istiyorum kismetse..
sagol canm hep mutlu oluruz ins. o beni haketmiyor bunu gormuyorum..