Bittim tükendim yardım edin. :((

canım rahat vermiolar. adama bitti diorm 1 hafta sonra geri arıyor ..hiç bişi olmams gibi sanki .sonra aradan zamn geçio yine olmuo napmaya çalıstını anlamıorm 4 sene oldu ne birakıo nede adam gibi sevmeyi biliyo hattımı bile değiştirdm ama olmuo işte :(

al benden de o kadar aynı durumdayızz aynen aynen bir haftaya klalmaz arar rahat bırakmaz aama sonra ne olur bakar yumuşadın hemen eski haline döner bir bkmışsın yine gözyaşın akmış..degmez çek git kurtar kendinii..
hattını falan degiştir iyice sürünsün eşek

Canım biraz internetten araştır...Temelini ve tekniği basitçe öğren...Ondan sonra ben sana yardımcı olurum buradan...
Hatta Mürüvet Muratın kitabını bulursan al oku..Gayet basit ve anlaşılır bir şekilde anlatmış...
Hayatının bir çok döneminde faydalı olacak bir teknik..Öğrenmende fayda var..

cnm yurt dısındayım.
tmm internetten bakarım ben bir nasılmış ne dir ön bilgim olsun sonra da sana yazarım..
evet severim böyle şeyleri..

yok ağız tadıyla bir acı da cektirmiyor...
eşek şey..
yine aradı defalarca...
yok bu çocuk anlamıyor bitti kelimesinden..
beni defalarca gün boyu qaradı ulaşamadı açınca nasılsın da öteye gitmemişti dün konuşma bugün ne mi dedi???

canım kalktın mı canım iyi misin
canım benim şu işim var şimdi nu yapıcam CANIm kapatırken de görüşürüz...
adama bak bir aydır dmeedigi kadar canım dedi...
sesi de durgundu...

yok ağız tadıyla bir acı da cektirmiyor...
eşek şey..
yine aradı defalarca...
yok bu çocuk anlamıyor bitti kelimesinden..
beni defalarca gün boyu qaradı ulaşamadı açınca nasılsın da öteye gitmemişti dün konuşma bugün ne mi dedi???

canım kalktın mı canım iyi misin
canım benim şu işim var şimdi nu yapıcam CANIm kapatırken de görüşürüz...
adama bak bir aydır dmeedigi kadar canım dedi...
sesi de durgundu...

aynı durumdayız... hattımı deiştim bi kere ama başka şekilde ulaştı..yane biz böyle sürünüp gidicez heralde ne yakamızı kurtarcaz nede başka bişi heralde ...keşke bana bitti dese bende kurtulsamm ama senn gibi kanıorm bende sürekli.şimdi 1 haftadır görüşmüormz ..ben zaten vazgeçtm ama işte tamamn bağlar kopsa :(

aynı durumdayız... hattımı deiştim bi kere ama başka şekilde ulaştı..yane biz böyle sürünüp gidicez heralde ne yakamızı kurtarcaz nede başka bişi heralde ...keşke bana bitti dese bende kurtulsamm ama senn gibi kanıorm bende sürekli.şimdi 1 haftadır görüşmüormz ..ben zaten vazgeçtm ama işte tamamn bağlar kopsa :(

ne surunmesi yaaa!! kurtaracaksin yakani seven adamlar degil onlar!!! ne bekliyorsun sen de neyden korkuyorsun baktin rahatsiz ediyor kuzenine abin varsa ona falan de babama dice falzn debirak yaaaa

evet kizlar konustuk ama askimlar canimlar ucusturdu havada.. sonra konu bir sekilde sorunlara geldi gordum ki ayni kafada.. yine ben aciklama yaptim durumu izah ettim kizim tekim falan ama adamin ruhu dduymadi askim diyen adam akabinde bunlar palavra gereksiz falan dedi...mesela iki haftada bir kere cam da gormek yetermis fazlasi avartirymis istemezmis falan.....
ben onun davranisini begenmedigimi sogudumu falan soyledim....sen boyle dusunuyorsun sadece dedi.. benim davranislarim iyi guzel arkadaslarimda onayliyor falan dedi..(bir arkadasina anlat bajkalim ben miyim hakli dedim)
sonra boylesi bana uygun degil dedim konusmazsan konusma senin tafralarini cekemem falan dedi.. sonra biraz bekledik o da bende konusmadik bisey dicen mi dedim yokdedi hala bejkliyoruz kapatmicam sen kapat falan dedi..
ben de en son ben bayan oldugum icin beni korkudugunu hiossetmem g

erekirdi dedim.. kapattim telefonu.....
simdi cok daha rahat hissediyorum....skukurler olsun rabbime... demekki askim canimlar cicimler dese defalarca arasa da bundan bir bk olmaz bana

...

Son düzenleme:
Buraya defalarca yazmak istedim ama geri çektim kendimi şimdi ağlıyorum dayanamıyorum..
UZaktan ilişki yürütenlerdenim..
ben şuan ayrı ülkedeyim sevdigim yada alışık oldugum adam tr de ...
Beni ne arıyor ne soruyor zorla arıyor ara diyorum ya da ben arıyorum öyle arıyor beni..
ailesi falab beni biliyor beni istiyorlar tanıştık ailesine gittim..
O da benle evlenmek benle yuva kurmak istiyor bir süredir kötüyüz dün yeniden adım attım dedim ki ben sana i,stedigini vericem..
istedigi de benden baska hayatı da varmış işi ailesi arkadaşları.. özgürmüş ben telefonu kapatalım derse o hemen tamam dicekmişim.. üstelemicekmişim falan filan..
işuan o kadar doluyum ki yazacak dermanım yok..
uxakta egitim icin geldim ama bir basına kalıyorum burda bana destek oplması gerekirken ben kpşuyorum düzelelim diye..
dedim ki bana habver ver nerde napıyorsun bunu bileyim uzaktayım bu bana güc verir.. bugün senin günün bana degerli oldugumu göster hissettir derdim inş. falan dedi..pekinsonra ne mi yaptı... aramadı araım onlarca kex acmadı.. bey efendi sınava calışıyormuş bana da sınava calışcam deneme çözcem die sabah demişti ama nerde ne zaman çözecek söylemedi..
aradım ulaşamadım köpürdüm açtı sonra hiç bişey olmamış gibi konusuyor. sonra ne mi dedi.
hjadi agla agla hadi sen busun işte falan..
boş konuşuyorsun bir saattimi boşa aldınboş konuşmaların abartıyorsun canım ister ararım daha sabah konustum aksama niye merak edeyim seni falan dedi..
buy hep böylee hakaretler ediyorsun dedim sen bilirsin nasıl mutlu olacaksan onu yap diyor..
bitiremiyorum ama çekipğ gideiyorum..bensiz mutlu olursan bitsin diyorum senle mutlu olmak istiyorum senle olmak istiyorum diyor.. bana deger verdigini göstermiyorsun diyorum senin kurunbtun diyor.. yoruldum baan neden bunu yapıyor burda kız basına tek kalıyorum bırde bana bunu niye yapıyorr niye canımı yakıyor ve ben hala brakamıyorum.. ne olursunuz yardım akıl verin.. aradım şimdi açmadı son bir kez sesini duymak istedim.. açmadı..umrunda degil... iki gün sonra yine hiç bir şey olmamış gibiarar beni bıktım artık ne olur yardım edin napayım ne olursunuz

Bu adamın burcu nedir acaba? Aşırı merak ettim... Teşekkürler.

Ayrılamıyorum yapamıyorum Diye bir kavram yoktur Eğer Onda özel olduğunu hissedemiyorsan o Aşkın sihri bozulmuştur bir daha toparlanmaz Ayrılamama sebebin nedir ? Özel Değilsem onunda değilim demektir Oyuncak olmayın hiç bi zaman

Ayrılamıyorum yapamıyorum Diye bir kavram yoktur Eğer Onda özel olduğunu hissedemiyorsan o Aşkın sihri bozulmuştur bir daha toparlanmaz Ayrılamama sebebin nedir ? Özel Değilsem onunda değilim demektir Oyuncak olmayın hiç bi zaman

sebeb gerek yok cnm çünkü ayrıldım.

evet kizlar konustuk ama askimlar canimlar ucusturdu havada.. sonra konu bir sekilde sorunlara geldi gordum ki ayni kafada.. yine ben aciklama yaptim durumu izah ettim kizim tekim falan ama adamin ruhu dduymadi askim diyen adam akabinde bunlar palavra gereksiz falan dedi...mesela iki haftada bir kere cam da gormek yetermis fazlasi avartirymis istemezmis falan.....
ben onun davranisini begenmedigimi sogudumu falan soyledim....sen boyle dusunuyorsun sadece dedi.. benim davranislarim iyi guzel arkadaslarimda onayliyor falan dedi..(bir arkadasina anlat bajkalim ben miyim hakli dedim)
sonra boylesi bana uygun degil dedim konusmazsan konusma senin tafralarini cekemem falan dedi.. sonra biraz bekledik o da bende konusmadik bisey dicen mi dedim yokdedi hala bejkliyoruz kapatmicam sen kapat falan dedi..
ben de en son ben bayan oldugum icin beni korkudugunu hiossetmem g

erekirdi dedim.. kapattim telefonu.....
simdi cok daha rahat hissediyorum....skukurler olsun rabbime... demekki askim canimlar cicimler dese defalarca arasa da bundan bir bk olmaz bana

...

aferim valla sana, burada böyle konu açıp akıl alanlar, yorum yapanları haklı bulup sonra yine dönerlerdi sevgililerine. sen güçlüsün bayaa, aynen devam et. sakın dönme bu adama, huyu asla değişmez. iki gün canım cicim der sonra yine aynı olur. bol şans :21:

aferim valla sana, burada böyle konu açıp akıl alanlar, yorum yapanları haklı bulup sonra yine dönerlerdi sevgililerine. sen güçlüsün bayaa, aynen devam et. sakın dönme bu adama, huyu asla değişmez. iki gün canım cicim der sonra yine aynı olur. bol şans :21:

sağol canım dönmek falan degil adını bile hatırlamak istemiyorum..
çekiyorum zor saatler özlüyorum bazen yalnız olunca aklıma gelmiyor degil..
ama yaptıklarını düşününce ondan bana yar olmaz.. beni seven adam böyle yapmaz diyorum..
sonra aslında onu kaybettiğime değil de bana yaptıklarına ve kendi hatama üzülüyorum.. baktın ilgisiz mi niye bir bucuk ay sabrettin ki diyorum..
bırak aklını karıiştıran varsa onla olsun ne hali varsa görseydi diyorum.. kendi hatama üzülüyorum onu kaybetmekten çok.
ama dilerim rabbim bana yaptıklarını ona da yaşatır.. bunları o da yaşar da görür...ben de görürüm inş. bir gün der ki ben sensiz yapamadım.. özledim bunu desin istiyorum..
özledim i duymak istiyorum çükü beni cam da bile görmek istemeyen cam da görüşmeyi bile gereksiz gören bir adamdan bunu duymak istiyorum...

akrepğ yükseleni ne bilmiyorum..
akreple davranılı ilişkili mi canım??

Anladım canım. Valla akrepler dengesiz olurlar diye biliyorum, bazı davranışlarına akıl sır erdirilemeyebiliyor. O davranışların açıklamasını ilerleyen zamanlarda yapmayı tercih etseler de genelde içi boş ve tatmin edicilikten uzak oluyor. Umarım her şey gönlünce olur yine de.

Son düzenleme:
Anladım canım. Valla akrepler dengesiz olurlar diye biliyorum, bazı davranışlarına akıl sır erdirilemeyebiliyor. O davranışların açıklamasını ilerleyen zamanlarda yapmayı tercih etseler de genelde içi boş ve tatmin edicilikten uzak oluyor. Umarım her şey gönlünce olur yine de.

aminn cnm dengesizin teki

Bugünler zor geçiyor ama güzel günlere gebe bugünler inşallah buna inanıyorum..
Acıları iyice çekmeyi seçiyorum üstünü kapatırsam sonra yine gün yüzüne çıkar..
Ayrılık denen şey sevgi ya da alışkanlık yada ikisi birlikte..bunu atlatmak zaman istiyor.. Buna inanıyorum bunu kabul ediyorum....

Bir gün daha arınmış daha az acılı günler ile geleceğim yine yeniden buraya mutluyum şükürler olsun yazacağım....
Inanıyorum mutlu olmayı istiyorum!!

Bugünler zor geçiyor ama güzel günlere gebe bugünler inşallah buna inanıyorum..
Acıları iyice çekmeyi seçiyorum üstünü kapatırsam sonra yine gün yüzüne çıkar..
Ayrılık denen şey sevgi ya da alışkanlık yada ikisi birlikte..bunu atlatmak zaman istiyor.. Buna inanıyorum bunu kabul ediyorum....

Bir gün daha arınmış daha az acılı günler ile geleceğim yine yeniden buraya mutluyum şükürler olsun yazacağım....
Inanıyorum mutlu olmayı istiyorum!!

Mutlu olursun inş. Bencilmiş gerçekten..İlişkiyi senin bitirmen güçlü olduğun manasına gelir. tebrik ederim..

Mutlu olursun inş. Bencilmiş gerçekten..İlişkiyi senin bitirmen güçlü olduğun manasına gelir. tebrik ederim..

bencil,n teki hala aramaya devam ediyor i,yi geceler günaydın faklan filan sorunlara çözüm yok çözüm arayınca ben boş konuşan saçmalayan oluyorum keyfi bilir bey efendinin.. bitti demek bile çok ona ne hali varsa görsün deyip yola bakmak en mantıklısı.. ama tabi bitirmek bitti demek de gerekir ama şuan konusmak bile istemiyorum çünkü acıyıp hemen eriyen tipim ben.. hayırlısı olsun inş. geçecek zor günler geçecek inanıyorum rabbime

bencil,n teki hala aramaya devam ediyor i,yi geceler günaydın faklan filan sorunlara çözüm yok çözüm arayınca ben boş konuşan saçmalayan oluyorum keyfi bilir bey efendinin.. bitti demek bile çok ona ne hali varsa görsün deyip yola bakmak en mantıklısı.. ama tabi bitirmek bitti demek de gerekir ama şuan konusmak bile istemiyorum çünkü acıyıp hemen eriyen tipim ben.. hayırlısı olsun inş. geçecek zor günler geçecek inanıyorum rabbime

Geçecek inan bana geçecek canım . Tamamen bitirirsen bitiyor bunu unutma.Yoksa hep dönecek umudu olurki çok yıpranırsın.Bitir ve geriye dönüp bakma .

Back