Bittim tükendim yardım edin. :((

acımı???
bak tatlım acı dedıgın evlat acısı olur..
acı dedıgın ölümle yaşanır..
elin oğlu seni bırakıp gıttı dıye acı olunmuyor ıste..
eşime birgün dedim ki..
benden daha ıyısını daha guzelını daha senı cekebılecek bırı olursa hiç düşünme git...
hatta getır bende tanısayım..
canım acırmı?? hiç düşünmem arkamı döner giderim..
benım canım sağ olsun..
sana kız cok bana erkek cok demıstım ... sevgiliydik o zaman..
bunları soylerkende cokta cıddıydım..
kendinize guvenın ya..
gerin göğsünüzü..
ben onunlamı geldım dunyaya..boşver gitsin.. önüme bakarım de..
özgüvenınızın eksılmesınden olur acı diye adlandırdıgın kavram

o is o kadar kolay olmuyor :ssz:

eger istedigin sadece yaninda "biri"yse o zaman evet, kim gelmis kim gitmis umrunda olmaz. Lakin yanindaki insandan memnunsan ve onu seviyorsan, onu kaybetmek aci veriyor. :ssz:

acımı???
eşime birgün dedim ki..
benden daha ıyısını daha guzelını daha senı cekebılecek bırı olursa hiç düşünme git...
benım canım sağ olsun..
kendinize guvenın ya..
gerin göğsünüzü..

:63:

evet kızlar bir mesaj atıyorum:
bixz olmayı beceremiyoruz ben anladım tükendim ve bitti diye yazıyorum ve sabah yeniden aslında hep yalnız olan ama mutlu günlerime dönmeye adım atacagım kısmetse...
bunu yapmak adına uyuyacagım hatta ben ödevimi de yapmadım onu da yapayım ohh mis gibi olayım..

o is o kadar kolay olmuyor :ssz:

eger istedigin sadece yaninda "biri"yse o zaman evet, kim gelmis kim gitmis umrunda olmaz. Lakin yanindaki insandan memnunsan ve onu seviyorsan, onu kaybetmek aci veriyor. :ssz:

ben bunları yaşamadım mı sence boyle konusuyorum..
neyse hatunlar benden azıcıkta olsa yardım bu kadar ..
inşallah atlatırsınız ' acınızı'
fazla kaptırmayın kendınızı yınede...
karsınızdakı sızın bu yasadıklarınızın ceyregını yaşamıyor cunku..
iyi geceler ;)

bixz olmayı beceremiyoruz ben anladım tükendim ve bitti diye yazıyorum ve sabah yeniden aslında hep yalnız olan ama mutlu günlerime dönmeye adım atacagım kısmetse...
bunu yapmak adına uyuyacagım hatta ben ödevimi de yapmadım onu da yapayım ohh mis gibi olayım..

Acele etme! simdi gaza getirdik seni burda ama boyle buyuk bi adim atmadan once bi gun dusun, eger ertesi gun hala ayni kararda olursan yap :34: yanlis bir karar vereceginden degil, sonradan pisman olma diye..

ben bunları yaşamadım mı sence boyle konusuyorum..
neyse hatunlar benden azıcıkta olsa yardım bu kadar ..
inşallah atlatırsınız ' acınızı'
fazla kaptırmayın kendınızı yınede...
karsınızdakı sızın bu yasadıklarınızın ceyregını yaşamıyor cunku..
iyi geceler ;)

canim 3 senedir evliymissin. 19 yasinda evlendigini varsayiyorum. ondan once de sevgili olmussunuzdur heralde..
17-18 yasinda yasadigin ask acisini kucumsuyor degilim.. ama yas gectikce bazi seyler daha farkli bir boyutta yasaniyor. Eger esinle (ki Allah korusun) bir problem yasarsan, asil o zaman bizi anlarmissin gibime geliyor. ama haklisin kimse icin uzulmeye degmez

Acele etme! simdi gaza getirdik seni burda ama boyle buyuk bi adim atmadan once bi gun dusun, eger ertesi gun hala ayni kararda olursan yap :34: yanlis bir karar vereceginden degil, sonradan pisman olma diye..

hımm doğru bu durumda var aslında eminim ama beklemelimiyim bir gün daha ya yarın da ararsa: beni???:S:S

Kabul edersen bir abla tavsiyesi...

Bence mesaj atma... Aramalarına cevap verme.. Mesaj yazarsa oku sil...

Umursamıyorsa zaten bitti diye mesaj yazmanın anlamı yok bitmiş bir ilişki için...

acımı???
eşime birgün dedim ki..
benım canım sağ olsun..
kendinize guvenın ya..
gerin göğsünüzü..

eğer kaybettiğim sadece bir "erkek" olsa ya da doğru düzgün bir ayrılık gerçekleşse elbette ki acısı da bu kadar büyük olmaz da, sevgi büyükse, senin karşılığın olduğunu düşünüyorsan; bir anda hakikat sandıklarının bir yalandan ibaret olduğunu öğrenip bıçak gibi kesiliyorsa irtibatın üstelik evlilik arifesindeyken ve sen saf bir sevgi yaşadığını sanırken arka planda türlü oyunlar oynanırsa, sadece senin değil herşeyden fazla kıymet verdiğin ailenin de onuru kırılıyorsa pek o kadar kolay olmuyor sindirmesi :ssz: aşk acısından ziyade aldanışın acısı çörekleniyor içine... o gerçek olmasa da çünkü senin hayallerin ve sevgin gerçek oluyor...

aslınd aşu da var bitecegini biliyoırdum hazırlanmaya calıştım ama olmadı da acıkcası yani süprizbir durum degil bu benim icin cünkü dün de koca bir adım attım dile getirdim istedigimi ama vurdumduymazlık yaptı.. o yüzden artık bu kanserden kurtulmak istiyoırum...
çünkü onla yapamıyoruz olmuyor bir daha yeniden olsa yien ben acı cekecegim bunu defalarca gördüm sil baştan dedim ama degerlendirmedi umursamadı o yüzden tam da şimdi en kökten kurtulmak da iyi olur gibi benim acımdan.. çünkü o öyle de böyle de umursamıyor...

Kabul edersen bir abla tavsiyesi...

Bence mesaj atma... Aramalarına cevap verme.. Mesaj yazarsa oku sil...

Umursamıyorsa zaten bitti diye mesaj yazmanın anlamı yok bitmiş bir ilişki için...

çok emek vberdim ablam bu ilişkiye o yü<den diyorum ki bitiriken de bana yakışanı yapayım bitti diyeyim ondan umudumu da keseyim.. o da kessin benden ve ben biten ilişkide acı cekileceks eonu cekeyim yoluma da bakayım inş. bunu istiyorum...

canim 3 senedir evliymissin. 19 yasinda evlendigini varsayiyorum. ondan once de sevgili olmussunuzdur heralde..
17-18 yasinda yasadigin ask acisini kucumsuyor degilim.. ama yas gectikce bazi seyler daha farkli bir boyutta yasaniyor. Eger esinle (ki Allah korusun) bir problem yasarsan, asil o zaman bizi anlarmissin gibime geliyor. ama haklisin kimse icin uzulmeye degmez

hayır tatlım temmuzda evlendım ben ..
3 senedır çıkıyorz..
ben eşimle neler yaşadım..
eşimden önce neler yasadım..
o yuzden bu kadar güçlü konusabılıyorum..
yasadıklarım boyle yaptı benı..
zamanla sende benım gıbı olacagını dusunuyorum..
yaşadıklarınızı asla küçümsemiyorum..
çok ama çok zor dönemler..
ama acı degıl..acı öyle bir vurur kı ınsana bır daha tedavsıde olmaz tesellısıde..
zamana ıhtıyacınız var.. tek ılacınız bu..
allah sabır versın bırde bol bol.. hiçbirşey değilde özlem yakıyor canınızı anlıyorum..
ama bırı cıkıyor ve o hayatnı oyle bır degıstırıyor kı..
su anlarını hatırlamıyorsun bıle sonra..
iyi dileklerim sizinle...........

Tamamdırrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!

Ararsa açmak yokkkkk ne hali varsa görsün benden bu kadar!
Oh beklemicem de hiç bir dk bile vermicem hayatımdan ona.. Abşlası annesi numaraları vardı tek tek hepsini de sildim..
Ismi lazım degil zatın da numarasını sildim ohh şükür rahatladım....
Face i zaten istemiyorm deyipkapattı kendi ben de dondurdum istese de göremez msn i zaten burda kullanmıyorumm
yani beni göreceği yol yok..
Benden bu kadar şükürler olsunr abbime gücümü hissettirdi bana sizlerin de desteği bana çok yii geldi yazdklarınızı cıkartacagım bir süre yanımda taşıyaak zor anlarda okuyacagım kısmetse kızlar...

Allah sizlerden razı olsun türkiyede gecenin bir yarısı derdime ortak olup bana yolları gösterdiniz görmediklerimi görüpde kabul etmediklerimi gördüm şükürler olsun size çok az bir kırıntım var o da geçecek inşallah bu gece büyük adım atacağım kısmet ise..
Tam o ince çizgideyim ohhhh ve geçiyorummm güzelliklere allah razı olsun şükürler olsun yaa içi güldü gözlerimin akıttıgım göz yaşına sonra pişman olacaktım ama ben yarım saat önceki yaşa şimdi pişman oldum olallalala hızılıyım yineee
şimdi acil bir ödevi yapıp mail atmam lazım hocaya
sonra da güzel bir duş kısmetse bir de dizi izler mis gibi yatarım inşallah
allah sizlerden razı olsun kızlar daha hafifim şuan oh beee yeni hayat yeni kararlar beni beklesinler oh be şükürler olsun.

Ben yinede acele etme ve dusun derim.
iliskiyi bitirmek uzerine dusun..
Bak ben eski sevgilimi sadece facebooktan silmek icin haftalarca dusundum. benim icin zor bi adim olacakti cunku onunla tek baglantim olan yerden onu silecektim. Bazi geceler kiskancliktan siliveresim geliyordu, kendime engel oluyordum. Sonra cok sinirlenip silesim geliyordu duruyordum. En sonunda onu face te hic gormemeyi ve sonsuza dek hayatimdan cikarmayi dusunmek icin face i kapattim. 1 hafta da oyle gecti.. Ve sonra kararimi verdim ve onu sildim. Ve bir hafta oluyo. Ve coookkk iyiyim. cunku bunu yapmadan once cok dusundum ve en dogru seyin bu olacagina gercekten inandim. Ve simdi hersey planladigim gibi oluyor. gunden gune iyilesiyorum. onu gormemeye alisiyorum ve kendimi cok daha guclu hissediyorum ona karsi.

O yuzden sende dusun..

hayır tatlım temmuzda evlendım ben ..
3 senedır çıkıyorz..
ben eşimle neler yaşadım..
eşimden önce neler yasadım..
o yuzden bu kadar güçlü konusabılıyorum..
yasadıklarım boyle yaptı benı..
zamanla sende benım gıbı olacagını dusunuyorum..
yaşadıklarınızı asla küçümsemiyorum..
çok ama çok zor dönemler..
ama acı degıl..acı öyle bir vurur kı ınsana bır daha tedavsıde olmaz tesellısıde..
zamana ıhtıyacınız var.. tek ılacınız bu..
allah sabır versın bırde bol bol.. hiçbirşey değilde özlem yakıyor canınızı anlıyorum..
ama bırı cıkıyor ve o hayatnı oyle bır degıstırıyor kı..
su anlarını hatırlamıyorsun bıle sonra..
iyi dileklerim sizinle...........

tesekkur ederizz ((=
Cizelgende 3 sene 9 aydir evli yaziyor. ordan gordum..
Size de sonsuz mutluluklar :16:

ben yinede acele etme ve dusun derim.
Iliskiyi bitirmek uzerine dusun..
Bak ben eski sevgilimi sadece facebooktan silmek icin haftalarca dusundum. Benim icin zor bi adim olacakti cunku onunla tek baglantim olan yerden onu silecektim. Bazi geceler kiskancliktan siliveresim geliyordu, kendime engel oluyordum. Sonra cok sinirlenip silesim geliyordu duruyordum. En sonunda onu face te hic gormemeyi ve sonsuza dek hayatimdan cikarmayi dusunmek icin face i kapattim. 1 hafta da oyle gecti.. Ve sonra kararimi verdim ve onu sildim. Ve bir hafta oluyo. Ve coookkk iyiyim. Cunku bunu yapmadan once cok dusundum ve en dogru seyin bu olacagina gercekten inandim. Ve simdi hersey planladigim gibi oluyor. Gunden gune iyilesiyorum. Onu gormemeye alisiyorum ve kendimi cok daha guclu hissediyorum ona karsi.

O yuzden sende dusun..

canım ben bir buçuk aydır düşünüyorum yeni alınmış bir karar değil bu bir buçuk aydır böyle olan ve öncesinde de olan durmlar ve bir buçuk aydır ha gayret düzelcek anlıcak dedim yok ama ne çare keyfi bilir böyle hayat istiyor o artık ben olayım ama kenarda kaalayım diledigincve yapsın hayatını yaiasın ben haberdar olmayayım özlük hakkı varmış benden başka hayatı varmış cart curt bunu diyen den bana hayır da gelmez bence rabbim herşeyi bilir ama bu durum böyle..ben de en doğru şeyin onla iletişim kurmamak olduğunu hissediyorum canım o yüzdenhiçç kurmucam iletişim benden bu kafdar ister arar ister yoluna bakar onu da keyfi bilir ama bu gece peşinde koşan kızı gömücem ben bunu bilirim kısmetse..
Alıştım onsuzluğa k burda tekim kızım ve başıma sıkıntılar geliyorr ee hangisinde destekcimdi?? Sadce bir iki kere ee onda da ben yalvardım da öyle dank etti aaman buna değmezmiş salakmışım diyorum kendime o yüzdenn çok düşündüm tatlım ben çok çabaladım emekse de verdim değdi mi değmedi değer mi değmezzz

Back