Bittim tükendim yardım edin. :((

Anladığım kadarıyla aslında ayrılmak istiyor ama sevgisine hakim olamamış, gittiğinizde de devam etmiş.
Bu süreçte uzaktasınız sonuçta, yavaş yavaş kopma eğiliminde.
Gözden uzak gönülden uzak meselesi değil bu, bilinçli bir şekilde yapıyor bunu karşı taraf bence.
Hazır yanyana da değilken hayatından sizi çıkarmaya çalışıyor.
Evlilik hayallari kuran bir adamın yapacağı bir iş değil bunlar.
Oturun bir güzel düşünün bu süreçte, arkanızı döndüğünüz anda bencilliğine gömülen ve sizi yok sayan biriyle döndüğünüzde yapabilecek misiniz?

Aynen öyle sevgisine hakim olamıyor.. diyorki çok emek verdik falan filan.. ne bileyim baskasını da severim dedi zamanında yani cok haakret de yedim acıkcası...

HEm de ne biçim bilinçli önce de ayrı şehirde idikböyle degildi taş olsa döktügüm dilden anlar halimi de insafa geli,r... bilinçli yapıyor kesinşlikle bi,lerek yapıyorr....
aynen benle iken aslında bensizlige alışmak istiyor bende kenarda beklerken kendini hazırlıyor....
Aynen öyle bir evlikik hayali varki hemen yarın gel evlenirim diyen bize ev alan bir adam...

Asla yapamıcam çünkü ben daha burda kalıcam üç ay sonra tr ye gelsem de buraya tekrar egitim icin bir iki yıl daha gelicem..
ve yok yok olmaz bunla asla inanmıyorum

denedin mi hiç ayrılmayı? denemeden nereden biliyorsun ki yapamayacağını? onun varlığını zaten hissetmiyorsun bile, boşu boşuna sana da kendini kötü hissettiriyor emin ol sana değer vermeyen birinin hayatında yer alması her geçen gün seni daha fazla tüketir, onsuzluk ise başta acıtsa da bir noktadan sonra rahat bir nefes almanı sağlar, en azından sana kendini değersiz hissettiren birinin hakaretlerini dinlemezsin, yazık değil mi sana? zincirlerinden kurtulsan belki orada çok daha güzel vakit geçirirsin. zaten yalnızsın, daha fazla yalnız kalmazsın ondan ayrıldığında merak etme... sen bu hamleyi yapmazsan üzülerek söylüyorum ki o kavga anında yeter artık bitsin diyecek, telefonu kapatacak o zaman onun bu tavrı yüzünden daha fazla acı çekeceksin... acı ama gerçek...

denedim canım denedim aradıgında hep inandım böyle safım işte....
hissetmiyorum ki o hayatımda var ama ben onda yokum aslında sadece alışkanlık kısaca alıştım bu.. şuan bu beni ona baglayan..
seviyorum da diyemem ona suan içimden gelmiyor hissetmiyorum bazen ghidiyor içimden....
evet hep kötü hisseden oluyorum bir mutluluk hissetmiyorum üc dk mutlu isem otuz saat mutsuz ediyor beni...
evet denedim bitti dedim kendimi tuttum toparladım yine dgeldi dagıttı en azından mutlu olmaya alışıyordum yeniden...
dedi aslında o da bitit dedim hem de o kadar net kesin dedi ama yapamadı döndü yeniden...

Canım Allah'ın adaletine güven.
Tabiki senin gözyaşlarının hesabını ödiycek ve ileride pişman olucak.
Hayatta hiçbirşey karşılıksız kalmaz.
Sen içini rahat tut.
Ve işe kendini tekrar sevmekle başla.

ödesin ya valla ödesin... sevicem kendimi düzelticem kendimi rabbim bana yardım edecek

Hakaretler çok ağırsa çekmek zorunda değilsin canım.
Sen de bir insansın, senin de kadınlık gururun var.
Tamam seviyor olabilirsin ama sana böyle davranmasına da izin vermemelisin.

evet aynen o durumdayım kendi koşsun be artık tüketti beni böyle agzıma geleni saymak isyiorum!!

belki kalbin kırılacak.. belki daha cok ağlayacaksın ama yazmam gerektiğini düşünüyorum..

normal bir erkek..
yani sevgilisini seven adam..
sen yurtdısına gıdınce seni dahada cok aramak ister..
nerde ne yaptıgını bılmek ıster...
hatta dışarını çıkmalarını bile kısıtlamaya calışır artık..

bir erkek bunları yapmıyorsa..
telefonlara cevap vermiyorsa...
serbest olmak istiyorsa..
aradığında hiçbirşey olmamış gibi konusuyorsa...
seni önemsemeyen tavırlar sergiliyorsa...

bu kendıne baska eğlenceler buldugunun bir simgesidir..
yakma başını canım benden sana cok buyuk bır tavsıye..
senınle olmak ıster cunku elındekı sabıt olanı bırakmak ıstemez
bitip tükenme.. yurtdısındasın..
cogu kısının arayıpta bulamadıgı bır egıtımın içindesin..
gez dolaş.. yeni cevreler edin..
zamanını ağlayarak geçirme..
emin ol sonra bu gozyaslarına cok yanarsın...

çek restini bitir... 3 4 ağlarsın..
belkide o bunu istiyor..belkide sen elinde oldugun ıcın kendıne guveniyor..
cek restini dönerse pişman olursa kabul et ..
kaçan kovalanır...
bak erkek arkadasın nasıl kacyor.. sende bi guzel kovalıyorsun..
yapma kendine yaparsın...!!!!!!!!!!

buna bayıldım canım iyi ki yazdın iyi ki iyi ki yazıyorsunuz inanın bana cok faydası oluyor...
inan çok çok dogru bana tercüman olmuşsun gerçekten tam da bu işte olanlar.. aynen bu başka eglence bulmuş arkadaşları falan filan belki takışldıgı kız bile vardır güvenenmem....yapmıcam gidicem ben..

ben açıkçası neden zorladığını anlamadım.sevgi mi?boşversene seversin yeniden yine seversin.hemde sana değer verecek sana bi damla bile gözyaşı döktürmeyecek birini seversin.bıraktığın zaman anlayacaksın kendine ne büyük iyilik yaptığını.bi süre sonra yeniden doğudğunu aslında o kadarda sevmediğini sadece aşılkanlık olduğunu anlarsın.kendine eziyet etme mutsuz olmak için zorlama kendini.bırak yoluna bak sana değer verecek daha kimler çıkacak karşına.bak o zamanda peşinden koşacak benden sölemesi.geriye dönme sakın:20:

kızlar yazdıklarınız bana güç veriyor bu konu açarken aglıyordum şimdi sildim yaşalrımı Rabbim sizden razı olsun bunları biliyordum ama szilerden duymak başka bakışlardan duymak beni mutlu etti evet mutlu etti beni çünkü güçlü olmam gerektigini bir kere daha anladım..
Burda öyl bir şansım varki egitim için inanın sayılı insanlardanım şükürler olsun şu iki üç ay içinde sınavı da verdim mi benden mutlusu olmaz o gün Allahın izniyle o derece önemli bir sınav..

Şimdi kızlar evet unutcam ve unutadabilirim yeterki bir kaç gün beni aramasın duymayayım sesini onsuz kalayım alışayım onsuzluga inanın toparlarım kendimi kendime inanıyorum
beni iki, gün aramaz üçüncü gün tam ben toparlanırken dagıtır bu beni yoruyor..

şimdi kızlar ne yapayım arayınca o ararsa eger açayım mı???
bir süre o beni arasın dedim ama baktım işe yaramadı o da....
yoksa hiç açmıyayım bir arasın belki iki arasın ki o fazla aramaz umursamaz umursasa böyle yapmaz böyle mi bitireyim ne dersiniz ne yapayım..
ben ne yapcam bilmiyorum çünkü normal düşünemiyorum duygusallıkta var sonucta ne dersiniz ne yapayım..

ben açıkçası neden zorladığını anlamadım.sevgi mi?boşversene seversin yeniden yine seversin.hemde sana değer verecek sana bi damla bile gözyaşı döktürmeyecek birini seversin.bıraktığın zaman anlayacaksın kendine ne büyük iyilik yaptığını.bi süre sonra yeniden doğudğunu aslında o kadarda sevmediğini sadece aşılkanlık olduğunu anlarsın.kendine eziyet etme mutsuz olmak için zorlama kendini.bırak yoluna bak sana değer verecek daha kimler çıkacak karşına.bak o zamanda peşinden koşacak benden sölemesi.geriye dönme sakın:20:

yoo sadece alışkanlık.. başkasını da severim buna inanıyorum yeterki, onu sileyim aklımdan yeter ki toparlıyayım kendimi inanayım yeniden aşka çok da iyi başkasını da sevecegime inanıyhorum hem de daha mutlu olacagıma da inanıyorum bunu hissediyorum...şükürler olsun...
evet ben şimdiden anlıyorum bu alışkanlık sevgi degil ben ona alıştım baglandım körü körüne gözümü kapadım benim durumum bu...
o zaman hiç arkaya bakmadan yola devam edeyim.. geçmişi geçmişte bırakmaya kendimi hazırlayıp buna aklımdan da tamam diyeyim öyle yola devam edeyim ki ilerde geriye bakma istegim olmasn bir kaç gün bunu kafamda bitireyim nasıl olur bu

kızlar ararsa tekrar dile getireyim mi onla sorunumu
yani şunları normal bir erkek..
yani sevgilisini seven adam..
sen yurtdısına gıdınce seni dahada cok aramak ister..
nerde ne yaptıgını bılmek ıster...
hatta dışarını çıkmalarını bile kısıtlamaya calışır artık..

bir erkek bunları yapmıyorsa..
telefonlara cevap vermiyorsa...
serbest olmak istiyorsa..
aradığında hiçbirşey olmamış gibi konusuyorsa...
seni önemsemeyen tavırlar sergiliyorsa...

bu kendıne baska eğlenceler buldugunun bir simgesidir.. bunmları aynen deyip bitti mi diyeyim

yoksa sadece bitti mi diyeyim yoksa açmayayım mı ne yapayım kzılar ne dersiniz???

denedim canım denedim aradıgında hep inandım böyle safım işte....
hissetmiyorum ki o hayatımda var ama ben onda yokum aslında sadece alışkanlık kısaca alıştım bu.. şuan bu beni ona baglayan..
seviyorum da diyemem ona suan içimden gelmiyor hissetmiyorum bazen ghidiyor içimden....
evet hep kötü hisseden oluyorum bir mutluluk hissetmiyorum üc dk mutlu isem otuz saat mutsuz ediyor beni...
evet denedim bitti dedim kendimi tuttum toparladım yine dgeldi dagıttı en azından mutlu olmaya alışıyordum yeniden...
dedi aslında o da bitit dedim hem de o kadar net kesin dedi ama yapamadı döndü yeniden...

sen hiç kafanda bitirmemişsin ki be canım o aradığında yine yelkenleri suya indirmişsin. gitmeni istemediği için sana acı çektirmeye çalışıyor desem bir erkek bilmediği bir ülkede yaşayan sevgilisini kıskanmaktan deli olur, daha çok üzerine düşerdi, aramıyor bile diyorsun, senden zaten o kadar emin ki ya da o kadar umursamaz ki ilişkinin tüm sorumluluğunu üzerinden atmış. hepimiz düzelir ümidi ile ilişkilerimize sarıldık, hasır altı ettik sorunlarımızı ama maalesef saygı yitirildiğinde karşı taraf artık bizi nasılsa elimin altında diye görmeye başladığında o ilişki de bitmeye mahkum oluyor. bizim en büyük hatamız kendimize değer vermemek. hayatının belki de en farklı deneyimler yaşayabileceğin sürecine girmişsin, her şeyiyle seni boğan, sıkan ilişkinin yükünü neden omuzlarında taşıyasın ki, ayrıldığında hiçbir kaybın olmayacak zaten sevgiyi aşkı yaşayamıyorsun, senin için telaşlanan, destek olan bir sevgiliye sahip değilsin. gözyaşlarının acısı da çıkar elbette karşı taraftan merak etme, senin zaten kararlı duruşunu gördüğü anda afallayacak, o çok kıymetli egosu incinecek aramaya başlayacak, ama arasa da bu ilişkiden bir hayır gelmez maalesef. bir an önce kendini toplayıp kararını vermek durumundasın.

buna bayıldım canım iyi ki yazdın iyi ki iyi ki yazıyorsunuz inanın bana cok faydası oluyor...
inan çok çok dogru bana tercüman olmuşsun gerçekten tam da bu işte olanlar.. aynen bu başka eglence bulmuş arkadaşları falan filan belki takışldıgı kız bile vardır güvenenmem....yapmıcam gidicem ben..

bak tatlım daha yenı evlendm evlı barklı kadınım...
daha 22 yasındayım..
ama eskılerı acmak ıstemıyorum sadece sunu soyleyeyım..
yasadıklarının aynısını hatta tıpatıpnı yasadım zamannda...
allahım korumus benı..
her gozyasım ıcın acıyorum su an..
eşim çıktı karsıma..iyiykide bitrmişim o kangren ilişkiyi..
şu an tek mesajına bakar mutluluk kapını açman..
'' biz olmayı beceremıyoruz ben anladım tükendim ve bitti ''
yazıp yollayacaksın..
bu mesaj ona ılk baslarda koymayacak ama sonra o mesajı tekrar tekrar acıp okuyacak...
senı arıyacak sonra o sana ulasamıyacak.. açmıyacaksın telefonunu..
bunu yapman kendıne yaptıgın en ıyı ıyılık olacak emın ol..
yaşadım gördüm..
bak canım ben su an o kadar mutluyum kı..
allahım nazardan saklasın allahım herkeze benım gıbı es nasıp etsn..
benım gıbı olmak ıstemezmısın??
yaşım küçük daha ama eşim benim en büyük iyiki dediğim şey hayatımda..:nazar:
sende kendımı gordum...
bana katılmak ıstermısın ??

denedin mi hiç ayrılmayı? denemeden nereden biliyorsun ki yapamayacağını? onun varlığını zaten hissetmiyorsun bile, boşu boşuna sana da kendini kötü hissettiriyor emin ol sana değer vermeyen birinin hayatında yer alması her geçen gün seni daha fazla tüketir, onsuzluk ise başta acıtsa da bir noktadan sonra rahat bir nefes almanı sağlar, en azından sana kendini değersiz hissettiren birinin hakaretlerini dinlemezsin, yazık değil mi sana? zincirlerinden kurtulsan belki orada çok daha güzel vakit geçirirsin. zaten yalnızsın, daha fazla yalnız kalmazsın ondan ayrıldığında merak etme... sen bu hamleyi yapmazsan üzülerek söylüyorum ki o kavga anında yeter artık bitsin diyecek, telefonu kapatacak o zaman onun bu tavrı yüzünden daha fazla acı çekeceksin... acı ama gerçek...

atlantis ne kadar güzel bir cümle yazmışsın. işte benim yaşadığım şey de tam anlamıyla buydu. teşekkürler:ssz:

yoo sadece alışkanlık.. başkasını da severim buna inanıyorum yeterki, onu sileyim aklımdan yeter ki toparlıyayım kendimi inanayım yeniden aşka çok da iyi başkasını da sevecegime inanıyhorum hem de daha mutlu olacagıma da inanıyorum bunu hissediyorum...şükürler olsun...
evet ben şimdiden anlıyorum bu alışkanlık sevgi degil ben ona alıştım baglandım körü körüne gözümü kapadım benim durumum bu...
o zaman hiç arkaya bakmadan yola devam edeyim.. geçmişi geçmişte bırakmaya kendimi hazırlayıp buna aklımdan da tamam diyeyim öyle yola devam edeyim ki ilerde geriye bakma istegim olmasn bir kaç gün bunu kafamda bitireyim nasıl olur bu

körükörüne bağlandığın sadece ailen olsun.başka kimse değil.herkes gider bi tek anne baba kalır.kimseye böyle bağlanma.içinde hep bi acaba olsun.boşver hemen şimdi unut arama artık.sabah kalk bi yeni güne şöyle bi güzel kahvaltı yap.kendine değer ver ve değerini bil.arasada açma birak kıvransın.unut.bazen yeni aşkı beklemek yaşamaktan daha güzel oluyo.için kıpır kıpır oluyo.artık yeni seni bulacak olan aşkını bekle:16:

atlantis ne kadar güzel bir cümle yazmışsın. işte benim yaşadığım şey de tam anlamıyla buydu. teşekkürler:ssz:

benim yaşadığım farklıydı sanki:43: neyse:ssz: işte ilişki içinde maalesef bunu fark edemiyoruz, ayrılamayanlar da o yalnızlık hissinden korkuyorlar ya ancak uzak mesafeden baktıkları anda bu gerçeğin farkına varabilecekler...

sen hiç kafanda bitirmemişsin ki be canım o aradığında yine yelkenleri suya indirmişsin. gitmeni istemediği için sana acı çektirmeye çalışıyor desem bir erkek bilmediği bir ülkede yaşayan sevgilisini kıskanmaktan deli olur, daha çok üzerine düşerdi, aramıyor bile diyorsun, senden zaten o kadar emin ki ya da o kadar umursamaz ki ilişkinin tüm sorumluluğunu üzerinden atmış. hepimiz düzelir ümidi ile ilişkilerimize sarıldık, hasır altı ettik sorunlarımızı ama maalesef saygı yitirildiğinde karşı taraf artık bizi nasılsa elimin altında diye görmeye başladığında o ilişki de bitmeye mahkum oluyor. bizim en büyük hatamız kendimize değer vermemek. hayatının belki de en farklı deneyimler yaşayabileceğin sürecine girmişsin, her şeyiyle seni boğan, sıkan ilişkinin yükünü neden omuzlarında taşıyasın ki, ayrıldığında hiçbir kaybın olmayacak zaten sevgiyi aşkı yaşayamıyorsun, senin için telaşlanan, destek olan bir sevgiliye sahip değilsin. gözyaşlarının acısı da çıkar elbette karşı taraftan merak etme, senin zaten kararlı duruşunu gördüğü anda afallayacak, o çok kıymetli egosu incinecek aramaya başlayacak, ama arasa da bu ilişkiden bir hayır gelmez maalesef. bir an önce kendini toplayıp kararını vermek durumundasın.

evet canım birliyorum ki bir türlü kafamda silemedim bitirmedim diye böyle yelkenleri indriiyrıoum tek lazım olan şey onu kafamda bitirip onu gözümde küçükltmek yola devam etmek hem de mükemmel bir imkanım var şuan burda şükürler olsun rabbime de bursumuda devalet veriyor hatta. böyleyim şükürler olsun..
mutsuz olmak bana katmıcak bir şey.. kafamda bitirmem gerek evet ve onsuz oldugumu ve onun artık hayatımda olamdıgını hatta yarın evlenebilecegini bile kabullenmem gwrek yoksa yine başa dönerim bunu iyice kabul etmem gerek..

evet tam da söylediginiz gibi aynen böyle yapıyor aynen rahatsız olmasın hayuatı istedigi yaşasın ama bende olayım bir yerlerde
arada yoklasın beni yerimde miyim diye yoklasın ytriyor ona..
.çekilmiyor düeliyorum kendimi toparlıyorum tekrar dibe çekiyor beni..
aramaları ben kesicem inş. peki o ararsa ne yapacagım açmalımıyım yoksa böyle mi bırakmalıyım

Bence eger seni ararsa telefonu ac ama konusmayi uzatma. biraz soguk dur. Boyle yaparak onun egolarini sisirmissin hatta bildigin simarmis. Boyle giderse zaten saglikli bir iliski degil, bir sonu olmayacak. Bitecekse bari kendini degerisizmis gibi hissettirmesine izin vermeden bitir. zaten eger o adam senden gecmisse ne yaparsan yap eskisi gibi olmaz. o yuzden tavrini koy. nefsine hakim ol. yapamam deme yapabilirsin.. kendine guven ve seni uzmesine izin verme

bak tatlım daha yenı evlendm evlı barklı kadınım...
daha 22 yasındayım..
ama eskılerı acmak ıstemıyorum sadece sunu soyleyeyım..
yasadıklarının aynısını hatta tıpatıpnı yasadım zamannda...
allahım korumus benı..
her gozyasım ıcın acıyorum su an..
eşim çıktı karsıma..iyiykide bitrmişim o kangren ilişkiyi..
şu an tek mesajına bakar mutluluk kapını açman..
'' biz olmayı beceremıyoruz ben anladım tükendim ve bitti ''
yazıp yollayacaksın..
bu mesaj ona ılk baslarda koymayacak ama sonra o mesajı tekrar tekrar acıp okuyacak...
senı arıyacak sonra o sana ulasamıyacak.. açmıyacaksın telefonunu..
bunu yapman kendıne yaptıgın en ıyı ıyılık olacak emın ol..
yaşadım gördüm..
bak canım ben su an o kadar mutluyum kı..
allahım nazardan saklasın allahım herkeze benım gıbı es nasıp etsn..
benım gıbı olmak ıstemezmısın??
yaşım küçük daha ama eşim benim en büyük iyiki dediğim şey hayatımda..:nazar:
sende kendımı gordum...
bana katılmak ıstermısın ??

oyy canım benimmm nasıl sevindim hep böyle mutlu olun inşAllah bende 22 yim darısı bana da olur inş.
bu mesajı da sevdim evet... sonra koyacak ona tam sözmüş bu mesaj..
ooy umarım anlar dank eder kasagına arasın o beni arasın sürünsün ben aylardır neler cekiyorum o da ceksin hiç acımam yaşasın...
isterim ki acısın içi dışı çeksin yaptıklarını...
isterim çok isterimmm amin inş. canım ben de isityorum evet Allah razı olsun canım sizlerden evettttttttt KATILIYORUM!!!!

şuan aylardır haftalardır aynısını yaşıyorum bakın yalnuızda kalyorum hemde basıma zor anlar geliyor bak yuanımda mı degil soruyor mu hayır bak tekim tek de güçlüyüm demkki olmasa da bir şey degişmicek aksine en azından onun yüzünden acı cekmemiş olucam oh beee ohhhh oooh daha rahatımmm oleyy

Back