• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bittim , içim kurudu ???

sinemmm28

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2022
60
13
3
30
Merhaba, yaklaşık 5 yıldır hergun agliyorum nerdeyse , dua etmekten dilim damagim kurudu desem yeridir, etrafımdaki tüm arkadaşlarım herkes, benden küçükler dahi hep evlendi yuva kurdu, yaşım 28 evlenemedim ve hiç isteyenim yok, çok canım sıkılıyor ağlıyorum devamlı içim kurudu artık, isyan ediyor içim sanki.Hic iyi değilim hiç.Bittim üzülmekten ağlamaktan, etmediğim dua kalmadı ama yok yok yokkkkk.Ne yapayım bana yol gösterin? Evde kaldım resmen ???

Merhaba, yaklaşık 5 yıldır hergun agliyorum nerdeyse , dua etmekten dilim damagim kurudu desem yeridir, etrafımdaki tüm arkadaşlarım herkes, benden küçükler dahi hep evlendi yuva kurdu, yaşım 28 evlenemedim ve hiç isteyenim yok, çok canım sıkılıyor ağlıyorum devamlı içim kurudu artık, isyan ediyor içim sanki.Hic iyi değilim hiç.Bittim üzülmekten ağlamaktan, etmediğim dua kalmadı ama yok yok yokkkkk.Ne yapayım bana yol gösterin? Evde kaldım resmen ???
Bu işin yol göstermesi olmaz ki. Zorlamakta mutsuz bir evliliğe sürükler sizi. Demek ki daha zamanı değilmiş hayırlısı olsun deyip düşünmeyin bence.

İlk evliliğimi 34 yaşında yaptım ve son ana kadar hep "acaba acele mi ediyorum?" düşüncesi vardı kafamda.
Niye bu kadar acele ediyorsunuz ki, daha yaşınız çok genç
Çok etkileniyorum etrafımda herkes evli, vallahi elimde değil😭
İlk evliliğimi 34 yaşında yaptım ve son ana kadar hep "acaba acele mi ediyorum?" düşüncesi vardı kafamda.
Niye bu kadar acele ediyorsunuz ki, daha yaşınız çok genç

28 yaşında? Evde kalmak? Millet 30 dan önce evlenmiyor artık. Ağlamaktan bitecek kadar abartmayın. Bide anlayamadığım 23 yaşından beri mi evlenmeyi bekliyorsunuz. Bi durun ya, 23 nedir ki hemen ağlamaya başladınız ?
23 yaşımda birisini sevdim, beni kandırmış başkası ile evlendi ondan sonra ağlama nöbetlerin başladı

Bı tanidigim , konuştuğu adamla buluşma ayarlıyor . Adam geç oldu demesine rağmen kadın gitmiyor birazdan falan deyip oyalıyor . Sonra da çok geç oldu eve gidemem abimler beni öldürür diye adamı panikletiyor zorla kocaya kaçıyor 😅😅😅 kadının tek gayesi evlenmekti başardı valla. Sizde aglamayin ayol hayat kısa kuşlar uçuyor 🤣

İşiniz nedir?
İş ortamı uygun değilse tatilleri tura çıkarak değerlendirin. Yani illaki biri çıkar karşınıza.
Ama sırf evlenmek için de evlenilmez ki bilemedim. Evlilik hiç aklımda yoktu benim, eşim karşıma çıkmasa olmazdı da herhalde. Yani bir basamak değil hayatta. Sevince evleniliyor.

23 yaşımda birisini sevdim, beni kandırmış başkası ile evlendi ondan sonra ağlama nöbetlerin başladı
Yardım alın size iyi gelecek tepkiniz normal değil daha fazla yormayın kendinizi 28 yaş geç kalınmış bi yaş değil hatta artık evlilik yaşı 30

Bı tanidigim , konuştuğu adamla buluşma ayarlıyor . Adam geç oldu demesine rağmen kadın gitmiyor birazdan falan deyip oyalıyor . Sonra da çok geç oldu eve gidemem abimler beni öldürür diye adamı panikletiyor zorla kocaya kaçıyor 😅😅😅 kadının tek gayesi evlenmekti başardı valla. Sizde aglamayin ayol hayat kısa kuşlar uçuyor 🤣
Ben öyle biri değilim, iyi birşey yapmamış,

Back