Yazdıklarımdan bir tek orayı cımbızlarsanız evet.
Ben yazdığınız sevgili sayısına takacak son insanımdır. Emin olun sizden çok fazla kişi girmiştir hayatıma ama ben hepsiyle evlilik düşünüp, sorunlara rağmen, ailemi karşıma alıp ödün vermedim.
Siz sorunlar bariz olmasına rağmen böyle her şeyde alttan alıp, ödün verirsiniz çok seviyor olmazsınız. Kendi değerinizi bilmeden, evleneyim de evleneyim. Ben onlara uyarım yeterki demiş olursunuz.
Aslında iki taraflı bir anlaşmaydı bizimki. O haremlik selamlık düzenini devam ettirecekti ailesinin yanında bense kendi ailemle, eşimle ve abilerimle yengelerimle oturacaktım.
Kıyafet konusunda hayatımı yaşadığım şekilde devam ettireceğimi konustuk
İş konusunda da ben 6 gün çalışıyorum keske 5 gün çalışsam dedim, onunla ilgili bir şeyler yapmaya çalışıyordu.
Çalısmak ya da çalısmamakta özgürsün diyordu
Ailemin arkadaşlarımla çıkmama ettiği laflardan daha özgür olacağımı konuşmuştuk. İster sen çıkar gelirsin istersen ben dönüşte seni alırım nasıl uygunsa diye. Son ana kadar her şey iyiydi.
Pazartesi günkü aile tanısmasının ardından bile “ sivridil iyi biri anneyi de idare ederiz “ demişlerdi. Kaldı ki anneminki anlık mevzulardı. Her şey üst üste geliştiği için mi( abimle ilgili farklı bir gerginlik sebebiyle mi bilmiyorum tavırları bende sevmedim) ama zamanla her şey düzelecekti ki çıkarken annem davet etti, gayet heveslilerdi. Kv adayım ne zaman gelelim diye sordu sordu, annem evdekilerle konuşayım dediğinde yengesi tamam çocuklar konusur dedi
Çarşamba günü buluştuk. Çözemezsek ne olacak dedim. Yağmurlu bir gündü, dizine yatırdı her şeyi halledeceğiz deyip saçlarımı okşadı ve gözyaşlarımı sildi. Ben hayatta hiçbir seyi kolay kazanmadım bunu da başaracağız dedi.
Perşembe de benzer şeyler konuşuldu
Cuma da kötüydük gergindik ama halledecektik. Bu aksam konuşacağım dedi 18.38 de , tam 3 saat sonra ayrılığa göz kırpan o mesaj geldi. 3 saat? Ne oldu o 3 saatte?
Hikayelerin tamamında pürüzler olabilir. Ben sadece sevdim, annem nişan hazırlığı yapıyordu o sıra. Benım suçum ne ? Bana verilen onca söz? Din iman diyen tayfa birisinin gözyaşlarıyla uyumasına sebep olmanın haram olduğunu bilmiyor mu? Ben istiyorum ki geri gelsin, pişman olsun. Ne olur bilmiyorum ama bekliyorum
1 ay kuralı dediler. Ilk 2 hafta kendini geri çek iletişim kurma sosyal medyada bir sey paylasma, 2 haftadan sonra abartmayacak şekilde gez eğlen fotoğraf paylaş. Dönerse döner dönmezse de bir daha dönmez dediler