Burada uzun uzun sureci yazmıştım. Önce ben sevgilimin ailesiyle tanışmaya gittim. Sonra sevgilim ailemle tanıştı. Gergin bir tanışma oldu, annem, babam,abilerim neyseki atlattık dedik.
Pazartesi günü ben , annem, sakın olan abim ve babam gittik. Erkekler tarafı iyi geçmiş ama kadın tarafında annem şov yaparcasına herkesin lafını kesti, haremlik selamlık yer tutamam kimseyi çağıramam dedi. Teyzesi de ben sana oynarım deyince ben seni mi eğlendireceğim diye çıkış yaptı.
Yengesi gelmişti. O da daha önce kızını sevgilime vermeye çalışmış, almamıs. Annem içerik olarak olmasa da üslup olarak gerçekten korkunçtu.
Çocugun annesi o aksam nispeten sakindi ama ertesi gün toplanmışlar ve kadın dolmuş?! 4 gün geçti. Aksam sevgilim konuşacağım dedi ve bana bir mesaj geldi 3 saatin ardından. Mesajı aşağıya bırakıyorum. Bitti! Ben annemin yanında konusmamısım, hep annemi dinlermişim demişler. Yalnız ben ailemi ikna ettim, annem herkese haber yaydı ve nişan hazırlıkları yapıyordu
O kadar üzgünüm ki 4.kez kv tarafından istenmiyorum ama sorun bende değil, annemdeymiş
Bu arada babası evde sadece figüran. Bu ailenin tek okumus çocugu, arabası var, bunları gezdiriyor. Olaylara muhalefet olan teyze tanısma günü kendisini sosyete pazarına götürttü ona. Diğer teyzenin de kızıyla sevgilimin kardeşi arkadaş. Sürekli tatlılar yemekler söyletiyorlar sevgilime.
Kızlar döner pişman olur diyorlar ama sizler pek öyle dusunmuyorsunuz sanırım
Bir hafta oldu bugün. Ne o ne de ben herhangi bir paylaşım yaptık sosyal medyadan (ama zaten kullanmaz o)
İkimizde birbirimizle iletişime geçmedik.
Çalıştığı saatlerde 8-9 saat whatsapp’a bile girmediği oluyor hala.
Dönsün istiyorum, pişman olsun. Bana halledeceğiz, aşacağız, bize alışacaklar dediği mesajları görüyorum.
Cüzdanında vesikalık fotoğrafımı tasıyan adam, çok da önemli değilmiş demek…