BİTTİ

Kaçmak da çözüm değil ki ki adam bıraktı pat diye
Ama haklı değil mi adam? Abiniz duyunca ortalığı birbirine kattı orayı burayı yumrukladı. Anneniz tuhaf bir şekilde evlenmenize karşı gibi davrandı. İlk görüşmeye sizi götürmeyeceklerdi zorla gittiniz. Orda da adamı hırpaladı abiniz. Üstüne bir de annenizin yaptıkları. Benim kardeşim olsa sizinle evlenmeyi düşünen ben de oğlum kendine gel bu aile normal değil mutlu olmazsın derim.

Ailenize karşı tavrınızı koymaz kendi hayatınızın iplerini elinize almazsanız siz de mutlu olmayacaksınız.

Bitmesi iyiydi de 18.38 de sevgilim yazan adam, 8.5ay bir kere tartışmadığım adamın sunu yapması. Çok mutlu olduğunu söylerdi hissettirirdi de . Geçen hafta bize elektronik esya aldı, bana seçtirdi. Ev ilanları atıyor emlakçı ve tanıdıkları araya sokuyordu
Hiç tartışmamak da sorun, demek ki birisi sürekli alttan alıyormuş.

Bir de 8.5 ay az bir süre değil mi birisini tanımak için?

Bence sevgiliniz yeterince sevip sizinle evlenmeyi yeterince isteseydi ailesine bakıp bitirmek istemezdi.
Yeterince sağlam durabilseydi ağlayıp sızlayıp yarın görüşelim seni öyle terk edeyime getirmezdi işi.
Bu adamla olmaz konu sahibi.
Onun dışında, sizin iki şekilde mutlu bir şekilde evlenebilme umudunuz var. Ya ailenizi bastırıp bağımsızlığınızı ilan edeceksiniz. Ya da size çoook aşık biri olacak ki ailenizi gözü görmesin. Çünkü ancak aşk örter sizin bu ailenizin yaptıklarını.
Mantık evliliği olsun, yok efendim görücü usulü vs. olsun diyorsanız maalesef herkes kaçar.

O zaman beşinciyi lütfen kendi kültürünüzden seçin. Her telden çalmışsınız maaşallah
Kaç yasındasınız hayatınıza kaç insan girdi? Ben sadakatimle tanınırım. Ayrıca insanlara bir şekilde rast geliyoruz. Siz karpuz gibi seçiyorsunuz galiba

Ama haklı değil mi adam? Abiniz duyunca ortalığı birbirine kattı orayı burayı yumrukladı. Anneniz tuhaf bir şekilde evlenmenize karşı gibi davrandı. İlk görüşmeye sizi götürmeyeceklerdi zorla gittiniz. Orda da adamı hırpaladı abiniz. Üstüne bir de annenizin yaptıkları. Benim kardeşim olsa sizinle evlenmeyi düşünen ben de oğlum kendine gel bu aile normal değil mutlu olmazsın derim.

Ailenize karşı tavrınızı koymaz kendi hayatınızın iplerini elinize almazsanız siz de mutlu olmayacaksınız.
Haksız diyemiyorum ama ben ailemle savaştım ve kazandım. O direkt bıraktı beni
Hiç tartışmamak da sorun, demek ki birisi sürekli alttan alıyormuş.

Bir de 8.5 ay az bir süre değil mi birisini tanımak için?
Aslında hayır. Bunu aramızda da konuşurduk. Tartışacak bir sey bulamazdık. Ortak bir noktada bir sekilde bulusurduk.
8.5 yılda da tam tanıyamadığımız ya da huyu değişen insanlar oluyor
Bence sevgiliniz yeterince sevip sizinle evlenmeyi yeterince isteseydi ailesine bakıp bitirmek istemezdi.
Yeterince sağlam durabilseydi ağlayıp sızlayıp yarın görüşelim seni öyle terk edeyime getirmezdi işi.
Bu adamla olmaz konu sahibi.
Onun dışında, sizin iki şekilde mutlu bir şekilde evlenebilme umudunuz var. Ya ailenizi bastırıp bağımsızlığınızı ilan edeceksiniz. Ya da size çoook aşık biri olacak ki ailenizi gözü görmesin. Çünkü ancak aşk örter sizin bu ailenizin yaptıklarını.
Mantık evliliği olsun, yok efendim görücü usulü vs. olsun diyorsanız maalesef herkes kaçar.
Ben de öyle dusunuyorum isteyen adam savaşırdı.
Aileme ben bu işi istiyorum dedim. Ve nişan kıvamına getirdim. Kadın için daha zordur ki ailemin durumu belli

Sen seviyor musun adamı, normalde anneciligi vs var mı? Annen çok irrite ettiyse normal değil mi ailenin istememesi. Yuzyuze bulustunuz mu?

Kaç yasındasınız hayatınıza kaç insan girdi? Ben sadakatimle tanınırım. Ayrıca insanlara bir şekilde rast geliyoruz. Siz karpuz gibi seçiyorsunuz galiba
Aynen kanka, sen böyle devam et… 40 yaşında üniversite mezunuyum, 18 yılı bitirdim öğretmenlikte, 11 yıldır evliyim. 3 farkli şehrin beş farklı ilçesinde sayısız okulda çalıştım ama işte senin kadar tecrübem yoktur tabii.

Adam ne kadar terbiyesizmiş.Sizin anneniz sonuçta,sessiz kalır gene kendi bildiğinizi yapardınız.Kusura bakmayın ama annenizi bahane etmiş gibi geldi asıl adamın daha kişiliği oturmamış.İnşallah biran önce atlatır önünü bakarsınız

Anneniz sıkıntılı biriymis ordada bisey demeyip olumsuz imaj vermissiniz anneniz neden patavatsizlik yapiyor? Kimse istemez boyle biriyle dunur olmak haklilar siz annenize lafw deceginize ailesni dinledi diyorsunuz dinlicek tabi ne yapacak

Anneniz biliyormu kendisi yüzünden bittiğini biliyorsa hatasını anladımı acaba merak ettim hiç sanmıyorum ama dönerse senindir

Görüşelim yarın dedi , ben olumsuz olacak galiba tarzında bir şey yazdım. Ara dedim, mesajla devam etsek konuşamıyorum dedi (sesi çıkmıyor, ağlıyordu) aradı zorumla . Mesajları da bıraktım oraya.Dün gece yasandı olay bugün görüşeceğimizi sanmam aramadı yazmadı.
O mu ailesinin lafindan cilmiyor siz mi? Baksaniza ailesi doldurmus hemen dediklerink yapiyor. Bir de sizi sucluyorlar anasinin lafindan cikmaz diye. Herkes baskasina camur atarken ilk kendi elleri kirlenirmis. Bosversene sanki annenle evleniyor. Ben olsam yakardim ortaligi ama sevdigimi birakmazdim. Aglamalara da kanma. Timsah gozyaslari bunlar. Sanki bogazina bicak dayadilar kizi birakcan diye

Erkekler sevgilisinin annesi problemli olunca ne kadar kolay harcıyor, görüyor musunuz kızlar?

Konu sahibinin sadece annesi problemli değil ki. Evlerden ırak bir abisi var. Adamın nerede ne yapacağı, kime saldıracağı belli değil. Kim olsa çocuğuna / kardeşine / arkadaşına yakma başını,iyi düşün der.

valla adamı savunanlara da pes. kızın annesi sorunlu diye sevdiğin birinden bu kadar kolay ayrılınır mı? belli ki sizi hiç sevmemiş ve annesinin sözüyle de sizden ayrılabiliyor rahatça. Burada kim anne kuzusu çok da belli oluyor
Kızın sadece annesi değil ki bütün ailesi sorunlu neredeyse. Saçma sapan hareketler yaptılar süreç boyunca. Sadece annesinin sözüyle değil mantığını da kullanarak bitirmiştir muhtemelen. Herifi suçlamak kolay, vay eşşolusu anasının sözüyle bi gecede bitirdi der, sayar söver geçeriz. Ama bu kız ailesinin güdümünden çıkmadığı sürece sürekli aynı şeyleri yaşayacak. Adamları bir tarafa bırakıp kendi hayatını düzeltmeli önce. Bakın bu dördüncüymüş başına gelen hemen hemen aynı şey. Bu heriflerin hepsi mi anneciydi sorunluydu, sevmiyordu?

X