bitti galiba...

çok doğru dediniz, susan kazanıyor. şimdi mesela içime kurt düştü acaba beni yanlış mı anladı, terkettiğimi mi düşündü diye ama şu da var ki öyle bile düşünse hemen pes ediyorsa zaten bu ilişki hiçbir yere gitmez. bunda da vardır bir hayır. şimdiye kadar hiç üstüne gitmedim, kalbini kırmadım, küslüklerde ilk arayan hep ben oldum şu an afallamıştır muhtemelen. bakalım zaman ne gösterecek.

sizin konuşacak bir şey kalmadı sözünüzü muhtemelen söylediğiniz gibi onu terk ettiniz şeklinde algılamıştır... hatta böyle algılamak işine gelmiştir.. artık rahattır, nasılsa terk eden sizsiniz... bu durumda pişman olup özür dilemesi gereken de sizsiniz.. !!! onun mantığınca tabii....

siz neden susuyorsunuz deseniz; noldu sen terk ettin ya beni diye pişkin pişkin cevaplar vermesi muhtemeldir...

erkekler o kadar rahat ki... canları istemeye görsün yeter ki...
işine gelirse öyle de güzel arar özür diler ki ama yok işine de gelmezse böyle saçma sapan şeylere alınıp yok sen beni terk ettin, yok konuşacak konu kalmadı diye rest çektin diye triplere girer..

kısacası her şey onların keyfine göre...
varsın biraz da siz keyfini çıkartın...
nasıl ki kendisi döneceğinize emin, siz de emin olun...

Canım hiç merak etme afedersin ama eşşek gibi arayacak gör bak.. şimdi hem uzaklık hem kafa karışıklığı hem pacası tutuştu.allak bullak oldu.onu bunu boşver.tek düşünmen gereken senin duruşun ve tavrın artık.ararsa acma sonra aramssın die msj at bidaha arasın soğuk konuş hala aynı fkirde olduğunu bilsin ama adam olur kıymet bilirsede kapıyı aralayabileceğini anlasın geri dönüşünden.elle tutulur bi çaba göstermeden eyvallah etme asla.inan isteyince araya anneyi bile sokuyolar,herseyi yapıyolar.eğer gercekten seviyosa ve kaybetmekten korkuyosa bişeyler netleşcek artık.yeterki yumuşayıp yerinde saydırma çünkü erkekler bizim gibi değil.kenarda,cepte durup bi ömür onu pohpohlasan anlayış tatlı dil göstersen kar..hayır demezler..insallah hayırlısı plur bitanem..

Hep ben yaptım diyorsun.
Yetmiş senin yaptıkların.
Sakın ama sakın sen ilk mesajı atan ya da arayan olma.
Alışmış hep tek taraflı adım atılmasına sanırım.
İki taraf da yapacak elinden geleni.
Bu dengesiz halin sonu kötü olur yoksa.
Ki olmuş bile.
2 gündür aramamak nedir ... Şaka gibi.
Beklemeye devam et lütfen.

Olamaz!
Bak yine aynı şeyi yapma eğilimindesin.
Acaba onu mu düşündü, bunu mu düşündü deme asla.
Düşünüyorsa da bir zahmet ifade etsin. İletişim kurmayan adamla uğraşmak çok zor.
Düşünmüyor ise de sevdiği insanı inadı bırakıp arayacak gayet.
Eğer cidden seviyorsa tabii.
Nazlanan erkekler çok sıkıcı. Bu süre içinde kendinle ilgilen.
Kitap oku, gez dolaş, film dizi vs. izle. Kendini yenile. =)

tamam pes etmiycem :) şimdiye kadar nazını yeterince çektim.benden nazlı kendisi. aynen dediklerinizi yapıyorum zaten. kitaplara verdim kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…