bitti galiba...

Seviyorsa ciddi düşünüyorsa aramalıydı küs kalacak gibi kavga etmemişsiniz ki
kaç yaşındasınız bilmiyorum ama yerinizde olsam beklerdim
öğretmen olduğunuz doğruysa neler çıkar karşınıza
ailesinin sözünden çıkmayan erkekle hangi kadın rahat edebilmiş ki

Bizim ilişkimize benziyo bi çok yönden sizin ilişkiniz..Benim karşımda evliliği bana zorla empoze ettiren zorla annesiyle akrabalarıyla tanıştıran evlilik için yanıp tutuşan bi adam varDI.Annesi benim için ölüp biterdi güzel kızım boylu poslu kızım bilmem ne..Kuzenlerle o biçim muhabbet içindeyim.Ne oldu sonraları evlilik muhabbeti açılmamaya açıldığı an konu değiştirilmeye tarih ertelenmeye başladı.Sonra evlenmek için erken değil miler yerini aldı.Sonra seni seviyorum ama evlenecek kadar sevmiyorumlar :) o sıralar onu heyecanlandıran başka biri olduğu için olacak :) şuan da o kişiyle evli..
Şuan o övgüleri ona da söylüyodur rahmetli kaynanam :) herkes önce can diyo malesef.Hiç bi şekilde tenezzül edip bi özür bile dilemediler.Her şeyden önce kendi evlatlarının mutluluğudur çünkü önemli olan.Benim canımı yakmış hayatı zehir etmiş,kendisi günü gün ediyomuş kimin umrunda.İşi onların vicdanına bırakırsanız aldanırsınız acı ama gerçek.
diyeceğim o ki çok çok iyi düşünün ve şüphelerinizin üzerine gidin ve evlilik için baskı yapmayın.Bakalm zaman ne gösterecek.Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Son düzenleme:
Yarısndan sonra koptum cnm uzun olmş biraz genel olarak anladım.bence duyğularıhdan emin değil...

29 yaşındayım ama yalnız olmak, belirsizlikten daha mantıklı geliyor şu anda. bir daha böyle kimseyi sevemem derdim,kaybetmek istemedim o yüzden ama hayat bana aşkın her zaman iyi bir şey olmadığını öğretti. eskiden hep aşkı tadayım da nolursa olsun derdim demek ki dileği doğru dilemek gerekiyorumuş :) aşktan ağzımın payını aldım. artık sadece hayırlısını diliyorum :)

9 sene beklemiş biri olarak söylüyorum ki, evlenecek olsanız bile, annesi dediğiniz gibi düşkünse eğer, düğüne sizi karıştırmaz. her şeyi kendi istediği şekilde yapar, fikrinizi de asla sormaz. her şey içinizde kalır.

bi de böyle düşünün.

Devamlı böyle erteliyorsa boşa zaman kaybı
hayırlısı olsun

keşke sadece düğüne karışmakla yetinse, eminim çok yakında otururuz ve iç içe oluruz sürekli. ben de saf gibi bir şey olmaz, ben de ailem gibi severim onları diye düşünüyordum ama yeni yeni dank ediyor gerçekler. yine de yaşadıklarım çok güzeldi, rüya gibiydi. en azından hatırlayınca tebessüm edeceğim anılar kaldı ve en önemlisi elimden geleni fazlasıyla yaptım ve vicdanım rahat. artık o düşünsün. böyle seven ve aile durumunu kabul eden zor bulur artık :)

Yaslariniz kac canim?

aynen öyle. bi de ağzı açıldı mı "ama seninkiler" derler bunlar.

Yogunluktan kafasini toparlayamiyordur. Evlilik baskisi olarak görmüştür soylediklerinizi. Iki gun ikinizinde dusunmesi ixin uzun bir sure degil. Mutlaka arayacaktir sizi. O zaman sizi ikna ederse sizde eminseniz devam edersiniz, ikna edemezse aci olacak ama iliskinizi bitirin.

Yasi sorun ediyor mudur ailesi ya da kendisi ? Iliski sirasinda edilmez ama evlilige dayanincakonusan cok olur.

Hakkinizda hayirlisi olsun.

Allah'ım 5yıl süren ilişkimi okudum resmen sonu aldatma ile biten ( aile ile beraber) adam şimdi evli,mutlu, çocuklar aile mutlu. Benim yıkılan hayallerim umutlarım psikolojim kimin umrunda :)

Sevgili konu sahibi arkadaşım,
zamanında evlilik vaadi ile duyguları ile oynanmış biri 5yıl diğeri 2yıl sürmüş sancılı ilişki sonrası Rabbim beni onlardan kurtarmış diye dua ediyorum şu an ki biri aynı sizin hikeyeniz gibiydi. (boylelerini Rabbim ıslah etsin) şimdi nişanlı ve çok çok mutlu biriyim 7.ay da istemeye geldiler tanismamizdan bu yana 18ay içinde Allah nasip ederse evli olacagim. Gerçekten niyeti olan ne yapıp edip sevdiğine kavuşmak için çabalıyor ben bunu anladım kendimde canlı örneğim.

Gerçekten seven için bahaneler yoktur çok doğru..Kem küm etmeye başladığı an durup bi düşünmeli..

Bence de artık adım atma sırası onda, bir ilişkinin metrajı bu kadar uzun olmamalı

Anlaşılan kafanda ve kalbinde bitirmişsin bu ilişkiyi.
Tereddut etdiyin yerde noktayı koymagın en iyisi

yaşı ben sorun ederdim eskiden ama hiç bir sorun olmayacağını söyledi hep bana, ailesi de biliyormuş ve sorun etmiyormuş dediğine göre. gerçekten de yaşla ilgili sorun olduğunu hiç hissettirmedi zaten bize bakınca belli olmuyor hiç yaş farkı. bugün de aramadı, hiç arayacakmış gibi gelmiyor artık, sanırım konuşacak birşey kalmadı deyince ayrılmak istediğimi düşündü. ya da öyle düşünmek işine geldi. üzerine düşmediğine göre de dünden razı.

kalbimde hala bitmedi ama eskisi kadar acımıyor. kafamda bitiyor artık sanırım. inşallah zayıflık gösterip tekrar başa dönmem.
Bi kere kafaya koyuldu mu ayrılmak başa dönsen bile yine bi yerlerden koparırsın ilişkiyi.
Anlaşilan aşktan gözlerin kör olmamış. Kendini rahat hiss ediyorsan, içinnde fazla acı yoksa kendin için dogru olanı yap.
Yanılıyorsansa eger arkadasın hakkında bırak niyyeti ciddiyse seni ikna etsin. Etmezse eger fazla zorlamanın manası yok emin ol.

Samimi söylüyorum bir seylere geç kalmanın telafisi olmuyor...

bence güzel bir konuşma yapmışsınız, şimdi de isabetli bir şekilde sessiz kalıyorsunuz..
sessizlik çok zor bilirim, yenik düşüp aramamak mesaj atmamak için insan zor durur ama bazen gerçekten susan kazanıyor.

ilişki iki kişi arasında yaşanıyor, nasıl ki siz göze alamıyorsunuz ayrılığı, eliniz telefona gidiyor...
bırakın biraz da sevgiliniz göze alamasın....
o arasın, o orta yol bulsun..
gönlünüzü alsın...

Burada bir hatun vardı düğününe 6 gün vardı ortada ne ev vardı ne eşya, ne gelinlik... Son gün düğün ertelenmişti. Umarım sonun ona benzemez. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…