Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

ikindin kahve içmek pek adetim değildir rutinde,
bana şimdi ikindi ikindin kahve içirceksiniz yafff:)))
he tamam bende yapıp içcem şimdi, oldu nan karar verdim:)
gidiyorum ben yapmaya:)

Selam :))

nasıl oldun bakalım melaikecik

bilmiyorum ki nasıl olduğumu..
Erkek arkadaşım faceden benim ismim kaldırdı şifresinide değiştirdi.. bana cezaymış..
O kıza da birsürü küfür etmiş ağza alınmayacak şeyler.
Ama ismimi kaldırması kötü oldu ya şimdi belkide kız ismi kalmış ayrıldılar diye düşünecek dimi

nasıl oldun ne sonuca bağladnız melakee

hiç bir sonuca bağlamadık canım..
beyfendi aklınca bana ceza verdi. şifresini değiştirdi ismim kaldırdı.
Kıza birsürü küfür etti ne olacak.. şimdi ismimi kaldırdı kız iyice ayrıldımızı felan düşünecek ya.

cevap atmama sebebini anlamis degilim egr bir sakincasi varsa soyle diyorum onada hic bise demiyosun.
Kızlar şu konuşmayı bir daha yorumlayın ne olur

cevap atmama sebebini anlamis degilim egr bir sakincasi varsa soyle diyorum onada hic bise demiyosun.
Kızlar şu konuşmayı bir daha yorumlayın ne olur
birinci seçenek:
kız buna bişiler yazmış beyfendi cevap vermemiş
kız bir sakıncası mı var demiş beyfendi yine cevap vermemiş
sonunda kız bu mesajı atmış
ikinci seçenek:
daha önce bunların arasında muhabbet olmuş son zamanlarda ne olduysa senin ki buna cevap vermemiş
kızda birşey mi oldu bi sakıncası mı var diye sormuş senin ki yine cevap vermemiş
sonunda kız bu mesajı atmış.

şimdide ismimi geri yazmış ben bu cocugu anlamıyom yaf paronayak oldum kıza öyle bir yazdım ki kızlar kız bir daha dönemedi

yanlış anlama kuzum
ama biraz çocukça davranmış
ismini kaldırmalar falan
ceza başka türlü de verilebilir

canım benimkinin açıklamasıda söyle..
kız buna selam yazmış.. bu cevap yazmamış engellemiş başka bir hesap açarak tekrar bunu yazmış.
bu görmedi zatne bu yazıyı ben gördüm ben okudum ilk o da dediki ben eğer görsedim ona z<ten cevabını verirdim dedi.. açıklaması böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…