Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

cok mutsuzum be kızlar :2: adam bnle ilgilnmiyo hergn arkdslryla beraber hergn nasıl dile getrcm blmiyorum yeni barıstık bide herifle cıvıtmıyım diyorum yardım edin banaaaa nasıl bnle ilgln dicem bu cocugaaa :2:

bılmıyorum canım yaa artk hayatımda bı degısıklık olsun ıstıyorum yeni insanlarla tanısmak yeni hayata baslamak istiyorum hayatımda bisiler artık duzelsin istiyorumm .(

cok mutsuzum be kızlar :2: adam bnle ilgilnmiyo hergn arkdslryla beraber hergn nasıl dile getrcm blmiyorum yeni barıstık bide herifle cıvıtmıyım diyorum yardım edin banaaaa nasıl bnle ilgln dicem bu cocugaaa :2:

Direkt dile getirceksin canım
Yeni barıştıysanız aksine üstüne düşmesi lazım
Biraz da benimle ilgilensen hayatım diyebilirsin
Çok ihmal ettiğini söyleyebilirsin
Sevgilin o senin böyle talep hakların olucak tabi

bılmıyorum canım yaa artk hayatımda bı degısıklık olsun ıstıyorum yeni insanlarla tanısmak yeni hayata baslamak istiyorum hayatımda bisiler artık duzelsin istiyorumm .(

Lise sonda değil miydin canım sen? Zaten hayatın 1 yıl sonra toptan değişecek merak etme

eskiden 24 saat konsrdk cocuk gbi 2mzde artık bi dur diyelm bu işe dedik en son saat 3de konustuk böylede olrmu ya cok canımı sıkıyorum of tamam msj atarsa dile getiricem :2:

Lise sonda değil miydin canım sen? Zaten hayatın 1 yıl sonra toptan değişecek merak etme
oylemii dersin canım peki ya guzel bi yeri kazanamazsam kendime guvenim sıfır her konuda zaten ınternette vakıt olduruyorum cok ve sureklı basım agrıyor neden bılmıyorum antidepresann kullanıyorum onn yan etkılerı heralde napmam lazım hıc bı fıkrım yok

eskiden 24 saat konsrdk cocuk gbi 2mzde artık bi dur diyelm bu işe dedik en son saat 3de konustuk böylede olrmu ya cok canımı sıkıyorum of tamam msj atarsa dile getiricem :2:

Hatta yüz yüze konuş daha etkili
Biz bi saat ayrı kalsak mesaj atar kocam illa napıyosun diye
Gerçi ilişkilerin dinamiğine bağlı olarak değişiyor bu
Yani sizinki de size göre normaldir belki?
Çekinme açıkça duygularını ifade eden her zaman kazanır

Ama bunun çözüm yolunu sen zaten biliyorsun internetten çıkıyoruz derslerimize çalışıyoruz :)
Antidepresanların yan etkisi olabiliyor baş ağrısı üstelik stresten de ağrır
Erteleme kaygısı yaşadığın için doğal canımcım
Kendine bir programhazırla dersanedeki rehber hocandan da yardım alabilirsin bundan
Konuları bölüştür bölüştür çalış
Mesela yarın dersanen yok mu senin? Ne işin var burada? :)

söylyip mutlka yazıcam teskkr ederimmm

evettt canım dogru soyluyorsun hemen gıdıyorum şimdi öpüyorum kocamannn :***

Niçin güzellik?

meyra insanısı yakaladım seni!

just insanısı yakalayamamışsın benüüü:)

eşinmi dediğin kişi?

Buradayım kız

Neler yapıyosun şimdi anlat bakalım bi misafirlik birilerine kızıyodun sen

hiç hatırlatma o konuyu dermişim:)

sen sigara içiyonmu kızçe?

bu arada ben bu aralar iyi taktım sigaraya:)))))
ben sigarayı bırakalı 4-5ay oluyo, artık sadece 1haftada 2-3tane içiyorum.
3-4gündür acayip canım istiyo yaaaa.....
önceden günde 1paket içiyordum malesef:26::26:
şimdi senin sigara içen smileyini görünce aklıma düştü yine meret

yafff kız ne kadar güzel okuyo parçayı, bayılıyorum inan ya.
kaç kere dinledim üst üste.....
bitiyo bi daha tıklıyom, bi daha, bi daha:))))))
bugün mutfakta iş yaparkende dinliyordum, eşiminde hoşuna gitti, sonra o da mutfağa geldiğinde açta dinleyelim onu didi:)))))
[video=youtube;XZhWFttVOlw]http://www.youtube.com/watch?v=XZhWFttVOlw[/video]

Bu smileyi görünce canı sigara isteyen tek ben değilmişim Allahım
İçiyorum canım 1 yıldır ama en son bi düşüneyim ne zaman içtim Cuma öğle sularında ve aramıyorum

Ne içiyosun kız marka ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…