-
- Konu Sahibi BitterKuzucuk
- #1.961
:)) benim de eskisi öyleydi
şimdi bluetoothla atıveriyorum pcye
oyyy bilmiyorum yaaa ben neden boyleyimm konuştugum tek bir insan bile yok artık hayata küstümm
sevgi meleğisi bende kaçar canım şimdi, işim var, öptüm görüşürüz.
cok mutsuzum be kızlar :2: adam bnle ilgilnmiyo hergn arkdslryla beraber hergn nasıl dile getrcm blmiyorum yeni barıstık bide herifle cıvıtmıyım diyorum yardım edin banaaaa nasıl bnle ilgln dicem bu cocugaaa :2:
bılmıyorum canım yaa artk hayatımda bı degısıklık olsun ıstıyorum yeni insanlarla tanısmak yeni hayata baslamak istiyorum hayatımda bisiler artık duzelsin istiyorumm .(
Direkt dile getirceksin canım
Yeni barıştıysanız aksine üstüne düşmesi lazım
Biraz da benimle ilgilensen hayatım diyebilirsin
Çok ihmal ettiğini söyleyebilirsin
Sevgilin o senin böyle talep hakların olucak tabi
oylemii dersin canımLise sonda değil miydin canım sen? Zaten hayatın 1 yıl sonra toptan değişecek merak etme
eskiden 24 saat konsrdk cocuk gbi 2mzde artık bi dur diyelm bu işe dedik en son saat 3de konustuk böylede olrmu ya cok canımı sıkıyorum of tamam msj atarsa dile getiricem :2:
oylemii dersin canımpeki ya guzel bi yeri kazanamazsam kendime guvenim sıfır her konuda zaten ınternette vakıt olduruyorum cok ve sureklı basım agrıyor neden bılmıyorum antidepresann kullanıyorum onn yan etkılerı heralde napmam lazım hıc bı fıkrım yok
Hatta yüz yüze konuş daha etkili
Biz bi saat ayrı kalsak mesaj atar kocam illa napıyosun diye
Gerçi ilişkilerin dinamiğine bağlı olarak değişiyor bu
Yani sizinki de size göre normaldir belki?
Çekinme açıkça duygularını ifade eden her zaman kazanır
Ama bunun çözüm yolunu sen zaten biliyorsun internetten çıkıyoruz derslerimize çalışıyoruz :)
Antidepresanların yan etkisi olabiliyor baş ağrısı üstelik stresten de ağrır
Erteleme kaygısı yaşadığın için doğal canımcım
Kendine bir programhazırla dersanedeki rehber hocandan da yardım alabilirsin bundan
Konuları bölüştür bölüştür çalış
Mesela yarın dersanen yok mu senin? Ne işin var burada? :)
Niçin güzellik?
meyra insanısı yakaladım seni!
cok mutsuzum be kızlar :2: adam bnle ilgilnmiyo hergn arkdslryla beraber hergn nasıl dile getrcm blmiyorum yeni barıstık bide herifle cıvıtmıyım diyorum yardım edin banaaaa nasıl bnle ilgln dicem bu cocugaaa :2:
just insanısı yakalayamamışsın benüüü:)
eşinmi dediğin kişi?
Buradayım kız
Neler yapıyosun şimdi anlat bakalım bi misafirlik birilerine kızıyodun sen
hiç hatırlatma o konuyu dermişim:)
sen sigara içiyonmu kızçe?
bu arada ben bu aralar iyi taktım sigaraya:)))))
ben sigarayı bırakalı 4-5ay oluyo, artık sadece 1haftada 2-3tane içiyorum.
3-4gündür acayip canım istiyo yaaaa.....
önceden günde 1paket içiyordum malesef:26::26:
şimdi senin sigara içen smileyini görünce aklıma düştü yine meret