- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
-
- Konu Sahibi BitterKuzucuk
- #1.881
misafir gelmeden önce temizlik :)
misafir gittikten sonra yine temizlik :)
ah biz kadınlara yazık vallahi
senin ingilizceni seveyim şekerim
iltifatın için de çok mu çok teşkürler
sorma örtümü aldım sonunda kırk yama gibi bişi
65 liraya aldım ve içime sindi
yeni bişi alınca çok mutlu oluyorum
bir de yanında 2 tanecik de don aldım kendime
tanesi 3 lira hee hayat ne pahalı yahu
kızlar... ben sanırım erkek arkadaşıma haksızlık etmişm onun yanında olmayarak. ayrılarak o kızı güldürdüm sevindirdim kafam cok karışık kızlar ne yapacamı bilmiyorum..
Erkek arkadaşım öyle bir mesaj attı ki bana.. o ilk mesaj attında engelemiş tabi bana söylemedi.. keşke keşke söylesedi de bende arkasında dursadım sonra başka bir hesap alarak bu mesajı atmış.. ve ben gördüm bu mesajı.
o dediki okusam ben karşılığını verecektim dedi. sen onlara pay çıkardın onlar gülüyo sende benimle ediyorsun yazık şu halimize bir kerede arkamda durmadın bir kere dedi. bende sen söylesedin dururdum dedimm ikinci mesajı görmedim sevgi dedi.
ben ilkini dedim.. onu söyleyecektin en başından dedim ayrılığımızı onlara hediye ettin sen bana biraz güvensedin ben zaten halledecektm böyle olmazdı dedi.. keşke keşke kızlar en başından bana söyleseydi keşke
işte feysin zararlarından biriiiiii.........
önemli zararlarından biri.
bence bi çiftin feysi meysi olmamalı asla........
herşeyin sınırsız olduğu bir ortamda güven olmazki, güven olmayan yerde ne işimiz varkiiiiii....
sevgi ben bilmiyorumda, çocuk seni seviyo gibi his geliyo bana, tabi hissim doğru olacak diye bişey yok, sadece bi his, üzülme sakin ol sende, hayırlısı olsun hakkınızda inşaallah canım.
bence bekarın feysi falan olmamalı yaaa......
iyikide hayatta şu feysi almamışım.
senin sevgilinin burcunu de bakıyım bana, boğa de hadi nolur:)
aynen.....
günümüzde kadınların eşi daha zor bence, daha çok yıpranıyolar mecburen..... evde ve işte olmak üzere yani.
önemli olan içine sinmesiydi canım, içine sinerek alman çok iyi olmuş bencede canımcım:)
tekrar güle güle kullan tüm aldıklarını:)
fiyatıda iyiye denk getirmişsin bence baya canım 65e.....
aynen hayat baya pahalı gerçekten.........
kızlar... ben sanırım erkek arkadaşıma haksızlık etmişm onun yanında olmayarak. ayrılarak o kızı güldürdüm sevindirdim kafam cok karışık kızlar ne yapacamı bilmiyorum..
Erkek arkadaşım öyle bir mesaj attı ki bana.. o ilk mesaj attında engelemiş tabi bana söylemedi.. keşke keşke söylesedi de bende arkasında dursadım sonra başka bir hesap alarak bu mesajı atmış.. ve ben gördüm bu mesajı.
o dediki okusam ben karşılığını verecektim dedi. sen onlara pay çıkardın onlar gülüyo sende benimle ediyorsun yazık şu halimize bir kerede arkamda durmadın bir kere dedi. bende sen söylesedin dururdum dedimm ikinci mesajı görmedim sevgi dedi.
ben ilkini dedim.. onu söyleyecektin en başından dedim ayrılığımızı onlara hediye ettin sen bana biraz güvensedin ben zaten halledecektm böyle olmazdı dedi.. keşke keşke kızlar en başından bana söyleseydi keşke
canım sevdigini bende biliyiroum ama neden söylemedi bana o kız ilk selam yazdında söyleseydi ben arkasında durmayacakmıydım onun..
burcu kova
tşk ederim canım
ne güzel şeyler vardı
tepsiler mepsiler,cupcake kalıpları Allam kendimi kaybettim
amma dedim sana örtü yeter bitter bugünlük
diğerlerini de başka ay alırsın artık
ah kuzum çok üzüldüm şimdi
ama var sizin aranızda bişi,bir eksiklik var
nedir bilemiyorum
canım hep böyle diyorlar ama benm içmdeki bu kuşku bugun patronumda sordu sevgi ne oldu sana.. o kadar kötüym ki anlat bakalımm..boğa ise bi yorum yapcaktım, tamam canım.
sevgi çok önemli, sevgi olmazsa olmaz.
ama sevgi olupta aldatanlarda var, Allah korusun.
madem şüpeleniyon bazen sözlünden, ozaman; sevgi olmasına rağmende hep için rahat edene kadar incele gizliden gizliden devam eden ilişkinize rağmen sözlünü hep bu aldatma konusunda.
hayırlısı olsun canım hakkınızda.
inşaallah herşey yoluna girer.
ağlama, rahatlamaya çalış artık......
feyside birbirinize yasaklayın bence.
dün eşimin 2ye geçen yiğeninden öğrendiğim çok komik bi fıkrayı paylaşabilirim seninle istersen?
gülersin kafan dağılır?
gerçekten çok komik.....
ben baya güldüm dün.
sen niye ogün patadanak kaydoldun bakıyım???
gerçekten bir eksiklik var belkide benim güven sorunum canım herşeyi yanlış anlamam belkide.. bilmiyorum
bugün benm mesaim 3 de bitecek kızlar ondan sonra birkaç işimiz var annemle eve gececem burda olun konuşalım akşam tek bırakmayın beni ne olur
sevmek güzeldir, ama zordur........
sabır ister......
kızlar sizce devam mı tamam mı.. napıyım ben... bitsin mi bu ilişki bu olay bu şekilde benzerleri 3 4 kere yaşnd..
Selam hanımlar
baktım bizim kızlardan birkacı burda
bende dalayım dedim
iyi etmişim dimi
kız meyra
ekmekle ye mi diyor o kızancık :))
selam hoş geldin
iyi yapmışsın
hoşbuldummkız meyra
ekmekle ye mi diyor o kızancık :))
selam hoş geldin
iyi yapmışsın