- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
-
- Konu Sahibi BitterKuzucuk
Beni oydular, kestiler, yeni diş koydular, sinirlerimi aldılar, ikisini bağladılar falan falan
Sadece bir kez dirseğimle adamın gözüne vurdum
Anlaşıldı seni yeterince uyuşturamamışız dedi
Tabii dedim ne sandın ciğerimiz baliyle solmuş
Ray_Raybu nik zor geldi ispanakli tortellini bildigin kiymali mantinin ispanaklisini dusun oyle canim...
AY laptopu bacagima dayiyorum hep bacagim agriyor simdi:26:
Ay aynı durum bende de var malesef :) Buarada yeri gelmişken sorayım ya ben normalde serum takıldığında bayılıyorum. Hatta başkasına takıldığında da öyle. Şöyle söyliyim ablam gece doğum sancısı çekerken serumu tıkanmış hemşire geldi açtı falan uğraştı ya ben gecenin 3.de bayıldım falan sıkıntılı bi durum benim için. Sadece serumdan böyle oluyordum ama son 2dir dişçi iğne yaparken tansiyonum düşüyor kalbim ağzımda atıyor resmen ve bembeyaz oluyorum. Ki iğneden korkmazdım. Küçüklüğümden beri dişler sorunlu ya alışığım yani.
Dün kanal tedavisi için gittim. Küçük iğneler var ya siniri alabilmek için onu gördüm ya canım acımasada tansiyon gitti benim. Koltuğu yatırdı falan başaşağı yattımda bayılmadan düzeldim :26:
Ben bu sorun için ne yapabilirim başında böyle bi sıkıntı olan var mı ki :)
valla dün geldi başıma zati
yok ya benimki acemiydi
sen acemi olmayana gidersin hem. sinek ısırıgı gibi onların ki
ay çok güldüm ya
zaten cabuk uyuşmuyor ki
dişi çektikten 1 saat sonra hissizleşiyorsun yani benim öyle olmuştu
yalancılarbiliyorum orayı yıkacam bugun elimini küçücük biryeri kesilsin 10 tane yara bandı yapıştırırm bn
Tarif güzel basit ama bence kizartmayalim
Ray_Raybu nik zor geldi ispanakli tortellini bildigin kiymali mantinin ispanaklisini dusun oyle canim...
hayırlısı canım ya
çok ümidim yok ama bakalım belkide olabülürrrrrr
benim oğladan sonra nedense olmuo kaç doktora gittiyumurtalık takibid yaptırdım
hayırlısı bakalımmm
sağolasın hemen haber veririm inşallah :)
kız korkmageçen gün oğlumun dişini çektirdim hiçte ağlamadı bağırmadı
şimdiki doktorla acıtmıo korkma 7 yaşındaki çocuk dayandığına göre sende dayanırsın bebeğimmm
ayol korkma sende
kaç yaşındasın anacımbebeler bile çektiriyor artık
hiç ağlıyorlar mı cık cık
şekerimmm profil resmini hiç beğenmedimmm çok kışkırtıcı ahlakım bozuluoP
Evet canim..Kıyamam çok mu istiyorsun
VAr..
tivim hamile kalmak için bir sağlık probleminiz yok değil mi?
dayama o zaman
İnşallah hadi bakim olacak olacak gör bakAllah bagışlasın o zamann oy cocuklarıda pek severim amenin
inşallah bebeğim valla:18: sagol valla içimi rahatlattın
Senin dişçi iyi basamamış o anesteziyi ciddi dedim bak kabus dişçi diye tabir ettiklerimiz bunlar galiba
dayama o zaman
İnşallah hadi bakim olacak olacak gör bakAllah bagışlasın o zamann oy cocuklarıda pek severim amenin
inşallah bebeğim valla:18: sagol valla içimi rahatlattın
Evet canim..
VAr..
dayamisim bi kere gecmedi agri
Kristal INSALLAH hamilesindir canim...
iki ters bi düz neymiş
O iğne hissedilmiyor ki bile? Serumdan ben de fena oluyorum kan sarı sıvı falan fışkırıyor ya aniden normal yani korkman tabi üstüne de gidebiliriz senle
Daha iki hafta önce o iğnelerden benim dişime de soktuAma ben bir de inceledim aa sinir bu mu diye baktım
Evet canim..
VAr..
Evet canim..
VAr..