Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

ay çok güldüm ya
zaten cabuk uyuşmuyor ki
dişi çektikten 1 saat sonra hissizleşiyorsun yani benim öyle olmuştu

O iğne hissedilmiyor ki bile? Serumdan ben de fena oluyorum kan sarı sıvı falan fışkırıyor ya aniden normal yani korkman tabi üstüne de gidebiliriz senle

Daha iki hafta önce o iğnelerden benim dişime de soktu Ama ben bir de inceledim aa sinir bu mu diye baktım

kız korkmageçen gün oğlumun dişini çektirdim hiçte ağlamadı bağırmadı
şimdiki doktorla acıtmıo korkma 7 yaşındaki çocuk dayandığına göre sende dayanırsın bebeğimmm

yalancılar biliyorum orayı yıkacam bugunelimini küçücük biryeri kesilsin 10 tane yara bandı yapıştırırm bn

ayol korkma sende
kaç yaşındasın anacım bebeler bile çektiriyor artık
hiç ağlıyorlar mı cık cık

Son düzenleme:
Ray_Ray bu nik zor geldi ispanakli tortellini bildigin kiymali mantinin ispanaklisini dusun oyle canim...

AY laptopu bacagima dayiyorum hep bacagim agriyor simdi:26:

dayama o zaman

İnşallah hadi bakim olacak olacak gör bak Allah bagışlasın o zamann oy cocuklarıda pek severim amenin
kız korkmageçen gün oğlumun dişini çektirdim hiçte ağlamadı bağırmadı
şimdiki doktorla acıtmıo korkma 7 yaşındaki çocuk dayandığına göre sende dayanırsın bebeğimmm

inşallah bebeğim valla:18: sagol valla içimi rahatlattın

ray rayimmm nerelerdesin annem sen bak yine geriden geliyorsun heralde
gördüğüne yorumu bas annem takip etme zor oluyor

Kıyamam çok mu istiyorsun
Evet canim..

tivim hamile kalmak için bir sağlık probleminiz yok değil mi?
VAr..
dayama o zaman

İnşallah hadi bakim olacak olacak gör bak Allah bagışlasın o zamann oy cocuklarıda pek severim amenin

dayamisim bi kere gecmedi agri

Kristal INSALLAH hamilesindir canim...

:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

dayama o zaman

amin canım sağolasın dediğim gibi şimdiki doktorlar hiç acı hissetirmiyor
ben geçen sene bayağı bi tedaviden geçtim dayımın kızı dişçi hiç acı hissetmedim valla
akraba olunca özen göstermez zannettim ama yok :)
acımıooo

iki ters bi düz neymiş

Son sayfayı okuyorum sonra cvp yazana kadar 3 sayfa ilerlemiş oluyor ya 3 sayfa geriye gidiyorum canımm

Ray_Ray bu nik zor geldi ispanakli tortellini bildigin kiymali mantinin ispanaklisini dusun oyle canim...

AY laptopu bacagima dayiyorum hep bacagim agriyor simdi:26:

Sana hengisi kolaysa onu söyle canım :) Hımm ıspanağı çok severim denemek lazım bi ara

Kız biliyorum iğneyi hissetmiyorum bile ama yok tansiyon yerinde durmuyo bende :)

Buarada ilk kanal tedavimde değil 3 kere daha yaptırdım. Ben acıya da dayanlıklıyımdır hatta dişçim hep derdi sen çok rahat doğum yaparsın diye çünkü iğnesiz çürük dişime dolgu yaptırdığımı bilirim. Ama son zamanlarda huyum suyum değişti resmen ya

Evet canim..

VAr..

dayamisim bi kere gecmedi agri

Kristal INSALLAH hamilesindir canim...

hayırlısı canım nedense ümit yok :)
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin önce sana sonra bana
senin için çok dua ediorum hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…