- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.209
-
- Konu Sahibi BitterKuzucuk
gızam sen bana niye birda pas vermedinoldu mu şimdi
Acimaz ya bi dis agrisindan bu kadar korkuyorsan sen zamani gelince nasil dogum yapacan
o kim oluyo
canım ben denedim aman deyim uzak dur amanben döneseye kadar ne çektim saçlarım tüm yandı tüm aman geri dönme sansının olmadığını düşün
Tarif verde bizde yapalim
Acimaz ya bi dis agrisindan bu kadar korkuyorsan sen zamani gelince nasil dogum yapacan
Pas vermez olur muyum cınımmBen takip ve alıntı sorunluyum sanırım :26:
Hem beğenip hem alıntı yapıyım en sonda cvp yazarım diye düşünüyorum ama beğendikten sonra alıntılama yapmayı es geçiyorum :26:
Acemiyim ben daha
Çok korkuyom
Sarıya büyük ihtimal bi 5-6 yıl dönmem canım öyle düşünsek koyu renk devam edicem yine mi akmaz :18:
Kimi kandırıyorum ki durduramıcaksınız ne deseniz beni yapıcam bu cazgırlığı
Sensin ya ben en küçük çömez kalmıştım burda
BEn mercimek corbasiyla ispanakli tortellini makarna dusunuyorum
Kızlar biliyonuz mu bugun benim bir tane sağlam dişm çekilecek tel takılacak. tel 15 gün sonra takılacak dişlerim sağ tarafa kaymış durumda ön dişim güldüğümde gözükmüyor o derece kaydı ama ben diş çekiminden cok korkuyorum napacam ben:18::18::18::18: napacam yakaçsam mı valla o an doktoru bile döverim ben
tünaydınlar efendim nasılsınız bakalım
sabahladınız mı yoksa
Neyden korkuyosun?????
tünaydınlar efendim nasılsınız bakalım
sabahladınız mı yoksa
iyiyiz canım seni sormalı
hayılı cumalar bu arada
bu sefer ben mi çömez kaldım batsın bu kader
canım bak sakın yapma illa koyumu istiyorsun bitter çikolataya felan boyat siyahdan seneler geçsede kurtulamassn bak benim saçlarım belimdeydi ah ah gitti hepsibende kimseyi dinlemediydim
mercimek çorbası en sevdiğimm Ispanaklı tortellini nasıl bişi ki ben hiç denemedim benim eşim etçildi de sebzeyi ben kendime kadar yapardım
Geçmiş olsun canımm benim dişlerde çok sorunlu hatta şuan kanal tedavisi oluyorum en sonunda kökten çöüzm hepsini çektirip yerine
kaplama yaptırıcam o olucak :18:
Sen acısından mı korkuyosun yoksa iğneden mi?
yazmıştım yazmıştım okumuyonus ki
tünaydınlar merhaba:13::13:
yazmıştım yazmıştım okumuyonus ki
tünaydınlar merhaba:13::13:
hayırlı cumalar tatlım
ben de özel günümdeyim karın ağrımla meşgulüm
sende bendensin demek benim kocada etcil :))
bnde sebzeyi kendime kadar yaparım :))