- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.658
-
- Konu Sahibi BitterKuzucuk
Anlatabildiysem ne mutlu
Derkeeen ?
Uzun zamandır ilk defa gece yazdım yanlış hatırlıyo olmayasın
Ayrıca o nasıl bi uslup bi daha bi oku istersen ne yazdığını !
Anlatabildiysem ne mutlu
Derkeeen ?
Uzun zamandır ilk defa gece yazdım yanlış hatırlıyo olmayasın
Ayrıca o nasıl bi uslup bi daha bi oku istersen ne yazdığını !
Alıcam bir dut pekmezi zaten.
Ne olacak peki sence? Madem özel muhabbet de yapıyoz anlat artık
Neon harflerle yaz?
Tövbe ya şakalaşıyorum ama kızmıyorsun değil mi? Üzgünüm aslında
Benim huyum kavgada oldu mu dilimi tutamıyorum vurdukça vuruyorum ordan burdan derken çileden çıkartırım karşımdakini sabah da böyle oldu sonra işteyken aradı tatlıya bağlıyodu ben yine başladım bu kez çay bardağını falan fırlatmış evrakları masa sandalye müfettiş çekmiş tabi :26: Sonra bana paketledi işteGittiğimde çok komikti ama adam almış karşısına çocuk gibi bak oğlum benim de şöyle de böyle de
kusura bakmayasın, kötü bi niyetim yoktu inan.
karnım ağrıyo rgl ve birde gece oldu kafam kazan gibi ve yani şakayla karışık yazmak istemiştim aslında biraz kıtca türkçemle.
nede olsa geyik topiği yani.
kızma sende hemen canım, allah allah gece gece derdim ne senle......
tanımam etmem seni.
ben belki seni margarikotin diye bi nickle karıştırmış olabilirim......
tekrar kırdımsa kusura bakma, özür dilerim.
Akrep canım
Canim arkadasin kötü niyetle yazdigini dusunmuyorum,
ha böyle okuyunca banada tuhaf geldi ama o anlamda dememistir bence..
uykum yokki yoksa uyusam iyi olacak sabah erken kalkicam isler beni bekliyor ya kendime gelmem gerek artik..
cips kesmez beni ya makarna dusunuyorum
Bak aynen şöyle cümleye başlıcak eşim.
- Tamam olan oldu geçmişi hiç açmayalım. Ben hatamı biliyorum ama seninde hataların var.
Çok iyi anladım ben sana 1 adım gelsem sen bana 10 adım geliceksin ama ilk adımı benim atmam gerekiyor onuda biliyorum.
Çok özledim be
Bak ikimizde huzursuz ailelerde büyüdük. Ondan böyle olduk ama artık herşey çok güzel olucak sen yanımda ol yeter v.b
cümleler kurulucak. Ne kadar masum deme. Ama bu cümleleri o kadar çok duydum ki artık..
Hatta ses kaydı yapıyım yarın geldiğimde bakarım eksik var mı diye
Tatlım bize hep biriniz konuşuyorsa biriniz sussun dediler. Aslında mantıklı olan bu fakat ben eskiden yapardım şimdi yapamıyorum.
Ama sizin evliliğiniz çok yeni. Daha şimdiden bu duruma geldiyseniz ileride daha çok sıkıntı olabilir.
Buarada şakalaşalım zaten canım yoksa kafam dağılmıyor daha çok düşünüyorum. 20 günde 3 kilo vermişim. Burda bu şekilde espirili
konuşuyoruz ya sıkıntıya yoğunlaşmamı engelliyor
hımm tamam:)
ya susar, yada kükrer diyim o zaman eşin:)
öylemi
kıız alınmam normalde de öyle bi yazınca da birden snirlenir gibi oldum
Saman alevi gibidir sinirim geel geel
Nerelisin ki majzk iç geçirir hemn benm ağrılarımı
Bak aynen şöyle cümleye başlıcak eşim.
- Tamam olan oldu geçmişi hiç açmayalım. Ben hatamı biliyorum ama seninde hataların var.
Çok iyi anladım ben sana 1 adım gelsem sen bana 10 adım geliceksin ama ilk adımı benim atmam gerekiyor onuda biliyorum.
Çok özledim be
Bak ikimizde huzursuz ailelerde büyüdük. Ondan böyle olduk ama artık herşey çok güzel olucak sen yanımda ol yeter v.b
cümleler kurulucak. Ne kadar masum deme. Ama bu cümleleri o kadar çok duydum ki artık..
Hatta ses kaydı yapıyım yarın geldiğimde bakarım eksik var mı diye
Tatlım bize hep biriniz konuşuyorsa biriniz sussun dediler. Aslında mantıklı olan bu fakat ben eskiden yapardım şimdi yapamıyorum.
Ama sizin evliliğiniz çok yeni. Daha şimdiden bu duruma geldiyseniz ileride daha çok sıkıntı olabilir.
Buarada şakalaşalım zaten canım yoksa kafam dağılmıyor daha çok düşünüyorum. 20 günde 3 kilo vermişim. Burda bu şekilde espirili
konuşuyoruz ya sıkıntıya yoğunlaşmamı engelliyor
Alıcam bir dut pekmezi zaten.
Ne olacak peki sence? Madem özel muhabbet de yapıyoz anlat artık
Neon harflerle yaz?
Tövbe ya şakalaşıyorum ama kızmıyorsun değil mi? Üzgünüm aslında
Benim huyum kavgada oldu mu dilimi tutamıyorum vurdukça vuruyorum ordan burdan derken çileden çıkartırım karşımdakini sabah da böyle oldu sonra işteyken aradı tatlıya bağlıyodu ben yine başladım bu kez çay bardağını falan fırlatmış evrakları masa sandalye müfettiş çekmiş tabi :26: Sonra bana paketledi işteGittiğimde çok komikti ama adam almış karşısına çocuk gibi bak oğlum benim de şöyle de böyle de
çok sevindim gerçekten sulh olduğuna:)
haklısın sende
konya, sen?
mazjk yok evde şuan.
canım bu mesajını okuduğum kadarıyla eşin efendi bi insan, geçende dikkatimi çekmişti efendi olduğu bi mesajında.....
değerini bil canım eşinin.......
her erkek böyle efendi olmaz.
eeee her sefanın bir cefası olacak, mesela yeri gelcek sende kendini frenlemesini bilsen, öyle değilmi????
Nadir kükrer ama ben onu çileden çıkarmasını bilirimGenelde ketum ya ben bağırıp çağırıyorum dinliyo sakin cevap veriyo daha çok çileden çıkıyorum
Seninki de mi yoksa
Söyle bi cay olsa yanindada kahvaltilik ve hamur kizartmasi yufkada olabilir ... of off kim yapicak bunlari :26:
eşim dicek şimdi bu kadın nerde diye:))))
Söyle bi cay olsa yanindada kahvaltilik ve hamur kizartmasi yufkada olabilir ... of off kim yapicak bunlari :26:
yok benimki akrebin tam tersi olan boğa:)
seninkinin zıttı yani:)
yani genelde kükrer, nadir ketumdur:)
aman işte hepsi bi türlü.....
aynen:)))))
Kııız gece gece hamur kızartması falan göbüş yapar