Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

Canım bizi birbirimize bıraksalar bu raddeye gelmezdik. Eşim benim onu sevdiğimden daha çok seviyor beni. Bunu hep söyler söylemekten ziyade hissettir de. Eşimle tanıştığımızda ben 15 o 16 yaşındaydı. Birlikte büyüdük. Konuşmasına gerek yok gözlerinden anlarım o derece iyi tanıyorum. Ama son tartışmalarımızda eşim öyle cümleler kurdu ki ve onlar onun cümleleri değildi. Beni acıtan bunlar oldu. Ben çok çabuk insan silemem. Ama o insan gönlümden düştüyse bitmiştir. Aşkından kahrolsamda biter.

Hele ki insan kırmaktan çok korkarım. Ben bu kadar dikkat ederken karşımdakinden de aynı hassasiyeti beklerim. Ama olmuyor işte. Ben herkesi kendim gibi gördüğümden kaybettim ama meğer arkamdan ne dedikodular oluyormuşta haberim yokmuş.Ben kayınvalidemi Allah'a havale ettim. Bugün benim evimde olmayışının başlıca sebebi o.

Canım evliliğin ilk 1,5- 2 senesi otorite kurma çabasında sorunlarla geçiyor ve erkek kendini gösterme çabasına giriyor. Muhtemelen senin eşinde aynı duygular içinde. Biraz sabret henüz çok yeni evlisin ve birbirinizi çok seviyorsunuz. Ufak tefek şeyleri sorun etmemeye başla eminim eşinde bir süre sonra senin ona davrandığın gibi davranmaya başlayacaktır.

Buarada burayıda bdv'ye çevirdim resmen

15 aylık evliyim canım. Ama onun dışında 10 yıldır tanışıyoruz eşimle

Yapalım mı kız kolları sıvayıp

allah seniiiii:)))))))
tam bi yaysın hakkatenDD

Ama hakkını verelim kavganın da hası öyle oluyo
Çok sindiriyo mu ravvvvvr yapıp hehe :)

benimki hep kükrediğinden dolayı ketum kavgalar daha hoşuma gidiyo artık:)))))
aynen sindiriyo, yapısı olmasa ben bilirim ona yapacağımıda, yapırı yapacak bişey yok....
bazen bana bağırma diye bağırır, halbuki bağırdığım yoktur ortada:)))
eşimi çok seviyorum ama yanlış anlaşılmasın,
tencere kapak gidiyoz işte çok şükür:):123::123::123:

birde bir bebek olaydı:)
zamanı var daha bakalım.....
hayırlısı.

Söyle bi cay olsa yanindada kahvaltilik ve hamur kizartmasi yufkada olabilir ... of off kim yapicak bunlari :26:

Hamur kızartması dediğin bizim burda pişi diyolar o mu acaba? Lokmanın şekersizi gibi bişey yani :)Eğer oysa o ezine peyniriyle çok güzel olurdu be

Aynen bdv gibi muhabbet yaptık

Birbirimize bıraksalar derken kim karışıyor ki? Sanırım yine bir ailenin içe karışma durumu var bundan rahatsızsın sen. Eşin de seni savunmamış olacak ki dedikoduya varmış olaylar. Gönlünden geçen neyse o doğrudur eğer zaten birbirinize yazılmışsanız 20 sene de geçse olur o.

Bir otoriteye ne gerek var ki ya? Ben kendi kendimin otoritesiyem

Ben dünyanın en güzel otoritesiyem

Kafa gitti

Hamur kızartması dediğin bizim burda pişi diyolar o mu acaba? Lokmanın şekersizi gibi bişey yani :)Eğer oysa o ezine peyniriyle çok güzel olurdu be

Aynen o ama bu saatte onlar ugrasilmaz,
bizdede yufka ekmegi boyle katlayip kizartiyoruz citir citir ama ugrasamicam ac yaticam galiba

Evet hiç üşenmem gecenin vakti uyandırıp eşimi havuza mı girsek diyebiliriim enerji bol geliyo anacım
Kim sevmez ki ben de onu böyle seviyorum bir huyu farklı olsa o, o olmazdı benim olmazdı

Yok yok aman daha neme lazım benim gencim de

Ama Allah sana en hayırlı evlatları nasip etsin canım

Son düzenleme:

Yazık pekte geçti kaybettik güzelim kızı iyimi

Aynen tatlım ama karışmadan ziyade eşimin yanlış büyütülmesi. Kayınvalidem eşinin üzerinde kuramadığı otoriteyi

çocuğunda kurarak tatmin etmiş kendini. Benim eşim iyidir hoştur ama fikri yok diyeyim kısaca. 27 yaşında karakter çatışması yaşayan

biri. Ve ben tam tersiyim.

Buarada annesini tabi ki dinlicek saygılı olucak bunlar kesinlikle rahatsız olduğum konular değil. Ama bi insanın kendi fikirleride olması

lazım. Ben buna tahammül edemedim. Ayrıca kayınvalidem de dışarıdan tam bir iyilik meleğidir. Ben yeni yeni öğreniyorum o kadar

güzel saklamış ki kendini. Bazen diyorum ki keşke az vicdansız olsaymışım. Ama sonra söylediğime pişman oluyorum.

Vicdan ve merhamet insanı insan yapan değerler. O yüzden Allah'a havale ettim canım.

Aynen o ama bu saatte onlar ugrasilmaz,
bizdede yufka ekmegi boyle katlayip kizartiyoruz citir citir ama ugrasamicam ac yaticam galiba

Ayyyyyy Onuda biliyorum benim babamın memleketinde normal ekmek yenmez yufka yenir. Sabah onu kızartıp içine tereyağı ve

peynir koyacaksın yanında sıcacık çay

Ben bu topicde kaybettiğim 3 kiloyu fazlasıyla alırım gibi

Geç ergenlik diyosun
Sen doğru bildiğinden şaşma derim ille görürsün bunun acısının çıktığını, sana çektirenlerden

Hay Allah kahretmesin ya ekmek kızartıcam ya kahvaltıyı erken yaparım nolcak

Demekki 3-4 arası tren dolduruyo vagonları boş oluyo snin depo

Hay Allah kahretmesin ya ekmek kızartıcam ya kahvaltıyı erken yaparım nolcak

Bende kalkip kizartiyim mi nabiyim ya

bana bağlandın sende desene......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…