Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

hepimiz yasayalimmm :nazar::nazar::nazar:

gorunmez oluncada uye olarak gorunuyorsun sayi oluyor ama nickin gorunmuyor.. :KK76:

senin şuanki imzan çok hoşuma gitmişti geçen, kopyalamıştım, bugünde masaüstü yapmıştım:KK70:
senide tanımam ama......
çok narin bi insan çizmişler dimi oraya:)

senin şuanki imzan çok hoşuma gitmişti geçen, kopyalamıştım, bugünde masaüstü yapmıştım:KK70:
senide tanımam ama......
çok narin bi insan çizmişler dimi oraya:)

Olsun canim tapulu malim degil ya al tabi :KK53: Evet pek narin benim gibi bunalmis bayagi :KK52:

Ben iş bittikten sonra uyumaya gidersin diye düşünmüştüm de sende uyuyamayanlardansın demek ki :KK31:

Bende açımm cips yiyorum ama kesmiyo :KK55:

uykum yokki yoksa uyusam iyi olacak sabah erken kalkicam isler beni bekliyor ya kendime gelmem gerek artik..:KK25:

cips kesmez beni ya makarna dusunuyorum :KK56:

Heh iyi Allahıma şükürler olsun tek ben değilmişim :KK53:
Kan ilaçlarımı da bıraktım salak gibi doğaldan pekmeze yönelicem artık yükselmiyo anacım o kadar ay içiyorum sonra yine fırtt aşağıda :KK19:Sonra böyle totom donuyo :KK1:

Mutlaka haber ver ama bana gelişmeleri biz bugün fena kavga ettik ya :26:
İnsanı çileden çıkarıyorum bazen :KK53:

Kan ilacındansa sabahları uyandığında bi çay bardağı pekmez iç daha faydalı canım :KK34:

Haber veririm tatlım ben olacakları çok iyi biliyorumda eşim anlamak istemiyor. Yarın son bi kez konuşayım olmadı mektup mu yazsam acaba :KK53: Görsel olursa unutmaz en azından :KK53:

Size ne oldu canım:26:

Kan ilacındansa sabahları uyandığında bi çay bardağı pekmez iç daha faydalı canım :KK34:

Haber veririm tatlım ben olacakları çok iyi biliyorumda eşim anlamak istemiyor. Yarın son bi kez konuşayım olmadı mektup mu yazsam acaba :KK53: Görsel olursa unutmaz en azından :KK53:

Size ne oldu canım:26:

Alıcam bir dut pekmezi zaten.

Ne olacak peki sence? Madem özel muhabbet de yapıyoz anlat artık :KK53:
Neon harflerle yaz? :KK53:
Tövbe ya şakalaşıyorum ama kızmıyorsun değil mi? Üzgünüm aslında

Benim huyum kavgada oldu mu dilimi tutamıyorum vurdukça vuruyorum ordan burdan derken çileden çıkartırım karşımdakini sabah da böyle oldu sonra işteyken aradı tatlıya bağlıyodu ben yine başladım bu kez çay bardağını falan fırlatmış evrakları masa sandalye müfettiş çekmiş tabi :26: Sonra bana paketledi işte :KK14: Gittiğimde çok komikti ama adam almış karşısına çocuk gibi bak oğlum benim de şöyle de böyle de :KK60:

Alıcam bir dut pekmezi zaten.

Ne olacak peki sence? Madem özel muhabbet de yapıyoz anlat artık :KK53:
Neon harflerle yaz? :KK53:
Tövbe ya şakalaşıyorum ama kızmıyorsun değil mi? Üzgünüm aslında

Benim huyum kavgada oldu mu dilimi tutamıyorum vurdukça vuruyorum ordan burdan derken çileden çıkartırım karşımdakini sabah da böyle oldu sonra işteyken aradı tatlıya bağlıyodu ben yine başladım bu kez çay bardağını falan fırlatmış evrakları masa sandalye müfettiş çekmiş tabi :26: Sonra bana paketledi işte :KK14: Gittiğimde çok komikti ama adam almış karşısına çocuk gibi bak oğlum benim de şöyle de böyle de :KK60:

eşinin burcu ne?

X