Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

Bende hiç açtırmadım saçımı. Kendi saç rengim de çok koyu değil zaten o yüzden direk boya yapılıyo

ama senin normal dip boya deme 30 olan ben röfleye 150 veriyorum çünkü.

Ayrıca parası yada dükkanın görüntüsü önemli değil tatlım ya güzel yapsın yıpratmasın giderim yani :KK6:

Yok canım komple 30a boyuyo ya bu kızcağızın dükkanı biraz kenar köşe bir yerde kalmış bir de bilirsin Limontepe taraflarını ama bana da bir ablamız tavsiye etmişti bakıyodum pırıl pırıldı saçları 150 vermezsin röfleye o kadar tutmaz hiç mi hiçç sanmıyorum ben gidince bir sorayım ben de mavi siyah boyamak istiyorum :KK1: durdurulamıyorum :KK52:

Bıyırrrr :KK53: İlk taşlamada arkana alacaksın beni :KK53:

Bak ondan işte ilkinde ben de biraz fazla kaçırmıştım ama şu an tam ayarında çeyrek bile koyabilirsin yani şampuan şampuanlık dozunu kaybetmesin yine hafif katı olsun olmadı çalkalayıp yap yoksa üstte yağ brikceği için onlar geliyo dolayısıyla yağla yıkanmış oluyosun :KK53: Koyurenk saçın da kötü yanı yağlı hali çabuk belli oluyo :KK19:

Arkandayım tabi ki canım için rahat olsunn :128:

Dediğinde haklısın canım benim elim hep böle bol işte ayarı kaçırıyorum :)

Aktara gittiğimde alıyım da yine başlıyım kullanmaya :KK34:

Aynen canım bide benim saçlarım düz ve ince telli o yüzden daha çabuk yağlanıyor

En sonunda 3 numaraya vurdurucam kökten çözüm olucak :KK53:

Arkandayım tabi ki canım için rahat olsunn :128:

Dediğinde haklısın canım benim elim hep böle bol işte ayarı kaçırıyorum :)

Aktara gittiğimde alıyım da yine başlıyım kullanmaya :KK34:

Aynen canım bide benim saçlarım düz ve ince telli o yüzden daha çabuk yağlanıyor

En sonunda 3 numaraya vurdurucam kökten çözüm olucak :KK53:

Kazıyalım mı Britney gibi :KK23: O boşanınca öyle yapmıştı :KK1:

Yok canım komple 30a boyuyo ya bu kızcağızın dükkanı biraz kenar köşe bir yerde kalmış bir de bilirsin Limontepe taraflarını ama bana da bir ablamız tavsiye etmişti bakıyodum pırıl pırıldı saçları 150 vermezsin röfleye o kadar tutmaz hiç mi hiçç sanmıyorum ben gidince bir sorayım ben de mavi siyah boyamak istiyorum :KK1: durdurulamıyorum :KK52:

Kız hepten kel kalmıyım ben :KK53:

Şaka bi yana sor bakalım battı balık yan gider olmadı bide orayı denerim :KK1:

Mavi-siyah çok hoş oluyor ablam çok uzun süre kullandı o rengi ama saçı çok yıpratıyor söyliyim.

Kız hepten kel kalmıyım ben :KK53:

Şaka bi yana sor bakalım battı balık yan gider olmadı bide orayı denerim :KK1:

Mavi-siyah çok hoş oluyor ablam çok uzun süre kullandı o rengi ama saçı çok yıpratıyor söyliyim.

Sorucam gider gitmez de haber ederim sana bir iki haftaya gidicem :KK14:

Nasıl yıpratıyor? Aksine koyu renk saç iyidir derler yıpratmaz derler :18:

:KK52: Kuaförden sonrada Manisa'ya bırakırsınız artık beni :KK53::KK53:

Sen iste Bakırköye bile bırakırım :KK52:

Bu arada ribbons ben çok üşüyorum ya öyle böyle değil battaniye aldım üstüme ayaklarım buz gibi hala niye ki acep :18:
Sürekli de uyukluyorum anemi mi acaba yine
Ben daha önce ciddi yaşadım bunu da tırsıyorum ya :18:

Son düzenleme:
Niye ki yaa biraz daha biraz daha :KK53:

iyi hadi bakalım:))
benimde uykum kaçtı.....
ama yatcam artık, birazda koyun sayayım:KK70:

Bu arada ribbons ben çok üşüyorum ya öyle böyle değil battaniye aldım üstüme ayaklarım buz gibi hala niye ki acep :18:
Sürekli de uyukluyorum anemi mi acaba yine tırsıyorum ya :18:

sinirselde olur el ayak soğuması, ayağına yün yada kalın bi çorap giy mutlaka faydası olur.
anemi olsa halsizlikte olur heralde dimi......

Artık dökülebilirsin özelden de dökülebilirsin :KK31:

Yarın son bi görüşme yapayım ondan sonra dökülürüm tatlım :KK6: Zaten en son konuştuğumuzdan beri aynıyız bi gelişme yok :)

Sürekli de uyukluyorum anemi mi acaba yine tırsıyorum ya :18:

Şu son 3 gündür geceleri baya serin oluyor vallahi bende çorapla oturuyorum. Üşüme haricinde çabuk yoruluyomusun canım

o da kansızlık belirtisidir.

Bide uyku düzenide çok önemli ama biz çok önem vermiyoruz.

Biz çok yaşamayız gibi :KK53:

Son düzenleme:
iyi hadi bakalım:))
benimde uykum kaçtı.....
ama yatcam artık, birazda koyun sayayım:KK70:

sinirselde olur el ayak soğuması, ayağına yün yada kalın bi çorap giy mutlaka faydası olur.
anemi olsa halsizlikte olur heralde dimi......

Beraber sayalım :KK12:

El ayak da değil komple bu var zaten halsizlik ondan uyukluyorum gerçi uyumadığım için de olabilir o :KK1:

Yarın son bi görüşme yapayım ondan sonra dökülürüm tatlım :KK6: Zaten en son konuştuğumuzdan beri aynıyız bi gelişme yok :)

Şu son 3 gündür geceleri baya serin oluyor vallahi bende çorapla oturuyorum. Üşüme haricinde çabuk yoruluyomusun canım

o da kansızlık belirtisidir.

Bide uyku düzenide çok önemli ama diz çok önem vermiyoruz.

Biz çok yaşamayız gibi :KK53:

Heh iyi Allahıma şükürler olsun tek ben değilmişim :KK53:
Kan ilaçlarımı da bıraktım salak gibi doğaldan pekmeze yönelicem artık yükselmiyo anacım o kadar ay içiyorum sonra yine fırtt aşağıda :KK19:Sonra böyle totom donuyo :KK1:

Mutlaka haber ver ama bana gelişmeleri biz bugün fena kavga ettik ya :26:
İnsanı çileden çıkarıyorum bazen :KK53:

X