Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

evet canım blair ıyıdı havalı geldi aslında tamda benım tarzımdı ama nebilim kafam karışık olunca hıncımı avatarlardan alıyorum :KK53::KK53:

hem renkli olsun hemde masum hemde bıraz çekici ama abartısız aynı zamanda dıkkat çeksin :KK52::KK52::KK52:bulamamki böle bişi :KK12::KK12:

Sen yine iyisin :)

Ben saçlardan çıkarıyorum hırsımı kafamda saç kalmadı canım :KK6:

evet canım blair ıyıdı havalı geldi aslında tamda benım tarzımdı ama nebilim kafam karışık olunca hıncımı avatarlardan alıyorum :KK53::KK53:

hem renkli olsun hemde masum hemde bıraz çekici ama abartısız aynı zamanda dıkkat çeksin :KK52::KK52::KK52:bulamamki böle bişi :KK12::KK12:

Tuzlu olsun ama çok ta olmasın tatlı olsun da ekşi olmasın acı olsun :KK52:

Ben de şuh bir şeyler arıyorum :KK23: Böyle hareketli neyin :KK23:

$0000a44.gif
Tuzlu olsun ama çok ta olmasın tatlı olsun da ekşi olmasın acı olsun :KK52:

Ben de şuh bir şeyler arıyorum :KK23: Böyle hareketli neyin :KK23:

nasıl canım baya şuh demi :KK9::KK9::KK9:http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...kadin-avatarlari-hareketli-kk-uygun-4.htmlbak burda bı suru var

Dertleşiriz tabi tatlımm :KK16:

Eskiden sarıydı sonra kendi rengime döndüm şimdi yine sarı ama stressden sanırım buaralar inanlımaz dökülüyor saçlarım

yakında kel kalıcam bu gidişle :KK14::KK14:

saç kremınden olabılır bıde şampuanınıda değiştirsen ben değiştirdim bıraz işe yaradı

Dertleşiriz tabi tatlımm :KK16:

Eskiden sarıydı sonra kendi rengime döndüm şimdi yine sarı ama stressden sanırım buaralar inanlımaz dökülüyor saçlarım

yakında kel kalıcam bu gidişle :KK14::KK14:

Canım benim kesinlikle sıkıntıdan, kolay değil yaşadığın süreç. Ben de kahverengi halime döndüm, ne zaman bir omza ihtiyacın olursa burdayım sen hiç üzülme ya beraber atlatırız :KK19:

saç kremınden olabılır bıde şampuanınıda değiştirsen ben değiştirdim bıraz işe yaradı

Geçen ay ablam doğum yaptı. Evin yolunu unuttum :KK1: Orda başka şampuan burda başka şampuan bide stres eklendi

en önemliside beslenmekmiş ama ben genelde tek öğün yerim onunda etkisi var sanırım.

Saç bakımı için burda bi kaç püf noktası okudum ama bi türlü fırsat bulupta gidemedim aktara

Biraz daha bu şekilde dökülmeye devam ederse ciddi ciddi kel kalıcam :KK14:

X