- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.649
-
- Konu Sahibi BitterKuzucuk
Eki Görüntüle 795127 Eki Görüntüle 795128 Eki Görüntüle 795129 Eki Görüntüle 795130 Eki Görüntüle 795131 Eki Görüntüle 795132 Eki Görüntüle 795133 Eki Görüntüle 795134 Eki Görüntüle 795135
Gece ilerledi zapıklaştımAlın size şuh avatarlar
Eki Görüntüle 795127 Eki Görüntüle 795128 Eki Görüntüle 795129 Eki Görüntüle 795130 Eki Görüntüle 795131 Eki Görüntüle 795132 Eki Görüntüle 795133 Eki Görüntüle 795134 Eki Görüntüle 795135
Gece ilerledi zapıklaştımAlın size şuh avatarlar
cartıyerli olandan koyayım bdvye sokmazlar
Oyum küvetin içindekinden yana
Geçen ay ablam doğum yaptı. Evin yolunu unuttumOrda başka şampuan burda başka şampuan bide stres eklendi
en önemliside beslenmekmiş ama ben genelde tek öğün yerim onunda etkisi var sanırım.
Saç bakımı için burda bi kaç püf noktası okudum ama bi türlü fırsat bulupta gidemedim aktara
Biraz daha bu şekilde dökülmeye devam ederse ciddi ciddi kel kalıcam
Geçen öpüçen çiftime laf yaptı biri gıl oldumO cartiyerlileri kullanmak çok istiyorum ne dersiniz olur mu?
Cartiyerler nasıl ama
Canım benim kesinlikle sıkıntıdan, kolay değil yaşadığın süreç. Ben de kahverengi halime döndüm, ne zaman bir omza ihtiyacın olursa burdayım sen hiç üzülme ya beraber atlatırız
aman herkesın her konuda fıkrı var zaten boşver canım istıyorsan koy
Geçen ay ablam doğum yaptı. Evin yolunu unuttumOrda başka şampuan burda başka şampuan bide stres eklendi
en önemliside beslenmekmiş ama ben genelde tek öğün yerim onunda etkisi var sanırım.
Saç bakımı için burda bi kaç püf noktası okudum ama bi türlü fırsat bulupta gidemedim aktara
Biraz daha bu şekilde dökülmeye devam ederse ciddi ciddi kel kalıcam
Teşekkür ederim canımm
Profil fotoğrafındaki sen değilmisin? Ne zamandır sorucam unutuyorum da :)
Ben onu sen sandımm
Kahverengi yakışır sana canım açık tenlisin güle güle kullan
Kalmazsın kuzucum mevsim değişiminden de oluyor ben de çok döküyorum bu aralar
Çam terabentini tavsiye edebilirim sana
Yaa malesef gitti o sapsarı saçlar işte kahveli foto koyarım koydum aslında da konuda kaldı
Kendi irademle olmadı
Sen ne renk yaptın benden sarıydın sen
Her mevsim geçisinde dökülür ama bu sefer çok fazla. Daha önceden hiç bu kadar çok döküldüğünü hatırlamıyorum
Çam terebentini kullandım bi ara ama benim saçlarımı aynı gün içerisinde yağlandırıyor.
Ben normalde günde 2 kere, kışın bile hergün duş alırım
Yani o görüntüye tahammül edemediğim için bıraktım çam terebentinini :26:
İşte en son sarıydım hala sarıyım ama en son farklı bi kuaföre deneme amaçlı boyattım sanırım bitkisel boya kullanmıyordu
o boyadan sonra saçlar iyice kendinden geçti :26:
Geçen öpüçen çiftime laf yaptı biri gıl oldumO cartiyerlileri kullanmak çok istiyorum ne dersiniz olur mu?
Cartiyerler nasıl ama
benımde çok dökülüyor bende çok streslıyım zaten 17 yaşında perma yaptırmamadan dolayı baya bı yandı sonrada 1kez boyayla yandı şımdedıde saçımda tamm 4 kat boya var o saç dökülmicekte kım dökülcek panten kullanıyordum gıttım watsınsdan aldım argan yağlı bakalım ne olucak dökulme azladı bazıları az yıka dıyor ama ben 2 gun yakamasam saçım daha çok dökülüyor bu yaşta kel kalamyı hiç istemıyorum
Direkt saçına sürmüyorsun değil mi terabentini? Ben şampuanın içine koydum ya o kadar hızlı geliyo ki diplerim gerçekten çok uzadı totoya doğru gidiyo saçlar
Ben kuaförümden geçmem valla kız çok yetenekli kalkıp ta Limontepeye gidiyorum onun için
Kırmızı sıyrılmış eteğin olduğu jartiyer süper görünüyor
Argan yağı has argan yağıysa çok iyi geliyor saça. Kuaförüm bi sefer kullanmıştı hemde çok çok az sürdü ama saçlarımdaki farkı hemen hissettim. Birde eczaneden bemix ampül ve e vitamini alıp şampuana ekleyip kullanmak gerekiyormuş. Bende yapıcam umarım işe yarar.
Bende senin gibi çok sık yıkıyorum ama dedikleri doğru az yıkamak lazım saçın kendi yağınada ihtiyacı varmış ama ben dayanamıyorum ki :)
Maşallah canımmBuarada aynen tatlım şampuana ekledim ama sanırım çok koyuyorum ben ondan mı çabul yağlanıyodu acaba :26:
Bitkisel boya mı kullanıyor? Bide röfleyi nası yapıyo ki acaba :26:
Bende mi oraya gitsem ne yapsam
Dimi benim de gözüm onda da şimdi biri çıkıp aman da evlenmiş de cartiyer koymuş der diye şeyapmıyorum ya da baldır bacak der diyeüff iki dakkada toplumcu oldum Ben şişenin 3te biri gibi döküyorum sen? :26:
Kuzum isteyen istediğini söylesin engel olamıyosun ki zaten.
Sen hangisini beğensiysen onu koy kim ne derse de desin
Ben yarısını koyuyordum hatta şampuan su gibi oluyordu
Sormadım ama sorabilirimsenin için? Benim saçlara zarar gelmedi çünkü birden açtırmadım ben belki anlatmışımdır gittim az az açtırdım sürekli pek yıpranmadı, röflesini de sorarım. Dükkan öyle şık falan değil küçük bir yer görünce şaşırabilirsin ama kız çok tatlı ve eli çok maharetli ya üstelik 30 liraya boyuyor benim açı tabi uzayınca 40a falan çıkartabilirBen üşenmeden kalkıp gidiyorum