Bitter ve Tweety ile Muhabbet :)

Son düzenleme:
Canım ben çabuk sıkılıyorum avatarı seviyorum değiştiremiyorum :KK53:İmzaya sardım kafayı diğerini denedim baktım büyük oldu yenisini arıyordum:KK60:Tamam bakayım:KK9:

canım sana masum avatarlar yakışıyor bu kadın çok şuh bu aralar bende bozdum avatarla arada bı geliyo hala bulamadım içime sınen bı resim :26:

katieecim kapat kapat imzaları ben açtım bir fena oldum her şey büyüdü kocaman oldu alışmamışım :KK53::KK53: :KK53:

Bu arada eski avatarın çok tatlıydı ki onu neden değiştirdin blair vardı çok şekerdi :KK31:

Ben de taktım avatara oynayıp duruyorum güzel hareketli bir resim de bulamadım :KK19:

katieecim kapat kapat imzaları ben açtım bir fena oldum her şey büyüdü kocaman oldu alışmamışım :KK53::KK53: :KK53:

Bu arada eski avatarın çok tatlıydı ki onu neden değiştirdin blair vardı çok şekerdi :KK31:

Ben de taktım avatara oynayıp duruyorum güzel hareketli bir resim de bulamadım :KK19:

evet canım blair ıyıdı havalı geldi aslında tamda benım tarzımdı ama nebilim kafam karışık olunca hıncımı avatarlardan alıyorum :KK53::KK53:

hem renkli olsun hemde masum hemde bıraz çekici ama abartısız aynı zamanda dıkkat çeksin :KK52::KK52::KK52:bulamamki böle bişi :KK12::KK12:

X