Bitsin artk bu çile :((

mafas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
154
58
33
Merhaba kızlar öncelikle iyi ki varsınız derdimi anlayan kimse yok biri akıl versin istiyorum ama çevremde öyle biri yok bunaldım artık 10 aylık evliyim ve 5 aylık hamileyim.ailemden uzak bi şehirde evliyim.severek evlendim kendim istedim ama hiç mutlu değilim.hamileliğimin ilk ayları sıkıntılı geçti kV e taşındık bu yüzden.ben iyi olunca evimize döneriz sanmıştım ama öyle olmadı.Kv evinde yalnız kalıyordu kp vefat etmiş.eltimler hep Kv de yer içer yatmaya gider.eşim annem yalnız diyo eve gitmiyor tartıştık ama bi sonuç çıkmadı alışmaya çalışıyorum burda yaşamaya ama sıkıldım eltimin 4 yaşında bi oğlu var aşırı yaramaz ve şımarık bana huzur vermiyor sürekli vuruyor karnıma vuruyor. Şimdiden çocuğuma da bana da düşman.çocuğum olmadan çocuktan soğudum.burda kalmak ve onu çekmek istemiyorum artık.yanlarında durdukça nefret etmeye başladım hepsinden.eşimle konuşuyorum sen haklısın biz kötüyüz diyo bir de bana.destek bile olmuyor kafayı yicem.bide çocuk yaptım böyle anlayışsız beni sahiplenmeyen bi adamdan

çekememm bile bilee-diye şarkının devamını getiresim geldi
Eşinize ben gidiyorum sen kal diyin,alla alla paşaya bakın bide gelmek istemiyomuş
Hamile hamile bide milleti mi çekeceksiniz

Kendi evimize geçelim annede bizimle gelsin de. Zaten kayınvaliden gelse bile, bir süre sonra evini özler gider. Biraz naz yap, yuvamızı özledim falan de erkekler çocuk gibidir çabuk kanarlar

İyide sen niye evini bırakıp kv ye taşındınki.yani yüzde doksan böyle sonuçlanacağı belliyken ne diye bile bile onun yanında yaşamaya başladın.şimdi tabiki eşin ikna olmaz,demekki yaşanıyormuş diye düşünüyor artık.hatalısın.erkek milletine koz vermeyeceksin

Kendi evinize gidin kv.niz gelsin madem yalnız.
Öyle daha rahat edersiniz.
Bazı erkekler çok zalim.. Evliliğin anlamını bilmeden evleniyorlar.

Allah sabirbversin size biraz israrci olun kararli olun gidin evinize oturun gelir eeninde sonunda ..

Eşinin isteği olmuş niye gitsin ki evine. Ayrıca kv yalnız değilmiş eltin hep onlardaymş eşin bunu bahane ediyor. Şimdi gittin gittin yoksa zor

çok zor bir durum.eşine eve bi gidip bakalım.biraz temizlik yapayım falan bahanesiyle seni eve götürmesini sağla.akşam annene geri geliriz falan de.akşam olunca ay çok yorgunum bu gece burada kalalım.Sabah gideriz de ve Sabah gerçekten git.aradan biraz zaman geçince yine aynı bahaneyle eve git.senınle yalnız kalmayı özlemişim evimi özlemişim falan öyle şekilde yavaş yavaş tekrar kendi evine yerleş.bu iş biranda olacak gibi değil.inat eder diretirsen iş kavgaya döner

Benim eşimde hafta sonu gittiğimizde kalalım diye zorlar 2kere kaldım pişman oldum .hala der bekar sanıyorlar özlüyorlar alışıyorlar sonra olan bize oluyr.bn bunaldım çocuğa zarar gelicek sorumlusu sensin de eşine sen eşyanı al evine git bn olsam öyle yaparım valla .kalsın anasıyla evlenmesinlr ya tek evlat onlr sanki bizim annemiz yok sanki

Ay çok fenasın .:) yanlş anlama .ben öyle şeyler düşünüp yapamıyrm yapsam ah keşke dobraca dürüst davranıyorm kızsam zorlaşırım yorumumdan da gördüğün gibi .kurnazlığa çalışmıyor kafam

inatlaşarak olacak gibi görünmüyor. kocanın huyuna git bence. başbaşa falan kalmak istediğini söyle ara ara .

Bazı kadınlarda daha bu adamları çözemeden ondan çocuk yapıyor sonra böyle şeyler oluyor.. Ne acı..

Tepki toplayabilir ama ben farklı bakıyorum bu duruma. Evet evliliklerde zaman olmalı çocuk için ama çocuk olmuşsa ve evlilik kötü gidiyorsa sizin elinizdeki en güzel mucize o kalıyor. Hayat arkadaşı yoldaşı oluyor size.
Bir daha evlenmek zorunda kalmadan çalışıp hayatı beraber geçireceğiz bir mucize aslında bebekler.
Ayrılık o bebeği etkilemeyecek şekilde yaşanabilir. İki taraf olgunluk gösterir ve ya tek taraf daha fazla fedakarlık gösterir. Pedagoglar aracılığıyla hasarsız büyütülebilir.

Bu yüzden " neden bebek " diyemeyenlerdenim.

Özellikle o küçük velete kizdim nasıl sana vurur ya karnına elini tut sert çıkış kendine vurdurma arkadaşım annesine KV kız gerekirse kendini acaba ne derler diye ezdirme ayrı evin Barkın var git evine gelmezse kocan kendi bilir evi terketmiş sayılır dava konusu olsa bu suç yani bu ne

Reactions: anu
Evine dön ve kocanı bekle. . . Çocuğa birşey diyemezsiniz karnınızla top gibi oynuyor. Belli ki Laftan anlamıyor. Orda kalıp bebeğinizi ezdirmeyin. Bence gebeliğinde etkisiyle bunalmış olabilirsiniz. Durumunuz çaresiz bir durum olmadığı halde çok çaresizmiş gibi, problem gözünüzde büyümüş. Aileniz yoksada birisinden yardım alın. Şükredin gidebileceğiniz bir eviniz var.

Evlilik oturmadan eşler biribirini tanımadan neden çocuk yaparlar bilmiyorum.Bu çok büyük bir risk aslında.Eşiniz laftan anlayacak biri gibi durmuyor.Umarım kısa süre içerisinde çözüme ulaşırsınız.Allah yardımcınız olsun...

Restini çek bence canım. Çocuğa tahammül edemediğini, o evde yaşamak istemediğini söyle. Gidemeyiz derse, öadem annenle yaşamaya bu kadar hevesliydin evlenmeseydin benimle, ben bu şekilde rahat edemiyorum, doğru dürüst bir özel hayatımız yok, derhal eve dönmezsek boşanma davası açacağım, nasılsa ailem arkamda, sen beni sahipsiz mi sandın de. Hatta ciddi olduğunu düşünmesi için de pılını pırtını topla bir güzel. Git annenlerde kal. Ailene de bir şey söyleme. Eşin zaten hamile halinle sana itiraz edemez. Etmese de sen annenlerde uzun süre kalınca ciddi zanneder, korkar. Evet derse de hemen de. Seni kandırmasına izin verme yani. Öfkeli ve kararlı görünürsen hayır diyemez. Sen böyle ses etmeyip alttan aldıkça o da canına minnet bilip annesine hizmetçi edecek seni. Ben olsam ciddi ciddi boşanırım yalnız sana söyleyeyim. Kaynananın evinde yaşanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…