Ay çok fenasın .:) yanlş anlama .ben öyle şeyler düşünüp yapamıyrm yapsam ah keşke dobraca dürüst davranıyorm kızsam zorlaşırım yorumumdan da gördüğün gibi .kurnazlığa çalışmıyor kafamçok zor bir durum.eşine eve bi gidip bakalım.biraz temizlik yapayım falan bahanesiyle seni eve götürmesini sağla.akşam annene geri geliriz falan de.akşam olunca ay çok yorgunum bu gece burada kalalım.Sabah gideriz de ve Sabah gerçekten git.aradan biraz zaman geçince yine aynı bahaneyle eve git.senınle yalnız kalmayı özlemişim evimi özlemişim falan öyle şekilde yavaş yavaş tekrar kendi evine yerleş.bu iş biranda olacak gibi değil.inat eder diretirsen iş kavgaya döner
Kendi evinize gidin kv.niz gelsin madem yalnız.
Öyle daha rahat edersiniz.
Bazı erkekler çok zalim.. Evliliğin anlamını bilmeden evleniyorlar.
Bazı kadınlarda daha bu adamları çözemeden ondan çocuk yapıyor sonra böyle şeyler oluyor.. Ne acı..
Restini çek bence canım. Çocuğa tahammül edemediğini, o evde yaşamak istemediğini söyle. Gidemeyiz derse, öadem annenle yaşamaya bu kadar hevesliydin evlenmeseydin benimle, ben bu şekilde rahat edemiyorum, doğru dürüst bir özel hayatımız yok, derhal eve dönmezsek boşanma davası açacağım, nasılsa ailem arkamda, sen beni sahipsiz mi sandın de. Hatta ciddi olduğunu düşünmesi için de pılını pırtını topla bir güzel. Git annenlerde kal. Ailene de bir şey söyleme. Eşin zaten hamile halinle sana itiraz edemez. Etmese de sen annenlerde uzun süre kalınca ciddi zanneder, korkar. Evet derse de hemen de. Seni kandırmasına izin verme yani. Öfkeli ve kararlı görünürsen hayır diyemez. Sen böyle ses etmeyip alttan aldıkça o da canına minnet bilip annesine hizmetçi edecek seni. Ben olsam ciddi ciddi boşanırım yalnız sana söyleyeyim. Kaynananın evinde yaşanmaz.Merhaba kızlar öncelikle iyi ki varsınız derdimi anlayan kimse yok biri akıl versin istiyorum ama çevremde öyle biri yok bunaldım artık10 aylık evliyim ve 5 aylık hamileyim.ailemden uzak bi şehirde evliyim.severek evlendim kendim istedim ama hiç mutlu değilim.hamileliğimin ilk ayları sıkıntılı geçti kV e taşındık bu yüzden.ben iyi olunca evimize döneriz sanmıştım ama öyle olmadı.Kv evinde yalnız kalıyordu kp vefat etmiş.eltimler hep Kv de yer içer yatmaya gider.eşim annem yalnız diyo eve gitmiyor tartıştık ama bi sonuç çıkmadı alışmaya çalışıyorum burda yaşamaya ama sıkıldım eltimin 4 yaşında bi oğlu var aşırı yaramaz ve şımarık bana huzur vermiyor sürekli vuruyor karnıma vuruyor. Şimdiden çocuğuma da bana da düşman.çocuğum olmadan çocuktan soğudum.burda kalmak ve onu çekmek istemiyorum artık.yanlarında durdukça nefret etmeye başladım hepsinden.eşimle konuşuyorum sen haklısın biz kötüyüz diyo bir de bana.destek bile olmuyor kafayı yicem.bide çocuk yaptım böyle anlayışsız beni sahiplenmeyen bi adamdan