Bitsin artk bu çile :((

bir arkadaş önermiş yukarıda
kv ni de al kendi evine geç
"anne çok bunaldım evimi özledim biraz da bizde kalalım" de
baktın olmuyorsa aileni ara yardım iste
onlar seni verirken ayrı ev olarak verdiler hizmetçisi misin onların

ayrıca çocuk karnına vuruyormuş bunu bile bahane edebilirsin
eltin neden orda yiyip içiyor anlamadım sana yardımı dokunuyor mu?

Bura da senin evin diyorlar.kaynanamla hiç tartışmaya girmedim o kadar lafı seviyor ki uğraşmak istemedim ama sabrımı sınıyorlar
iki oğlu var kv nin ikiside ben annemi bırakmam diyo o yüzden onlar da geliyor.onlar evlendik lerinden beri öyleymiş zaten.eltim sessiz sakin durur tam bi sinsi.ama sessiz diye hep karşıma çıkarıyorlar o iyi ben hep kötü.onun gibi olsam pek mutlu olacaklar

Bura da senin evin diyorlar.kaynanamla hiç tartışmaya girmedim o kadar lafı seviyor ki uğraşmak istemedim ama sabrımı sınıyorlar
iki oğlu var kv nin ikiside ben annemi bırakmam diyo o yüzden onlar da geliyor.onlar evlendik lerinden beri öyleymiş zaten.eltim sessiz sakin durur tam bi sinsi.ama sessiz diye hep karşıma çıkarıyorlar o iyi ben hep kötü.onun gibi olsam pek mutlu olacaklar
bu anlattıkların benım yaşamıma cok benzıyor
lütfen cıkın gıdın evınıze esyalarımı kesınlıkle sattırmam deyın
evınıze gıtmek suc ayıp degıl dedıgım gıbı kendı evınıze gıdıyorsunuz esınızı terk etmıyorsunuz
su 'burası da senın evın' lafına gıcık oluyor bana da bole derlerdı
bır dedı ıkı dedı en sonunda patladım bende ' otuz senedır oturdugun küflenmiş evin nerden benim oluyormuş ' dedım sesını cıkaramadı
cok buyuk tehlıkedesınız kacın gıdın cocuk dogmadan
cocuk da dogarsa sız yattıgınız yerden tasırlar evınızı
cocuk da var bence esınız bırakamaz sızı gerekırse kımsesız evde dogururum deyın kararlı olun

allah belasını versın bu yapıskan kaynanaların
sızın annenız yok mu sız nasıl bıraktınız ?

annemı bırakamam ne demek ya evlenmmeseydı o zaman
valla benım de basıma geldı ben de hamıleydım o kadar bunaltıcı duruma geldım kı
kararlıydım ben o evden esım olsa da olmasa da cıkacaktım
ama esım en sonunda bırakamadı benı kararlı olunca

sız de kararlı olun bugun gıdın o evden
sonucları yaızın buraya merak edıyorum
lutfen alın esyalarınzı bugun gıdın o evden esınızı de arayın ama tatlı dılle hayatım ben evımıze geldım
senın ıcın yemekler yaptım senı evımızde beklıyorum deyın

X