Bitsin artk bu çile :((

O çocuğun annesiyle babannesinin alnını karışlarımm karnıma vuracak ben hamileyken olaya geell... Yerinde olsan direkt ilk vurmaya kalktığında olay çıkartırım gecerim evime bu ne be??? Sinir bozucu. İğrenç bir durum.

"Sen haklisin biz kotuyuz" esinizde benlik bilinci olusmamis hala anne abi yenge yegen cekirdek aile saniyor. Su an cantanizi toplayip gitmenize ne engel? Kim ne diyebilir? Kendi evine giden birini hangi gerekceyle suclayabilirler?

Şuraya bak ya kadın kendi evine bin taklayla gitmek zorunda kalıyo.al anahtarı git evine kararlılığını görünce gelir. Annesini bahane ediyosa annende gelsin de

Hepiniz o kadar çok haklısınız ki.ben taviz verdikçe tepeme çıktılar.düşük tehlikem vardı korktum bişey olacak diye kabul ettim Kv gelmeyi ama bunu fırsat bildi oğlunu doldurdu masrafın az olur borcunu ödersin diye ve sonuç bu.evimizdeyken böyle değildi bilemedim bu kadar değişeceğini bide kistim vardı doktorlar hamile kalmaya çalış olmayabilir çocuğun dedi aptallık ettim işte.Nasıl davranacağımı bilmiyorum gerçekten bu sabah da Kv ben uyuduğum halde süpürge çalıştırdı sinirden delirdim lanet olsun ki pasif biriyim çıkıp iki laf etmeyi çok istedim ama yapamadım ve ben sustukça daha kötü olacak sanırım :KK43:

kendi evinize çıkma konusunda ısrar et ve gerekirse boşanmayla tehdit et..

diğeride çocuk ama gelecek benim karnıma vuracak tutarım onun ellerinde bana bak bir daha karnıma vurursan bende senin karnına vururum derim sende de öyle, o çocuksa seninkide doğmamış bi çocuk daha ne kadar tehlikeli bi de o yaşta çocukta kontrolsüz güç oluyor her şey yapabilir... eltinler tabi ki kv gelecek ama sen orda yaşamaya başladıysan o kadar sık gelmemeleri lazım

Ah güzelim biİm karşımıza adam gibi adam çıkmaz sen sabıtlı ol ben herşeui denedim ama hiç ayrı ev taraftarı değil bn kötü oldum onşar iyi oldu kaynım bana g. Zekalı dedi 20 yaşında çocuk kocama söyledim hiç biley demedi onları öyle kabul etmek Zorundayız bnmde 4 aylık kızım var bnm kocada aynı bni seviyor hemde çok ama sahiplenmek ve koruması ayrı bişey dua ett cnm hep mesafeli ol grtekirse kocanada anlayana kadar allah yardımcımız olsun bayrıca bizim oturduğumuz ev 2+1 ayrıca başka yerdede evleri var 1 saat uzaklıkta dayalı döşeli ama bizimle kalıyolar karı koca salonda kaynım. Odasında bizde yatak odasında düşünün artık beterin beteri bar :KK66:)))

Merhaba kızlar öncelikle iyi ki varsınız derdimi anlayan kimse yok biri akıl versin istiyorum ama çevremde öyle biri yok bunaldım artık :KK43: 10 aylık evliyim ve 5 aylık hamileyim.ailemden uzak bi şehirde evliyim.severek evlendim kendim istedim ama hiç mutlu değilim.hamileliğimin ilk ayları sıkıntılı geçti kV e taşındık bu yüzden.ben iyi olunca evimize döneriz sanmıştım ama öyle olmadı.Kv evinde yalnız kalıyordu kp vefat etmiş.eltimler hep Kv de yer içer yatmaya gider.eşim annem yalnız diyo eve gitmiyor tartıştık ama bi sonuç çıkmadı :KK43: alışmaya çalışıyorum burda yaşamaya ama sıkıldım :KK43: eltimin 4 yaşında bi oğlu var aşırı yaramaz ve şımarık bana huzur vermiyor sürekli vuruyor karnıma vuruyor. Şimdiden çocuğuma da bana da düşman.çocuğum olmadan çocuktan soğudum.burda kalmak ve onu çekmek istemiyorum artık.yanlarında durdukça nefret etmeye başladım hepsinden.eşimle konuşuyorum sen haklısın biz kötüyüz diyo bir de bana.destek bile olmuyor kafayı yicem.bide çocuk yaptım böyle anlayışsız beni sahiplenmeyen bi adamdan:KK43:
Ben gidiyorum ister gel ister gelme diyeceksin

Sen zaten evinize gitmek istediğini söylemişsin ve eşin gitmek istememiş, bundan sonra yapacağın şey evine kendin gideceksin ve eşine ben evimdeyim sende ister gelirsiniz istersen gelmezsin deyip konuya son noktayı koyacaksın. Ben öyle yapmıştım benim eşimde evlendiğimiz ilk zamanlar kayınvalidemlere gittiğimizde hemen hemen her seferinde orada kalmak istiyordu eve dönmek yerine. Bir, iki, üç derken en sonunda eşimi başka bir odaya çağırdım giyindim montumu ben gidiyorum sen de istersen burada kal istersen evimize gel benim için hiç fark etmez dedim, sonra gittim salona herkese iyi akşamlar diledim ayakkabılarımı giyindim eşimde arkamdan kuzu kuzu ayakkabılarını giyinip çıktı.

Kendi evimize geçelim annede bizimle gelsin de. Zaten kayınvaliden gelse bile, bir süre sonra evini özler gider. Biraz naz yap, yuvamızı özledim falan de:confused: erkekler çocuk gibidir çabuk kanarlar:KK60:
heee ondan sonrada kaynana evıne yerleşsin
kendı evını özlemez o yapışkan yılışık kaynanalar

Evine dön ve kocanı bekle. . . Çocuğa birşey diyemezsiniz karnınızla top gibi oynuyor. Belli ki Laftan anlamıyor. Orda kalıp bebeğinizi ezdirmeyin. Bence gebeliğinde etkisiyle bunalmış olabilirsiniz. Durumunuz çaresiz bir durum olmadığı halde çok çaresizmiş gibi, problem gözünüzde büyümüş. Aileniz yoksada birisinden yardım alın. Şükredin gidebileceğiniz bir eviniz var.

Arkadsim bence o cocuk yaramaz ve ilgisiz bir anneyle buyumus sosyallesmede problem var o yasta yapmaz bunu anormal bi durum bu benm oglum 3 yasinda her kritik donemini sabirla ve donem ihtiyaclarina uygun olarak aatlattik bebek oyununa da doydu cocik oyuncak oyununa da hayal gucune de alisti hikaye kurup kendi yaratmaya bile gebe gorunce vaaav anne bakk teyze minnos minnos tasiyor mama verelimmi der millet biter cockta annede sorun

Eger doguma kadar bu isi halletmezseniz esyalariniz gelmeye, diger ev tamamen iptal olmaya baslayacak. Omur boyu daha cikamayacaksin o evden.

Arkadsim bence o cocuk yaramaz ve ilgisiz bir anneyle buyumus sosyallesmede problem var o yasta yapmaz bunu anormal bi durum bu benm oglum 3 yasinda her kritik donemini sabirla ve donem ihtiyaclarina uygun olarak aatlattik bebek oyununa da doydu cocik oyuncak oyununa da hayal gucune de alisti hikaye kurup kendi yaratmaya bile gebe gorunce vaaav anne bakk teyze minnos minnos tasiyor mama verelimmi der millet biter cockta annede sorun

Çocuk çok şımartılmış şimdi de laftan anlamıyor.gayet zeki herşeyin farkında o yaşta olmasına rağmen.kıskanıyor beni de istemiyor bebeği de ölsün onlar diyo.ya insan bi yere kadar çocuktur diyo ama bi süre sonra sabrımı taşırıyor.Eşim o kadar inat bi insan ki onu nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum.Babasını küçük yaşta kaybetmiş annesi de bunları bırakıp evlenmemiş genç yaşta dul kalmasına rağmen.o yüzden ben annemi bırakmam diyo ve ne dersem diyeyim ben haksız oluyorum beni anlamak istemiyor.ben çekip evime gitsem de gelmez eminim ki

Çocuk çok şımartılmış şimdi de laftan anlamıyor.gayet zeki herşeyin farkında o yaşta olmasına rağmen.kıskanıyor beni de istemiyor bebeği de ölsün onlar diyo.ya insan bi yere kadar çocuktur diyo ama bi süre sonra sabrımı taşırıyor.Eşim o kadar inat bi insan ki onu nasıl ikna edeceğimi bilmiyorum.Babasını küçük yaşta kaybetmiş annesi de bunları bırakıp evlenmemiş genç yaşta dul kalmasına rağmen.o yüzden ben annemi bırakmam diyo ve ne dersem diyeyim ben haksız oluyorum beni anlamak istemiyor.ben çekip evime gitsem de gelmez eminim ki
pekı bırakmayacaktı basta nıye ayrı ev acıp evlenmıs ne bıleyım nısanlı ıken falan sıze hıc teklıfte bulunmus muydu annemle yasayalım dıye ?
sımdı nerden dank ettı annesını bırakamamak ?
hıc bıse olmaz bence gıdın evınıze evınıze gıtmek ıstemek ayıp degıl suc degıl sız gıdıp de esınızı terk etmıyorsunuz esınızle bırlıkte yasadıgınız eve gıdıyorsunuz hıc bıse olmaz
bole katakullıye getırı gıbı evlendıkten sonra nasıl olsa bıse dıyemez dıye mı dusunuyorlar basta nıye ayrı ev actılar madem ?
kaynananız oglunu doldururken masrafınız olmaz bılmem ne derken dıyemıyor musunuz ben beraber oturmak ıstemıyorum bızım evımız var dıye ?
sızın evınız kıra mı ?
kıra ıse tez zamanda bence dagıtırlar evınızı kendınızı kaynana yanında bulursunuz bence bır an once harekete gecmelısınız

Sen niye rahatsizlanmion hastanelik olmuon sonra doktorla ozel konismuon doktorda esini uyarmiyor ajotasyon yapmion kaynanayi da cok seviomus hadi gel bize anam benim dermis gibi yapmion sonrada gotusune tekmeyi uysal yoldan basmion bacim

Hepiniz o kadar çok haklısınız ki.ben taviz verdikçe tepeme çıktılar.düşük tehlikem vardı korktum bişey olacak diye kabul ettim Kv gelmeyi ama bunu fırsat bildi oğlunu doldurdu masrafın az olur borcunu ödersin diye ve sonuç bu.evimizdeyken böyle değildi bilemedim bu kadar değişeceğini bide kistim vardı doktorlar hamile kalmaya çalış olmayabilir çocuğun dedi aptallık ettim işte.Nasıl davranacağımı bilmiyorum gerçekten bu sabah da Kv ben uyuduğum halde süpürge çalıştırdı sinirden delirdim lanet olsun ki pasif biriyim çıkıp iki laf etmeyi çok istedim ama yapamadım ve ben sustukça daha kötü olacak sanırım :KK43:
bir arkadaş önermiş yukarıda
kv ni de al kendi evine geç
"anne çok bunaldım evimi özledim biraz da bizde kalalım" de
baktın olmuyorsa aileni ara yardım iste
onlar seni verirken ayrı ev olarak verdiler hizmetçisi misin onların

ayrıca çocuk karnına vuruyormuş bunu bile bahane edebilirsin
eltin neden orda yiyip içiyor anlamadım sana yardımı dokunuyor mu?

pekı bırakmayacaktı basta nıye ayrı ev acıp evlenmıs ne bıleyım nısanlı ıken falan sıze hıc teklıfte bulunmus muydu annemle yasayalım dıye ?
sımdı nerden dank ettı annesını bırakamamak ?
hıc bıse olmaz bence gıdın evınıze evınıze gıtmek ıstemek ayıp degıl suc degıl sız gıdıp de esınızı terk etmıyorsunuz esınızle bırlıkte yasadıgınız eve gıdıyorsunuz hıc bıse olmaz
bole katakullıye getırı gıbı evlendıkten sonra nasıl olsa bıse dıyemez dıye mı dusunuyorlar basta nıye ayrı ev actılar madem ?
kaynananız oglunu doldururken masrafınız olmaz bılmem ne derken dıyemıyor musunuz ben beraber oturmak ıstemıyorum bızım evımız var dıye ?
sızın evınız kıra mı ?
kıra ıse tez zamanda bence dagıtırlar evınızı kendınızı kaynana yanında bulursunuz bence bır an once harekete gecmelısınız

ev aldılar dayadılar döşediler herşeyi hatta kaynanam a çok diyen oldu evlenince yanına al niye ayrı ev açtın diye.yok dedi herkes kendi evinde dursun arada bi gelirlerse gelsinler dedi.sonradan ne oldu anlamıyorum onu diyen kadın yok artık.bide maddi durumları iyi neyin ince hesabını yapıyorlar onu da anlamıyorum.eşim laf dedirtmiyor mi niye aldın o evi eşyaları diyorum satarım sorun değil diyo iyice sinir ediyor beni onca laf sayıyorum ama boşa.benim yanımda demiyor zaten Kv.eşim de laf arasında dedi masraflar yüzünden kaldığını

X