bitsin ama döneceğim yer ailemin yanı olmasın

samimiyetime güvenip güvenmemen umrumda bile değil kimsin ki sen hasta insan. konuşmak için konuşan basit bir insansın belli ki hiç kale almıyorum seni. bahaneymiş kişi kendinden bilir işi sanırım senin hayatın bahane üretmek olmuş şimdiye kadar, gerçek olayları idrak edemiyorsun.

samimiyetime güvenip güvenmemen umrumda bile değil kimsin ki sen hasta insan. konuşmak için konuşan basit bir insansın belli ki hiç kale almıyorum seni. bahaneymiş kişi kendinden bilir işi sanırım senin hayatın bahane üretmek olmuş şimdiye kadar, gerçek olayları idrak edemiyorsun.

eğer aklı selim ve hoşgörülü bir ailen varsa annen yaşında bir büyüğün olarak onların yanına git derim...eşinin olduğu ortam senin bütün enerjini yok eder...hem uzaklaşmış hemde derslerine yoğunlaşmış olursun...bu iş bitmişse bitmiştir uzatmaları oynamak seni sadece yorar...hakkında hyırlısı olsun....

Kızkardeşinin İstanbul da yalnız yaşadığını söylemişsin. Onun yanına gitsen olmaz mı?
Eğer kpss olmazsa İstanbul özel sektörde iş bulma ihtimalinin en yüksek olduğu şehir.

Bunun dışında bence o evde daha fazla kalma. Eşin normal biri değil belli. Senin de psikolojini bozmuş.
Bu durumda sınavda başarılı olma ihtimalin bence düşük.
O yüzden ne kadar erken evden uzaklaşıp kendi hayatını kurarsan o kadar iyi olur diye düşünüyorum.

Ailen anlayışlıysa iş bulup biraz para kazanana kadar onlarla kalmayı dene.

Hangi seçenek sana uygun gelir bilmiyorum canım ama hepsinin ortak yanı o evde daha fazla kalma ve kendini daha fazla yıpratma. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

canım eşim gece çalıştığı için annem geldi şu an bir çıkar yol bulmaya çalışıyoruz. dağ gibi arkamda çok şükür ayrı evde tutarım istemiyorsan gelmezsin eve diyor tam destek yani.babanda koltukta hazır senin bir lafınla çeker alır diyo

ailenden böyle destek görüyorsan evliliğini bitirmeye de kesin kararlıysan bence o evde durma artık

"2. iş araştırıp 1 ay çalışıp ev tutup bu evi terk etmek ve boşanmak", Bu secenegi uygun buldum. Hem kafani dinlersin, hem kendi ayaklarin ustunde durursun. Hayatinla ilgili verilecek kararlari da daha saglikli verirsin.

"evlendiğimizin 3. ayında aldatmayla suçladı beni evi terk ettim hatasını anladı barıştık 1. yılımızda tartıştık sikt...ol git dedi gittim özür dilemeler pişmanlıklar barıştık 1 hafta sonra içti eve geldi yemek masasını devirdi karşı koydum telefonumu, tabakları ne buldulduysa yıktı dağıttı, boğazıma yapıştı ve ben sinir krizleri geçirdim, ambulans çağırdım engellemeye çalıştı bende ne bulduysam yıktım tüm beyaz eşyaları kullanılamaz hale getirdim, komşularda polisi çağırmış ben hastaneye o karakola gitti. bana direk vurmadı ama itti kaktı darp raporu aldım "

Bu kisim tehlikeli arkadasim. Aldatma ve siddet evlilikte katlanilmayacak seylerdir. Sana zarar vermeyeceginden emin olman lazim.

Son düzenleme:
aldatma proplemi yok
kayınvalide kayınpeder proplemi yok
maddi proplem yok
eşinizin öfke kontrol proplemi varsa sizinde çok soğukkanlı yada sakin olduğunuz söylenemez.
özgürlüğünüz kısıtlanmıyor

lütfen biraz daha düşünün bence sizde evlilikten biraz sıkılmışsınız.
[

Ailenden böyle destek gördüğün için çok şanslısın. Pek çok arkadaşımız ne yazık bu desteği göremiyor.
Sen bu avantajı iyi değerlendir tatlım kendine güzel bir düzen kur.
Allah yardımcın olsun..

3 seçenektede ayrılma kararınız kesin.o halde kendi işinizi,ekmeğinizi elinize alana kadar hayatınızı düzene sokana kadar kalın.belki bir işe sahip olmanız aranızdaki sorunların giderilmesine vesile olacaktır..herşeyin hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…