Bitmeyen kaynana derdi.

Burda ne çok konu açılıyor kaynana konusunda.Cogunda erkek eşinin arkasında duramıyor,sonuç genelde boşanma yada zorla yürütülen birliktelik.
Uzak dur.Birak görmesin annesini.Hatta açıkçası sanane.Sen kendi yuvana hayatına bak.Biri sana zarar vermeye çalışıyor esin arkanda,ısrarla hayatina alip kendini huzursuz etme.Kızları bile uzak duruyormuş senmi düzelteceksin .Sonuna kadar haklıyken üstelik.
Ya ben illa zorla görüşelim demedim eşimin içinde vardı zaten bana söyleyemiyordu bende barış annendir dedim. Ama sonra birden anneci oldu. Gerçekten tepenw çıkıyorlar bunu anladım artık umurumda degıl zaten kadını sevdıgımden değil eşim kendisini eksik hissetmesin diyeydi çabalarım. Şimdide işte büyük konuşma bak yarın vicdan yaparsın diyo alttan bana işlemeye çalışıyo ama asla işim olmaz. Kurtuldum sevınmelıyım.

Ya gerçekten siz bu adama innaıyor musunuz?
Ayakları gidiyormuşmuşmuş.
Ay bana öyle bişiy deseler amma gülerdim.
Bende öyle Zaten merak etmeyin. Onlar artık annesini öyle kabul etmiş. Şuan bana attıgı iftira yüzünden görüşmüyo ama ayrılsak ilk koşacağı yer annesidir eminim. Ki benden once bıle çocuklarına neler yaşatmış.

Merhabalar. Eşimle ilk tanıştığımızda kaynanamı kanatsız melek zannederdim. Ta ki evlenınce ayrı evde oturucaz diyene kadar. Sonra sonra gerçek yüzünü gördüm sonra biz sözlüyken ortada problemler çıktı. Dedikodular diyelim. Kaynanamda herşeyi benim üstüme atıp oğullarımı kışkıştırtıyosun dedi bir sür şeyler. Kavga dövüş çekti gitti başka bir ilde yaşayan kızına. Ama rahat dururmu durmaz ordan babama mesajlar anneme mesajlar kızınız o.... zorla oğlumuzla evlenmeye çalışıyo. Oğluna mesaj atıyo o kız seni aldatıyodu bize söylüyodu diye ee be kadın sen pezevenkmisin de göz yumdun. Kısa kesiyorum daha aklıma gelmeyen bir sürü iftira.
Tabi bu sıra nişanlım hep yanımda çünkü ailesinin gerçek yüzünü biliyoe zamanında diğer çıktıklarınada aynı şeyi yapmış. Biz bir yıla yakın konuşmadık düğüne yakın bir zamanda eşime o senin annen barış istersen dedim ve birlikte barıştık. O kadar pişmanım ki o ayrı tabi. Daha sonra her kavgada eşim barıştırmasaydın da dedi! O da ayrı bi konu.
Şimdi 2 yıllık evlıyız bu arada kaynanamın uğraşmadıgı şeyler yok. Hacı hoca muska büyü. Bunuda belirtmeden geçemeyeceğim. Neyse bu 2 yıllık sürede arada gider geliriz onları tatile görürürüz. Ama hepsi burnumuzdan gelir. Eşimin olmasıgı yerde bana laf sokmalar vs. Eşim bile benım lafımla annesine gider yani çokda düşkün değildir.
Geçen hafta eşimle tartıştık ve evden çıktı ama konuda tamamen ben haklıyım. Annesine gitti orda kaldı neyse ertesi gün oldu benımle barışmak istiyor va derken bende o gün annemdeyim tabi. Bana eve gidiyorum işten çıktım dedi kendisi alkollüydü. Daha sonra hiç bi şekilde ulaşamadım. Annesini aradım levent ordamı merak ediyorum dedim. Aman allahım neler neler bu oğlumun hali ne zayıflıktan ölüyo yemek verdigin yok çenenle oğlumu yedin. Bu zamana kadar sana sustuk sustuk. Yeter artık para para köpek gibi çalıştırıyorsun. Dedım ki erkek o tabıkıde çalışıcak ki bende çalışıyorum. Hayırdır benımle derdın ne oğlunla konuşmak gerekirken dedim o benım ciğerim gerisi umrumda degil ama nasıl bas bas bagırıyo saydırdı suratıma kapattı.
Bende eşime mesaj attım daha sonra bi kaç saat sonra benı aradı evdeyım dedı annesının dedıklerını anlattım ve şok. Ozaman bizi ayırmaya çalışıyor bu kadın dedi. Benide ona kötülüyomuş her ben yokken ben yeni öğreniyorum. Bu arada farkındayım bütün eşeklik benım kocamda onuda tam anlamıyla affetmedim ama ona sonra sıra gelicek. Tek bi tercih hakkı sundum ya annen ya ben diye ve anneaıyle konuştu. Sen yuvamı yıkmak istiyorsun bi daha işim olmaz sizle dedi. Sizce bu konuda verdigim tepki doğrumu? Bir daha asla görüşmelerine bile müsade etmiycem yada benımle boşanabılır kendi tercihi. O kadının yaptıgı daha o kadar şey var ki anlatsam inanın mideniz bulanır. Nasıl bir yol izlemeliyim. Kusura bakmayın başınızı ağrıttıysam....

belliki sizi kıskanıyor oğlunu paylaşamıyor.
siz görüşmeyin anne ogulada karısmayın
ya annen ya ben demek iki ucu b-klu degnektir.
bütün dünya bir yana anneler bir yana

belliki sizi kıskanıyor oğlunu paylaşamıyor.
siz görüşmeyin anne ogulada karısmayın
ya annen ya ben demek iki ucu b-klu degnektir.
bütün dünya bir yana anneler bir yana
Kendi çocuklarına zarar veren anne bence anne değildir. Yani ben zaten görüşmüycem ama arkamdan dediği şeyleride yeni yeni öğrendim ya asla da görüşdürtmem. Ayrılmamız için elinden geleni yapar çünkü.

Barışmasınlar boşver erkek anneleri niye böyle anlamıyorum. Biraz burnu sürtsün kadınında anlasın ikinizin değerini. Kendi kızlarına toz kondurmazlar elalemin kızlarına toz ederler. Böyle bir zihniyet var işte.

Barışmasınlar boşver erkek anneleri niye böyle anlamıyorum. Biraz burnu sürtsün kadınında anlasın ikinizin değerini. Kendi kızlarına toz kondurmazlar elalemin kızlarına toz ederler. Böyle bir zihniyet var işte.
Aynen öyle burnu ömür boyu sürtsün hastalık harici yanına gitmesine asla müsade etmiycem. Yani diğer oğlu 3 yıldır konuşmuyo kadınla hiç. Para için adlarını çıkarttılar rezillikler bir sürü. Açıklamama gerek yok sanırım. Sorun bende değil yani emin olabılırsınız. Onlardan biri konumu okusa direk anlarlar zaten :)

Bende öyle Zaten merak etmeyin. Onlar artık annesini öyle kabul etmiş. Şuan bana attıgı iftira yüzünden görüşmüyo ama ayrılsak ilk koşacağı yer annesidir eminim. Ki benden once bıle çocuklarına neler yaşatmış.
Annesini bilmem de eşiniz bence problemli biri.
Annesinin size zarar verdiğini bile bile görüşme çabasından belli.
Ben olsam anneye değil eşe çare arardım.

Annesini bilmem de eşiniz bence problemli biri.
Annesinin size zarar verdiğini bile bile görüşme çabasından belli.
Ben olsam anneye değil eşe çare arardım.
Ona görede anneymiş de annesini kendi seçemiyormuş. Kocasından da ayrı yani ona katlanıcak emınım kı kımse yoktur. 7 tane çocugu var hiç biri eşimde hariç ufak tefek harçlıklar haricinde yardım etmiyor. Kadının tek derdi para bul gerisi umrunda değil hazmediği de o ya çocukları evlenip parayı kesti diye. Evde benım yaşımda kızı yatarken kusura bakmasın ben çalışıp para yediremem yani. Oğlu konusunda da haklısınız. Onunla zaten dargınım. Eğer dediklerinin arkasında durur düzelirse sıkıntı yok. Ama içip annesinin evine gidip mutsuz imajı sergilediği için bu yüzü veren de o zaten

iyi de kadın değişmemiş ki, beni kötülüyor diy eniye şaşırıyorsunuz. siz iki sene sonra gider yine barışırsınız.

Kavga edince annesinin evine gitmek cok enteresanmis ya cidden ben cok tepki verirdim boyle biseye icinizde yasayip o kisilere aciginizi vermeseniz daha iyi olurdu

iyi de kadın değişmemiş ki, beni kötülüyor diy eniye şaşırıyorsunuz. siz iki sene sonra gider yine barışırsınız.
Yani belkide değiştigini düşündüğümden. Haklısınız. Ama barışıcagım konusunda değil. Asla!

Ya annen ya ben mi ?
Hayatımda böyle saçma bir soru ilk kez burda duyuyorum pessss. ...
Senın kaynanan sana o... dese iftira atsa oğlunu kışkırtsa her seferınde bunları öğrensen evine sürekli farklı farklı kızlar alsa. Sen görüşmessen kocanı yollarmısın o eve?

Senın kaynanan sana o... dese iftira atsa oğlunu kışkırtsa her seferınde bunları öğrensen evine sürekli farklı farklı kızlar alsa. Sen görüşmessen kocanı yollarmısın o eve?
Benim kaynana bana o.. derse (cesaret ister) oglundan önce ben paralarim onu , Sayet iyi tarafıma denk gelirde paralamazsam oglundan beklerim annesine terbiye vermesini onu da yapmiyorsa toplarim valizini gonderirim anasina.
Tercih yapma kısmı bana saçma geldi.
Eğer sizi seçmiş olsaydı annesinde ne işi olurdu ?

Benim kaynana bana o.. derse (cesaret ister) oglundan önce ben paralarim onu , Sayet iyi tarafıma denk gelirde paralamazsam oglundan beklerim annesine terbiye vermesini onu da yapmiyorsa toplarim valizini gonderirim anasina.
Tercih yapma kısmı bana saçma geldi.
Eğer sizi seçmiş olsaydı annesinde ne işi olurdu ?
Şöyle ki annesi bana bu en sonki lafları söylemeden once ordaydı. Başka bi konu yüzünden tartışmıştık. Zaten ben girmedim kendisi annesiyle tartıştı ve agzının payını verdı. Arkamda durmasa şuan kapıdaydı zaten. Sanırım tek şansım arkamda durması ve annesnin yalancı biri oldugunu bilmesi

Siz cok iyi niyetli yaklasmissiniz baştan beri ama kv bunu anlayabilecek kapasite ve anlayisa sahip değil ne yazık ki.Böyle insanlara net çizgi çizmek gerekiyor bence duracağı yeri ve haddini bilsin.Fazla samimiyet ve yakınlık daha da arsizlasmasina sebep olmus, mesafeyi koyun bence

Konu sahibinin kaynanasından aşağı kalır yanı mı var?

Eşinin annesine "e kadın pezevenk misin de göz yumdun" demeler

Eşinin kız kardeşine imalı konuşmalar
"Maşallah kızının eve giren çıkan arkadaşının haddi hesabı yok hepsi de adab bilmeyen kızlar"

"Kendi kızının pislikleri ortaya çıktı ya ben söyledim sandı"

Hakaretlere bak

Al birini vur ötekine

Yazdıklarınız gibiyse bizim yol göstermemiz mi kalmış artık...
Görüşmeyin olsun bitsin.

Ne diye eşinizin annesiyle ilişkisine karışıyorsunuz ?
Adam görüşmüyorsa bir sebebi var.
Zaten hatanızın bedelini ödemişsiniz.
Bari bundan sonra karışmayın.

Ayrıca ne kadar kötü olsada o kadın eşinizin annesi. Görüştürmem izin vermem gibi cümleleri kurmamalısınız. Bugün size annesiyle konuşup konuşamayacağını soran adam yarın bir başkasının ağzına bakar. Büyük laflar etmeyin.
Uzak durun işte.

Back
X