• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitmeyen dertlerim

Jolyss

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
3.712
2.367
333
Merhaba Hanimlar,

Ne olur bana yardimci olun :KK43:

3 sene once evlendim bu arada ikinci evliligim.. bir insan neden ikinci kez evlenmek isterki :KK43::KK43::KK43::KK43: hata ustune hata

Esim Turkiye'den avrupa'ya geldi..
Gelmeden ev tutmustum.. esyalari filan almistim.. Eve girer girmez bu nasil bir ev dedi.. bula bula burayimi buldun dedi.. Halbuki o kadar emek verdim.. :KK43: tabi kendisine cevabini verdim begenmiyorsan yasamak zorunda degilsin dedim.. gidebilirsin dedim..

Sonrasinda evin eksiklerini tamamladik fazla sorun yasanmamisti.. fena degildi ama gunler ilerledikce esimin cabalamadigini gordum..

Kardesim kendi sirketine baslangic olsun diye ise aldi, 2 gun gitti belim agriyor dedi sonra devam etti bir kac gun toplam bir hafta .. sonrasinda inanin ne oldugunu anlamadim dahada gitmedi kardesimle calismaya.. ben turklerle calismam demeye basladi, ben bu isi yapmam, maasi az bilmem ne demeye basladi.. nereden geldigini unuttu galiba esim..

Cocugumuz oldu stresten dolayi olsa gerek erken dogum yaptim.. Ben cocuk istemesemde baslarda biraz daha iyiken bir tane evladim olsun dedim.. Rabbime binlerce sukurler olsun dunya tatlisi..

Turkiyede ehliyetini alamadi, defalarca soyledim ehliyetini al cok onemli diye bana surekli bagiriyordu telefonda ne yapicam ben ehliyetle diye.. neyse yurtdisina geldikten sonra kursa yazdirdik.. ehliyetini alamadi.. tekrar baska bir kursa daha yazdirdik yine alamadi gecti uzerinden 1.5 sene.. ehliyet olmayana is nerdeyse yok yurt disinda cok onemli..

Simdi bir kadin dusunun :
- 3 sene boyunca evin her eksigini kendi gideren ve gidermeye devam eden
- psikolojik siddet, fiziksel siddet goren, hakaret, asagilanma, hamileyken, lohusayken
- esini canta gibi tasiyan
- sirf cocugum mutlu olsun diye kendini feda eden
- esinden 100% soguyan, tiskinen ama bunlari yasamak zorunda kalan bir kadin
- arada kari koca iliskisi istemeyen bir kadin
- tehdit isiten yani ayrilirsak cocugu alirim diyen bir es
- 2 evinde mobilyasini ihtiyaclarini ustlenen
vsvs fazla uzatmicam

Inanin artik cildirmak uzereyim..

2 gundur annemlerdeydim.. cocugumuda alip ciktim gittim evden.. annem babam basta beni desteklediler sonra bugun birden annem demezmi bende yasadim sorunlar olur boyle seyler cocugun var demezmi.. ya anne diyorum sogudum istemiyorum zorla guzellik olmaz diyorum ee zamaninda bende yasadim bunlari diyor.. birsey olmaz esin iyi diyor.. evdende gitmiyor esim kimsesi yok burada.. isi yok gucu yok sirf vicdanimdan kendi rahatimi bozup annemlere gittim.. tamam sagolsunlar bana destek oldular ama ne olduda 2 gunde degistiler anlamadim ben :KK43:((((

hayvan sirf avrupaya kapagi atmak icin evlenmis. bu adamin size bir artisi yok bosayin gitsin geri donsun turkiyeye de calismadan ona kim bakiyormus gorsun.
zamaninda sordum avrupa icinmi diye yok dedi.. oylede gozukmuyordu gozukmuyorda sanki ama biktim usandimmmmmmmm yemin ediyorummm sagligim gitti.. avrupaya geldi bu seferde arabami begenmiyor.. halbuki kendinde ne ehliyet var ne araba ne birsey.. ben ise kendi halimde bir insanim kimseyi asagilamam.. nereden geldigini unuttu.. bana diyor birikmis paran varya ev alalim diyor bende dedim sen calis al dedim.. ev filan almicam dedim..

Hamileyken, lohusayken size şiddet uygulamış adamı gidecek yeri yok diye evde bırakıp kendi düzeninizi bozmak nedir? Merhamet mi duyuyorsunuz böyle birine?

Yurtdışında prosedür nasıl işliyor bilmiyorum ama Kendi gitsin nereye gidecekse. Ailenizde zamanlarda ayrı ev ayrı düzen alışır duruma, şimdi yanlarındayken daha zor olur sizin için.

zamaninda sordum avrupa icinmi diye yok dedi.. oylede gozukmuyordu gozukmuyorda sanki ama biktim usandimmmmmmmm yemin ediyorummm sagligim gitti.. avrupaya geldi bu seferde arabami begenmiyor.. halbuki kendinde ne ehliyet var ne araba ne birsey.. ben ise kendi halimde bir insanim kimseyi asagilamam.. nereden geldigini unuttu.. bana diyor birikmis paran varya ev alalim diyor bende dedim sen calis al dedim.. ev filan almicam dedim..
Öyle bir fikri olsa da size evet demez ki,kimse demez. Kurtulun,hayatınıza bakın bence ..

hayvan sirf avrupaya kapagi atmak icin evlenmis. bu adamin size bir artisi yok bosayin gitsin geri donsun turkiyeye de calismadan ona kim bakiyormus gorsun.
zamaninda sordum avrupa icinmi diye yok dedi.. oylede gozukmuyordu gozukmuyorda sanki ama biktim usandimmmmmmmm yemin ediyorummm sagli
Git evine otur adamı da evden çıkar. Ev eşyalarınızı yaptıysanız maddi bir gücünüz olsa gerek.

Evleniyorsunuz, evladınız değil ki yok kursa yazdırdık vs.. Adam zannediyor ki ne yaparsa yapsın siz onu büyüteceksiniz.
inan cnm resmen cocuk gibi gezdiriyorum.. 2 tane evin kirasindan tutun herseyi ben ustlendim ve devam ediyor.. calismak istiyorum benimde duzenim olsun istiyorum diyor ama 3 sene odu be adam..

Bu adam çalışmıyorsa ve evi zaten siz geçindiriyorsanız neden ailenizden destek bekliyorsunuz ki? Atın sırtınızdan eşinizi, aileniz de konuşup dursunlar. Çeken onlar değil sizsiniz.
Üstelik şiddet de var. Siz niye boyun eğiyorsunuz ki "çocuğu alırım" tehditlerine? İşi gücü olmayan, eşini döven adama kim çocuk verir? Şikayet etseniz sınır dışı edilir büyük ihtimalle.

çok üzüldüm, yaşadıklarınız korkunç. pabuç bırakmayın bu adama, çektirin şerefsize. bi baltaya sap olmaz. beş parasız kalsın ortada. çocuğunuzla avrupa’da mis gibi yaşarsınız.
biliyorum ama gitmiyor.. kendisinede soyledim bu evliligin ilerisi goremiyorum diye.. kari koca iliskiside kesinlikle istemiyorum.. dusuncesi ne anlamiyorumki... kiz kardesiyle konustum detayli anlatmadim bazi seyleri ama siddet oldu dedim benim bildigim abim yapmaz diyor.. nasil olacak cocugu birakip gidemezki diyor oturun iki medeni insan gibi ayrilin o zaman diyor ama nasil olacak diyor.. :( stresimi kontrol edemiyorum artik..

Resmen Avrupa için evlenmiş. Üstelik kullanmaya devam ediyor.
Neyin vicdanı bu? Eşyalarını toplayıp defolsun gitsin Türkiyeye. Ben olsam direkt boşanma davası açarım. Çocuğunuz da olmuş. Gitsin ne yaparsa yapsın.
Ailenizi de dinlemeyin ömür geçmez böylesi ile.

Merhaba Hanimlar,

Ne olur bana yardimci olun :KK43:

3 sene once evlendim bu arada ikinci evliligim.. bir insan neden ikinci kez evlenmek isterki :KK43::KK43::KK43::KK43: hata ustune hata

Esim Turkiye'den avrupa'ya geldi..
Gelmeden ev tutmustum.. esyalari filan almistim.. Eve girer girmez bu nasil bir ev dedi.. bula bula burayimi buldun dedi.. Halbuki o kadar emek verdim.. :KK43: tabi kendisine cevabini verdim begenmiyorsan yasamak zorunda degilsin dedim.. gidebilirsin dedim..

Sonrasinda evin eksiklerini tamamladik fazla sorun yasanmamisti.. fena degildi ama gunler ilerledikce esimin cabalamadigini gordum..

Kardesim kendi sirketine baslangic olsun diye ise aldi, 2 gun gitti belim agriyor dedi sonra devam etti bir kac gun toplam bir hafta .. sonrasinda inanin ne oldugunu anlamadim dahada gitmedi kardesimle calismaya.. ben turklerle calismam demeye basladi, ben bu isi yapmam, maasi az bilmem ne demeye basladi.. nereden geldigini unuttu galiba esim..

Cocugumuz oldu stresten dolayi olsa gerek erken dogum yaptim.. Ben cocuk istemesemde baslarda biraz daha iyiken bir tane evladim olsun dedim.. Rabbime binlerce sukurler olsun dunya tatlisi..

Turkiyede ehliyetini alamadi, defalarca soyledim ehliyetini al cok onemli diye bana surekli bagiriyordu telefonda ne yapicam ben ehliyetle diye.. neyse yurtdisina geldikten sonra kursa yazdirdik.. ehliyetini alamadi.. tekrar baska bir kursa daha yazdirdik yine alamadi gecti uzerinden 1.5 sene.. ehliyet olmayana is nerdeyse yok yurt disinda cok onemli..

Simdi bir kadin dusunun :
- 3 sene boyunca evin her eksigini kendi gideren ve gidermeye devam eden
- psikolojik siddet, fiziksel siddet goren, hakaret, asagilanma, hamileyken, lohusayken
- esini canta gibi tasiyan
- sirf cocugum mutlu olsun diye kendini feda eden
- esinden 100% soguyan, tiskinen ama bunlari yasamak zorunda kalan bir kadin
- arada kari koca iliskisi istemeyen bir kadin
- tehdit isiten yani ayrilirsak cocugu alirim diyen bir es
- 2 evinde mobilyasini ihtiyaclarini ustlenen
vsvs fazla uzatmicam

Inanin artik cildirmak uzereyim..

2 gundur annemlerdeydim.. cocugumuda alip ciktim gittim evden.. annem babam basta beni desteklediler sonra bugun birden annem demezmi bende yasadim sorunlar olur boyle seyler cocugun var demezmi.. ya anne diyorum sogudum istemiyorum zorla guzellik olmaz diyorum ee zamaninda bende yasadim bunlari diyor.. birsey olmaz esin iyi diyor.. evdende gitmiyor esim kimsesi yok burada.. isi yok gucu yok sirf vicdanimdan kendi rahatimi bozup annemlere gittim.. tamam sagolsunlar bana destek oldular ama ne olduda 2 gunde degistiler anlamadim ben :KK43:((((
Adam tam dayaklık,öyle böyle değil yani..
Kötü bir koca nasıl olunur sorusuna yanıt olarak doğmuş sizinkisi..
Kurtulun fırsatınız varsa..Anneniz de bende bunları yasadim demek suretiyle olayları basite indirgeyip onemsizmis gibi göstermeye calismasin hic..Kocasından sinen,erkektir yapar diyen,kocadir hem döver hem sever gibilerinden konuşan nesiller değiliz biz.Onlarin çekmiş olduklarını çekmek gibi bir zaruretimiz de yok bizim..

Resmen Avrupa için evlenmiş. Üstelik kullanmaya devam ediyor.
Neyin vicdanı bu? Eşyalarını toplayıp defolsun gitsin Türkiyeye. Ben olsam direkt boşanma davası açarım. Çocuğunuz da olmuş. Gitsin ne yaparsa yapsın.
Ailenizi de dinlemeyin ömür geçmez böylesi ile.
Gecen gun sirf eve balik almadim diye aksam yemegi icin sinirlendi.. soyluyorum kendisinede beni kullaniyorsun diyorum.. farkindayip diyorum.. inanin saf bir insanda degilim.. hic mutlu degilim.. lafa gelinde ben cocuga banyo yaptirdim cocuga mama verdim diyor.. annemde eger ikisini ayirirsan diyor baba cocuk bu vebalin altindan kalkamazsin diyor.. Allah iyi demez cocuguna diyor.. :KK43: ya niyee niye hep ben eziliyorum 😥

Gecen gun sirf eve balik almadim diye aksam yemegi icin sinirlendi.. soyluyorum kendisinede beni kullaniyorsun diyorum.. farkindayip diyorum.. inanin saf bir insanda degilim.. hic mutlu degilim.. lafa gelinde ben cocuga banyo yaptirdim cocuga mama verdim diyor.. annemde eger ikisini ayirirsan diyor baba cocuk bu vebalin altindan kalkamazsin diyor.. Allah iyi demez cocuguna diyor.. :KK43: ya niyee niye hep ben eziliyorum 😥
Ya böyle baba olmaz olsun. Allah iyi demez mi? Neden demesin? Böyle evlilik böyle eş ve baba mı olur.
Valla ezilmeyin. En acilinden davanızı açın. Hatta uzaklaştırma kararı falan isteyin evden çıksın.

Back