17 bin.Ne kadar bu karşı vekalet ücreti?
Ben uzamasını istemiyorum. Para onun ödemesi gereken birşey. Benim vekalet ücretimi baro ödüyor onun karşı vekalet ücreti ödemesi gerekiyor. Avukat almak istiyor hakkı. 4e kadar taksit yapabiliyor kanuna göre (araştırdım). Ama iki yaparım diyip kestirip attı. Onun bu tutumu yüzünden anlaştığım adam yan çiziyor. Evli kaldıkça hesap sormaları bitmiyor yok benim soyadımı taşıyorsun yok nerede kimlesin bilmek hakkım (o sırada evdeyim annemle çay içiyorum). Hay dedim ne kıymetli soyadın varmış. Rahatsiz etmek için bahane arıyor.Parayi ödemeyin. Birakin dava uzasa uzasin.bir süre ama.yüz vermeyin suna. Sinavlariniza odaklanin. Ailenizden de Allah razi olsun bu arada. Burda ne aileler okuyoruz. Dik durun. ❣
Kredi kartı kullanıyor mu şahıs? Kullanıyorsa kart üzerinden taksit yapabilir. Ama yok illa ödemem diyorsa, sinirleriniz dayanacaksa, uzatabildiğiniz kadar uzatın. Ama zor bir süreç henüz daha başındayım çok zor.17 bin.
Ben çalışmıyorum. Ailem benim ve oğlum için herşeyi yapıyor bir de çıkıp bu paranın yarısını ödeyin diyemem.Kredi kartı kullanıyor mu şahıs? Kullanıyorsa kart üzerinden taksit yapabilir. Ama yok illa ödemem diyorsa, sinirleriniz dayanacaksa, uzatabildiğiniz kadar uzatın. Ama zor bir süreç henüz daha başındayım çok zor.
Yarı yarıya ödetin diyeceğim, diğer konularda anlaşmışken nebilim aklıma başka bişey gelmiyor.
Avukat neden pislik yapıyor anlamadım.
Beni zorluyor sen öde yoksa imza atmam daha çok gidip geliriz o adliyeye diyor. Alenen tehdit ediyor.Ne güzel bir aileniz var maşallah. Çok şanslısınız. Karşı vekalet ücretini ödemezse size bir zararı oluyor mu? Eğer sizi ilgilendiren birşey değilse birakin avukat uğraşsın siz hiç karışmayın.
Beni zorluyor sen öde yoksa imza atmam daha çok gidip geliriz o adliyeye diyor. Alenen tehdit ediyor.
Video açmak iyi fikir. Avukata yarın diyeceğim ben bıktım sen uğraş işin bu ise madem herşeyde uzlaştık tek senin alacağın kaldı biraz suyuna mı gider tamam der icra ile mi alır artık onun bileceği iş. Adamın üzerine iğne yok. Çalışmıyor maaş da yok şuan. Nasıl alır artık benim suçum değil bunlar.Eski esinizle sadece yazılı iletisim kurun. Cok fazla muhatap olmayin kendisiyle. Cocugu goruntulu aradiginda baska bir telefondan video kaydi acin. Hakarwt ederse deliliniz olur.
Vekalet ucreti esinizi ilgilendiren bisey degil mi? Avukatla gorus deyip kestirip atin
Hayır ücreti öne sürüyor imza atmam diyor. Benim ödemem için beni zorluyor. Mesajları var telefonda. Bununla tehdit ediyor.Anlasmali bosanma protokolunu imzaladi mi?
Tuhhh. Imza atsaydı durusmaya gelmese bile hakim bosayabilirdi. Benim davamin oldugu gün mubasire sormustum. Hakim taraflardan birisi gelmese dahi bosuyor demistiHayır ücreti öne sürüyor imza atmam diyor. Benim ödemem için beni zorluyor. Mesajları var telefonda. Bununla tehdit ediyor.
Video açmak iyi fikir. Avukata yarın diyeceğim ben bıktım sen uğraş işin bu ise madem herşeyde uzlaştık tek senin alacağın kaldı biraz suyuna mı gider tamam der icra ile mi alır artık onun bileceği iş. Adamın üzerine iğne yok. Çalışmıyor maaş da yok şuan. Nasıl alır artık benim suçum değil bunlar.
Yemin ederim bıktım artık. Etimle kemiğimle tüm hücrelerim nefret etti ondan. İnsan bu kadar şerefsiz olamaz ya olamaz. Annesi ayrı arıyor rahatsız ediyor kendisi ayrı abileri ayrı laflar çıkarıyor hakkımda. Ne pis insanlar. Giderken dava açacağım diye gitti. Bende oh ne güzel dedim açacak diye sevindim. Ben boşanmak isteyince gururuna yediremiyordu. Kendi isteyince yapar da bari kurtulurum diye düşündümTuhhh. Imza atsaydı durusmaya gelmese bile hakim bosayabilirdi. Benim davamin oldugu gün mubasire sormustum. Hakim taraflardan birisi gelmese dahi bosuyor demisti
Çekişmeli devam ediyor ama benim soyadımı taşıyorsun yok hala karımsın yok neredesin kimlesin bu bahaneleri öne sürerek devamlı yazıyor. WhatsApp dan engelledim bir ara. Sms atmaya başladı. Bıktım kurtulmak istiyorum. Maddi durumum yerinde değil tek çalışan kardeşim ev kira o da evlenecek çeyiz eşyası aldı hep borç. Bir yandan borç ödüyor. Babam anjiyo oldu dayanamadı adam halimi görünce yığıldı. Evladıma sahip çıktı şu halinde bile. Bazen sinirlenip telefonu elimden alıyor ona ağzına geleni sayıyor. O zaman bir kaç gün beni rahat bırakıyor sonra yine başlıyor. Maddi imkanım yok baro da didik didik ediyor zaten varmı yok mu diye 12 tane evrak verdim içeriye ne var ne yok döküp baktılar. Olsa avukat vermezdi. Hakim durumumu araştırtıp diğer yargılama giderlerinden muaf etmiş beni karar çıkarmış ama beni duruşmaya çağırmadılar cevap dilekçesi süreci devam ediyordu o zaman.Anlasmaliya imza atmasa bile cekismeli dava acilmiyor mu? Siz bi sekilde bosanirsinuz bu adamdan. O yzden avukatin alacagini siz odemeyin. Maddi durumunuz yerinde olsa zaten baro size avukat temin etmezdi. Kocaniz kafayi yemis herhalde
Yemin ederim bıktım artık. Etimle kemiğimle tüm hücrelerim nefret etti ondan. İnsan bu kadar şerefsiz olamaz ya olamaz. Annesi ayrı arıyor rahatsız ediyor kendisi ayrı abileri ayrı laflar çıkarıyor hakkımda. Ne pis insanlar. Giderken dava açacağım diye gitti. Bende oh ne güzel dedim açacak diye sevindim. Ben boşanmak isteyince gururuna yediremiyordu. Kendi isteyince yapar da bari kurtulurum diye düşündüm