Bir kaç ay önce dava açtım bilenler biliyor. Adli yardım ile avukat istedim. Davayı başta söylemedim. Kağıtlar gidince öğrensin istedim (can güvenliğim için, çünkü gelip gidiyordu). Başka bir şehirde ailesinin yanına gitti. Bende ailemleyim. Bu süreç beni yıprattı çok göz yaşı döktüm. Oğlunu aramayan baba bir anda dava açtığımı öğrenince kıymete bindirdi. Bir kaç hafta velayet kavgası yaptık. Ama öyle böyle değil bana küfürler etti, hakaretler, tehditler. Avukat benim yıprandığımı söylemem üzerine onunla muhataplığı devraldı. Çekişmeli açtım ama son zamanlarda kendisi teklif etti anlaşmayı. Avukat aracı oldu uzlaşmaya çalıştık. Avukat da kendisine dik dik konuşmuş çıldırıp beni aradı açmıyorum açana kadar arıyor hakaretler ediyor açınca da. Avukata dedim süreci yokuşa sürüyorsunuz daha sakin konuşun. Peki dedi. Sonra öyle böyle anlaşma hazırlandı. Şimdi de avukatın istediği karşı vekalet ücretini burnumdan getiriyor. Yok ödeyemem yok sen öde bilmem ne. Aylardır adam akıllı para yollamadı onca çalıştı çabaladı biricik annesine yedirdi. Üç kuruş param yok kenarda dedi banane dedim. Sürekli mesaj atıyor sen öde ben çalışmıyorum diyor. Ben zaten aile evimdeyim bebeğimin bakımı ile ilgileniyorum. Ders çalışmaya başladım üniversite sınavı için. Ailem fe okumamı destekliyor biz bir varız bir yokuz geç de olsa meslek sahibi ol diye. Bu pislik çalışmadığımı biliyor ama yine de aileme parayı ödetmek için gece gündüz burnumdan getiriyor. Avukata ödeyeceğini söylemiş taksit yapmasını istemiş avukatta 4e kadar yapabiliyorken 2 diyor adam ödeyemem diyor. Geri herşeyde anlaştım karşı vekalet ücreti başıma dert oldu. Süreç tıkandı adam burnumdan getiriyor avukat burnundan kıl aldırmıyor. Sürekli beni yıpratıyor ağlıyorum. Artık bıktım. Bu işin içinden çıkamıyorum bir akıl verin lütfen.