Bitmeyen çamasır...

Aynnı biz. Çamaşır hiç bitmiyor. Bizde iki kişiyiz. İki günde bir açıyorum max 3 günde bir. Yani devamlı doluyor, bende çamaşır dursun istemıyorum. Kısır döngü😂 nevresm haftada ıkı yıkarım. Hergün havalandırır tozunu alırım yatağın başlığın, duramıyorum. Kırlentlerı tülleri hemen 15 te bır atarım, kucuk halıları yıkarım. Herşeyi yıkayasım var:KK43:

Hanımlar 2 kişiyiz ama bir türlü çamasır bitmiyor o sepeti boş göremiyorum. Renklileri pazar yıkamıştım az evvel gene bi posta attım. Benim gibi olan var mı?
Sen gelde benim evi gör her gün bir kirli sepeti çamaşır…
2 cocukla boş sepet görmek hayal…
Hastaydım evi de boşladım. Bugün çamaşır kurutma makinası ve çamaşır askılığı yetmedi…
Ütü ve katlamayı bekleyenleri hallettim.
Kurutmadan çıkanlari katladım.
Çamaşır askılıgı full dolu.
Ve çamaşır makinasının icinde asılmayı bekleyen çamaşır.

Daha da tüm çarşaf ve nevresimler yıkanacak.
Yaşadığımız sürece bitmez.

Ben hergün camasir yikiyorum diyenlere inanmiyorum kesinlikle. 1 tanemi kiyafetiniz var veya ic camasiriniz? Haftada 3den fazlası pek inandirici değil 1 tane kiyafetiniz yoksa.

Valla sayısız kıyafetim iç çamaşırım var. Sayısızda nevresim takımı. Ama haftada bir kez nevresim değiştiriyorum mesela ben, bekletmeden sabah makinaya giriyor. İki kişi neredeyse günde 2 takım iç çamaşırı giy çıkar oluyor. Evde giydiğim ayrı, dolarda giydiğim ayrı, uyurken giydiğim ayrı. Haftada 3 kez çamaşır yıkamak imkansıza yakın mesela benim için. Sepetin ağzına kadar dolmasına da gerek yok benim için, koku yapması siskin görünmesinden daha çok rahatsız olurum

Hanımlar 2 kişiyiz ama bir türlü çamasır bitmiyor o sepeti boş göremiyorum. Renklileri pazar yıkamıştım az evvel gene bi posta attım. Benim gibi olan var mı?
Benim de hiç bitmez, hergün çalışır. Bir gün beyazlar, bir gün siyahlar bir gün renkliler şeklinde devam ediyor. Bunun dışında 2 günde bir tüm çarşaf ve yastık kılıflarını değişirim. Yıkamak ütülemek katlamak gerçekten çile ama yapmayınca olmuyor. Üçüncü gün aynı çarşafta yatsam uyuyamıyorum kirlenmişim gibi geliyor.

Valla sayısız kıyafetim iç çamaşırım var. Sayısızda nevresim takımı. Ama haftada bir kez nevresim değiştiriyorum mesela ben, bekletmeden sabah makinaya giriyor. İki kişi neredeyse günde 2 takım iç çamaşırı giy çıkar oluyor. Evde giydiğim ayrı, dolarda giydiğim ayrı, uyurken giydiğim ayrı. Haftada 3 kez çamaşır yıkamak imkansıza yakın mesela benim için. Sepetin ağzına kadar dolmasına da gerek yok benim için, koku yapması siskin görünmesinden daha çok rahatsız olurum
evet bu dogrudur. Ben doluyor da yıkanılıyor gibi söyleyenlere sasirdim yani. Ayrica hergün kiyafet degistiren gunde 3 diyorsunuz koku falan yapmaz imkansiz yani. Sizinki bir tür takıntı olmuş olabilir.

Bide bunun ütüsü var ben geçen hafta cuma ütüyü yaptım çamaşır sepeti boştu pazar günü yariya kadar dolmuş dun siyahlılari yikadm. Yarin renkli yıkayacam. Bugün bornozlari yıkadım bitmiyor maalesef

Ben hergün camasir yikiyorum diyenlere inanmiyorum kesinlikle. 1 tanemi kiyafetiniz var veya ic camasiriniz? Haftada 3den fazlası pek inandirici değil 1 tane kiyafetiniz yoksa.
2 çocukla hergün istinasız hergün makinam çalısıyor. Eşim işten cocuklar okuldan gelir baştan aşagı soyunur sepete atarlar, bi makine doldu bile.

Biz 4 kişiyiz. Bazen her gün en bazen iki günde bir kere veya iki kere çalışır. Azaltmaya çalışıyorum ama artık. Hem kızımın odasina hem oğlumun odasına Ikeanin kutularindan biraktim. Önceleri disarda giyilen kıyafeti mutlaka eve dönüşte kirli sepetine atardım. Simdi kirli olmayani kutuya bırakıyorum (dolaba koymamak için) bir sonraki dışarı çıkışta tekrar giydiriyorum. Okul formasını her gün yıkamak yerine iki günde bir yıkıyorum. Deli gibi nevresim yikamiyorum artık. Yastık yuzlerini değiştiriyorum sadece sık sık. Günlük mutlaka sepete girmesi gerekenler iç çamaşırı ve çorap. Bunun haricindeki kere dikkat ediyorum artik çünkü çamaşır evi ciddi anlamda dağınık gosteriyor buda ruhumu daraltıyor artık.

Dünyanın en mantıklı hareketi derim 😅 takması, çıkarması, yıkaması, kurutması, katlaması her şeyi bi dert. Ama yorgan yastık yıkamaktan daha kolay
Bana yorgan,yastık yıkamak zor gelmiyor alıştım galiba.

Aşırı soğuk olmazsa kuruması çok zor değil.

Bizim buralarda bugün hava sıcacıktı mesela.

Bana yorgan,yastık yıkamak zor gelmiyor alıştım galiba.

Aşırı soğuk olmazsa kuruması çok zor değil.

Bizim buralarda bugün hava sıcacıktı mesela.
Bizim burda yağmur yağdı hep herler hiç kurumadı. Bi de çok rüzgarlı benim evimin bölgesi. En çok rüzgar alan dışarı balkon hariç asıp kurutucak yerimde yok malesef. Kurutma makinesine atmaya da çekiniyorum. Aslında yorgan programı var ama işte

Şöyle ki yer yok maalesef çamasır makinesi mutfakta zaten banyoda yer yok balkonumda kapalı değil. Ayrıca bende pek tercih etmiyorum k makinesini
Valla hiç öyle tercih etmiyorum deme bence, kullanmadığın konforunu bilmediğin bir makina için.
Ben kiradayken alıp mutfağa koymuştum.
Oğluma hamileydim.
Allahım yıkayıp kurutmaya at 1 saate kuru.

Evim büyük ama küçük olsaydı mutlaka bir yere sokardım.
Yorganı yıka kurutmaya at kururken, nevresim çarşaf at yıka yorganı çıkar nevresim çarşafı kurut…
Muhteşem bir kolaylık konfor.
Hele o tozu toplaması….

X